Total Media News

Ultimele sitiri

Fotbal
FC Rapid nu va mai juca in nocturna in partea a doua a sezonului din liga secunda PDF Imprimare Email
Luni, 03 Februarie 2014 21:23

Clubul FC Rapid a anunţat, luni, pe pagina de Facebook, că nu va mai juca în nocturnă în partea a doua a sezonului din liga secundă, în urma negocierilor pe care le-a purtat cu televiziunea care va transmite partidele, TVR.

   Astfel, partidele televizate ale Rapidului se vor disputa după următorul program:

1 martie, ora 11.00 (TVR 3) SC Bacău - Rapid;

8 martie, ora 16.00 (TVR 1) Rapid - CF Brăila;

15 martie, ora 16.00 (TVR 1) Rapid - CSMS Iaşi;

Citeşte mai mult...
 
Esential
Statul intentioneaza sa ajute tot FIRMELE MARI PDF Imprimare Email
Luni, 03 Februarie 2014 20:37

   Statul va plăti jumătate din cheltuiala salarială aferentă la firme care creează minimum 20 posturi

    Statul va plăti jumătate din valoarea totală a cheltuielilor salariale aferente pentru firmele care creează minimum 20 locuri de muncă, a anunţat premierul Victor Ponta.

    "Pentru companiile care creează minim 20 de locuri de muncă, statul va plăti jumătate din valoarea totală a cheltuielii salariale. Deci, nu e vorba de o scădere a impozitului sau a contribuţiilor sociale, e vorba de jumătate din cheltuiala salarială, din tot ce în limbajul comun înseamnă salariul pe care îl plăteşte angajatorul privat", a spus Ponta.

    Schema de ajutor de stat a fost convenită că Fondul Monetar Internaţional.

 

Citeşte mai mult...
 
Consumator
Comerciantii, obligati sa faca standuri separate cu produsele care expira in trei zile PDF Imprimare Email
Luni, 03 Februarie 2014 20:22

     Plenul Senatului a adoptat, luni, o propunere legislativă, semnată de mai mulţi deputaţi PNL, care obligă producătorii şi importatorii să introducă în magazine standuri separate pentru produsele care expiră în trei zile.

              

   Propunerea legislativă pentru modificarea şi completarea Ordonanţei Guvernului 99 din 29 august 2000 privind comercializarea produselor şi serviciilor de piaţă a fost adoptată de plenul Senatului cu 87 de voturi pentru, 2 voturi împotrivă şi 2 abţineri.

   Propunerea legislativă se referă la obligativitatea pentru operatorii economici de a introduce în magazinele de comercializare standuri separate pentru produsele care expiră în termen de trei zile.

    Astfel, produsele aflate la comercializare cu preţ redus, sau oferte promoţionale, cu trei zile înainte de expirarea datei durabilităţii minimale/datei limită de consum aferente produselor alimentare sau a termenului de calabilitate, se sortează şi se expun la comercializare, separate, cu informarea corectă, completă şi precisă a consumatorilor.

Citeşte mai mult...
 
Sporturi de iarana
the Court of Arbitration for Sport (CAS) has registered its first case in Sochi PDF Imprimare Email
Duminică, 02 Februarie 2014 20:19

                                 FREESTYLE  SKIING (HALFPIPE) – AUSTRIA

          FIRST CASE FOR THE COURT OF  ARBITRATION FOR SPORT  (CAS) IN SOCHI

                 

       DANIELA BAUER (AUSTRIA) OBJECTS TO HER NON - SELECTION  FOR  THE  OLYMPIC WINTER GAMES 2014


     FOR THE  Sochi, 2 February 2014 – A few days after its opening, the ad hoc Division of the Court of Arbitration for  Sport (CAS) has registered its first case  in Sochi. This morning, the Austrian skier Daniela Bauer  (women’s ski halfpipe) filed an application at the CAS  ad hoc Division against the Austrian ski federation   (ASF) and the Austrian NOC.
   Daniela Bauer requests the CAS to order  the ASF and the Austrian NOC to place her in the Olympic team  to represent Austria in the women’s  freestyle ski halfpipe at the 2014 Olympic  Winter Games in Sochi.
She puts forward that she has met the FIS qualification requirements and that  a  quota place  was available  for her.
   A CAS Panel composed of Mr Patrick Lafranchi  (Switzerland), President, The Hon. Robert Décary  (Canada) and Prof. Matthew Mitten  (USA) has been constituted and will hold a hearing on Monday 3  February 2014.
A final decision is likely to be communicated  early on 4 February 2014

Citeşte mai mult...
 
Esential
Facturi la caldura mai mari si cu 60% în decembrie 2013 fata de decembrie 2012 în unele orase PDF Imprimare Email
Duminică, 02 Februarie 2014 13:29

     Facturile la căldură pentru luna decembrie 2013 au fost mult mai mari faţă de perioada similară a anului 2012, când a fost mai frig. La Arad diferenţa este, în medie, de 60%, în timp ce la Ploieşti ajunge la 50%, administratorii de blocuri punând acest fapt pe seama creşterii preţului la gigacalorie

                

    Locuitorii din Arad, Constanţa, Drobeta Turnu Severin sau Ploieşti au plătit în luna decembrie 2013 mult mai mult la căldură decât în decembrie 2012, când vremea a fost mai rece. O situaţie specială s-a înregistrat la Arad, unde facturile pentru decembrie anul trecut au fost, în medie, cu 60 la sută mai mari comparativ cu perioada similară a anului 2012.

   Au existat însă şi oraşe precum Braşov, Cluj, Iaşi, Vaslui sau Miercurea Ciuc unde costul încălzirii pentru ultima lună a anului trecut a fost similar sau chiar mai mic decât cel din decembrie 2012. La Miercurea Ciuc, spre exemplu, proprietarul unui apartament cu trei camere a plătit 580 de lei în 2012, în timp ce în ultima lună a lui 2013 a avut de achitat 442 de lei, cu 23 la sută mai puţin.


 

Citeşte mai mult...
 
International
Comisia Europeana :"Eat well – feel good" PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 01 Februarie 2014 21:56

                        "Mananci bine - te simti bine"

                                   

       Comisia propune să combine și să consolideze  programul   laptelui în școli  și schemele  de fructe în școli.

   Comisia Europeană a publicat astăzi o propunere care să reunească cele două scheme de școală în prezent separate, schema de fructe în școli și schema a laptelui în școli, într-un cadru comun.

   Într-un context de scădere a consumului în rândul copiilor pentru aceste produse, scopul este de a aborda nutriția proastă mai eficient, pentru a consolida elementele educaționale ale programelor și pentru a contribui la lupta împotriva obezității.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 608 din 942

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home