Total Media News

Ultimele sitiri

International
Yulia Timoșenko a fost eliberata PDF Imprimare Email
Duminică, 23 Februarie 2014 09:02

             Criza din Ucraina s-ar putea prelungi, în ciuda faptului că după o săptămână de violenţe fără precedent, a sosit şi ziua schimbărilor.

                 

  Parlamentul de la Kiev a votat pe bandă rulantă directive şi motiuni: l-a destituit pe preşedintele Viktor Ianukovici, a stabilit pentru 25 mai data noilor alegeri prezidenţiale şi a scos-o din închisoare pe Iulia Timoşenko. Fostul premier ucrainean vrea acum cea mai înaltă funcţie în stat şi a anunţat că va candida la prezindenţiale. Din închisoare, Iulia Timoşenko a venit direct în Piaţa Independenţei. Echipa Digi24 aflată la Kiev a fost în mijlocul manifestanţilor, în momentul în care fostul premier şi-a făcut apariţia pe scenă.

Iulia Timoşenko, fostul premier al Ucrainei a fost aclamată la scenă deschisă de peste zece mii de manifestanţi.

„Când am sosit în Kiev, n-am recunoscut oraşul, cu maşini arse şi baricade. Dar este o altă Ucraină, o Ucraină a oamenilor liberi!”, a spus aceasta.

Citeşte mai mult...
 
Tenis
Simona Halep a primit titlul de “Maestru al Sportului” PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 22 Februarie 2014 09:36

     Vineri, 21.02.2014,

   ministrul Tineretului şi Sportului, Nicolae Bănicioiu, i-a oferit Simonei Halep titlul onorific de Maestru al Sportului, oferindu-i un trofeu în cadrul conferinţei de presă ce a avut loc la sediul Ministerului.

                 

   Alături de aceştia au fost prezenţi la eveniment Secretarul de Stat Carmen Tocală şi preşedintele Federaţiei Române de Tenis, George Cosac.

   ”Sunt foarte mândru de ce a realizat Simona, poate fi un model pentru orice tânăr care vrea să facă sport şi să devină un membru de seamă al societăţii. Acum este momentul ca Simona să vorbească, noi vrem doar să ne arătăm respectul şi admiraţia pe care i le purtăm. La decizia mea şi a doamnei Carmen Tocală, Simona va fi “Maestru al Sportului”, al tenisului şi va primi un trofeu special. Îi mulţumesc Simonei pentru tot ce a făcut pentru România, observ că tenisul feminin devine un brand de ţară” a declarat ministrul Nicolae Bănicioiu.

Citeşte mai mult...
 
Esential
Achizitiile publice PDF Imprimare Email
Joi, 20 Februarie 2014 19:10

                         Achizițiile   publice

                  

    Achizițiile publice reprezintă suma tuturor proceselor de planificare, stabilire a priorităților, organizare, publicitate și de proceduri, în vederea realizării de cumpărări de către organizațiile care sunt finanțate total sau parțial de bugete publice (europene, naționale centrale sau locale, donori internaționali).

    Achizițiile publice – perspectiva europeană

   Dimensiunea acestui sector economic este estimată de către Comisia Europeană la 16,5% din PIB-ul UE. Armonizarea procedurilor de achiziții publice la nivelul Uniunii Europene este un deziderat important al pieței comune europene.

Citeşte mai mult...
 
Sporturi individuale
WBPF Transylvania Open Cup PDF Imprimare Email
Miercuri, 19 Februarie 2014 21:11
 

    Cupa Transilvania este un concurs de bodybuilding si fitness de anvergura internationala, ce se va desfasura in perioada 25-27 aprilie 2014, la Brasov.

                          

   Evenimentul sportiv este organizat de WBPF Romania. Uram bun venit tutror tarilor europene, membre ale WBPF - Federatia Mondiala de Bodybuilding și Fitness.

Cazare

Aproximativ 140 de sportivi sunt asteptati la Cupa Transilvania. Acestia vor fi cazati la Hotelul „Capitol”, in timp ce oficialii concursului, la Hotelul „Aro Palace”.

Principalele premii ale Cupei Transilvania

Pentru categoriile Bodybuilding (70kg, 80kg, 90kg, +90kg) si Fitness Physique:

Citeşte mai mult...
 
Expozitii
ELITE ART Gallery va invita la EXPOZITIA DE ACUARELA SI PICTURA PDF Imprimare Email
Miercuri, 19 Februarie 2014 18:52

     În cadrul proiectului SUVENIR DE BUCUREŞTI, ediţia de MĂRŢIŞOR, ELITE ART Gallery vă invită la

                    EXPOZIŢIA DE ACUARELĂ ŞI PICTURĂ

         semnată Cãtãlin C. Botezatu, Vera Dan, Gabriela Drăghici şi Mirela Hagiu.

                            

   Cãtãlin C. Botezatu - născut la Baia Mare, stabilit în Constanţa din 1954, absolvent al Secţiei de Arhitectură a Facultăţii de Construcţii din Universitatea „Gh. Asachi”- Iaşi, i-a avut profesori pe arhitectul Nicolae Porumbescu, pictorul Liviu Suhar, sculptorul Dan Covătaru. Membru al Uniunii Artiştilor Plastici Sucursala Constanţa, Cătălin C.Botezatu este pentru prima dată pe simezele ELITE ART Gallery.

   Fie că sunt peisaje din zona peninsulară a Constanţei, peisaje marine, naturi statice, compoziţii cu structuri naturale sau peisaje din Deltă, acuarelele sale uimesc prin rafinametul cromatic, prin acurateţea desenului şi a construcţiei, prin compoziţia atât de bine stăpânită.

Citeşte mai mult...
 
International
Ce se intimpla in UKRAINA ? PDF Imprimare Email
Miercuri, 19 Februarie 2014 06:48

                        Sunt 69 de zile. Pentru Euromaidanul de la Kiev.

                                                                    

    Bărbații s-au învățat să facă baricade în două ore. Iar o poliță în baie o instalează în două luni.
   Aceiași ukraineni.

   Echipa ukraineană de hockei din liga secundă Berkut și-a schimbat numele în Phoenix. Iar „berkut”  este cel mai urât cuvânt din Ukraina.

   Tânărul Vadim Titușko a devenit nume comun: „titușki”,  elemente agresive semi-criminale, „gopnici”, tineri șomeri, utilizați contra plată pentru acte de violență, de obicei, împotriva opoziției. Aceleași metode ca și „provocatorii” din evenimentele din 7 aprilie din Chișinău.

Mikola Azarov, fostul prim-ministru, s-a născut la Kaluga, Rusia, dintr-un tată estonian și o mamă rusoaică, pe numele Nikolai Ianovici Pakhlo. A devenit Azarov când s-a căsătorit cu Ludmila Azarova.

Ukrainenii l-au rugat pe dumnezeu să le dea un ukrainean campion mondial la box. Așa s-a născut într-un sat din Kîrgîstan, cu 43 de ani în urmă, Vitalii Kliciko, lider UDAR. Când au văzut că e așa de simplu, atunci ukrainenii l-au rugat pe dumnezeu să le mai dea un campion mondial la box. Dacă binevoiește. Așa a apărut al doilea frate, Vladimir, într-un oraș din Kazahstan.

Președintele Ianukovici a făcut pușcărie de două ori. În tinerețe. Fura căciulile oamenilor în toalete, când aceștia erau în poziția „pinguinului”. A fost îndrumat pe calea cea bună și ajutat inițial de cosmonautul Beregovoi, născut în același orășel cu Ianukovici.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 604 din 943

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home