Total Media News

Ultimele sitiri

Consumator
Apare o noua bere in Romania. PDF Imprimare Email
Miercuri, 04 Iulie 2012 07:06

           Cât costă şi cine o face

 

      Cel mai vechi importator de bere din România a lansat un nou brand, cu ocazia împlinirii a 160 de ani de la nașterea lui Ion Luca Caragiale. Noua marcă se produce în Germania, în exclusivitate pentru piaţa autohtonă.

 

                                                   

 

Berea  " Nenea  IANCU  "  
Este o bere de tip Munchner Lager, de culoare galben auriu ce ne surprinde inca de la inceput prin spuma densa si cremoasa ce persista timp indelungat. Gustul lejer, dulce si usor amarui, se imbina cu aroma echilibrata a maltului si a granelor coapte.
Textura catifelata si carbonatarea fina desavarsesc aceasta bere.

Citeşte mai mult...
 
Esential
Tronsoanele Cernavoda-Medgidia si Medgidia-Constanta se deschid circulatiei PDF Imprimare Email
Marţi, 03 Iulie 2012 19:25

          Sectorul de autostrada Cernavoda-Medgidia va fi deschis circulatiei pe data de 20 iulie, in regim de drum national, a declarat luni ministrul transporturilor, Ovidiu Silaghi, aflat in vizita de lucru pe santierul Autostrazii Soarelui.
                           
            In ceea ce priveste tronsonul Medgidia-Constanta, inclusiv Centura Constanta, acesta va fi deschis in regim de autostrada tot din data de 20 iulie."Pe 20 iulie, pe sectorul Medgidia - Cernavoda se da drumul in regim de drum national, cu indicatoare de drum national, cu restrictiile de circulatie de drum national, cu elementele de siguranta de drum national, tocmai pentru a facilita accesul turistilor la mare.

Citeşte mai mult...
 
Financiar
Franta are nevoie de bani PDF Imprimare Email
Marţi, 03 Iulie 2012 15:22

                      Avertisment pentru Franţa  !

  Curtea de Conturi şi-a publicat luni auditul privind finanţele publice cerut de premierul socialist Jean-Marc Ayrault. Dacă anul în curs nu va pune mari probleme, 2013 se anunţă mai dificil. Unii analişti prezic că guvernul socialist nu va putea evita impunerea unor măsuri de austeritate, cu alte cuvinte o reducere a cheltuielilor publice.

    Raportul lui Didier Migaud - primul preşedinte al Curţii de Conturi - era mult aşteptat de noua guvernare de la Paris. Documentul, auditul de 250 de pagini înmânat premierului socialist Jean-Marc Ayrault se axează cu precădere pe anul 2013 - cel în curs urmând sà se termine cu bine pentru finanţele publice chiar dacă mai trebuie găsite între 6 şi 10 miliarde de euro:

Citeşte mai mult...
 
Monden
Tunsori 2013, intre creativitate si originalitate PDF Imprimare Email
Marţi, 03 Iulie 2012 14:59

     Chiar daca esti ocupata cu organizarea vacantei si ingrijirea parului pentru soarele puternic, cu siguranta iti faci timp si pentru trendurile ce urmeaza in sezonul racoros.

             

    Hair stilistii au stabilit liniile in materie de tunsori 2013, iar Style and the city.ro iti prezinta principalele trenduri. De la parul lung la tunsorile futuriste si the wet look afla totul despre par pe site-ul Styleandthecity.ro!

Citeşte mai mult...
 
Auto
Primul vehicul Prius Plug-in Hybrid a fost livrat catre A.S.S Printul Albert II de Monaco PDF Imprimare Email
Luni, 02 Iulie 2012 19:28
  • Prin alegerea modelului  Prius Plug-in Hybrid, Alteta Sa Serenisima, Printul Albert al II-lea de Monaco  isi demonstreaza angajamentul de a pozitiona  Principatul de Monaco pe primul loc in Europa in ceea ce priveste mobilitatea sustenabila
  •              
  • Prius Plug-in Hybrid are emisii de CO2 de doar 49 g/km
  • Cu o autonomie de 25 de km in modul suta la suta electric (EV), modelul asigura zero emisii de CO2, Nox si particule, in special la condusul in oras

 

            Alteta Sa Serenissima Printul Albert II de Monaco a primit astazi primul vehicul Toyota Prius Plug-in Hybrid, pe care il va folosi pentru o perioada de doua luni. Noul vehicul este posibil sa inlocuiasca pe viitor actualul Prius condus de ASS Printul Suveran de Monaco.

 

Citeşte mai mult...
 
Fotbal
Spania, campioana EURO 2012 PDF Imprimare Email
Luni, 02 Iulie 2012 19:02

   Echipa nationala de fotbal a Spaniei a castigat Euro 2012 dupa ce a invins Italia cu 4-0, meci disputat in Ucraina, pe stadionul Olimpic din Kiev.

                                    

    La inceputul lunii Iunie, Pariloto si restul caselor de pariuri afisau cotele aferente castigatoarei Campionatului European de Fotbal din Ucraina si Polonia, lupta dandu-se la o prima vedere intre Spania si Germania. Etapele fazei grupelor s-au scurs cu repeziciune, iar nume mari precum Olanda sau Rusia si-au facut bagajele inainte de vreme. Germania, Spania si mai nou Italia pareau favorite certe la adjudecarea acestui trofeu. Prestatia nu tocmai convingatoare a Spaniei a facut ca pariorii sa isi indrepte atentia catre imbatabila Germanie, cotele scazand vertiginos in favoarea nemtilor.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 860 din 943

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home