Total Media News

Ultimele sitiri

Fotbal
FABULOS ! Euro 2020 se joaca in Romania ! PDF Imprimare Email
Duminică, 01 Iulie 2012 19:02

    

        FABULOS! Euro 2020 se joaca in Romania! Schimbarea DRAMATICA anuntata azi de Platini dupa DEZASTRUL din Ucraina si Polonia


Din 2020, Euro se va juca simultan in 12 sau chiar 13 tari! Planul grandios al lui Platini prevede schimbarea radicala a sistemului de disputare a turneului final! "Euro 2020 se poate juca in toata Europa.

                             

   Va fi ori o tara cu 12 stadioane de top, ori un stadion din 12 sau 13 orase din mai multe tari. Vom lua foarte serios in calcul aceasta varianta!", anunta Platini. Bucurestiul, considerat un succes urias la finala Europa League din acest an, devine astfel o varianta importanta pentru Euro 2020.

Citeşte mai mult...
 
Esential
"La Sarmizegetusa exista un jaf". Puiu Hasotti anunta investitii majore in restaurare si conservare PDF Imprimare Email
Duminică, 01 Iulie 2012 18:46

   Ministrul Culturii, Puiu Hasotti, susţine ca la Sarmizegetusa continua sa fie furate numeroase obiecte de valoare si spune ca intentioneaza sa aloce o suma importanta pentru conservare, restaurare si cercetari arheologice in zona respectiva.
               

   "In doua-trei saptamani ma voi deplasa la Sarmizegetusa unde din pacate exista, nu ma feresc sa spun, un jaf, In sensul ca se umbla cu detectoare de metale si se identifica foarte multe piese - kosoni. Ultima identificare a fost facuta la Chicago, o colectie mare de cosoni.

Citeşte mai mult...
 
Moto-ATV
IXS te imbie cu Airmesh Evo 2012 si cu manusi Fresh 2012 PDF Imprimare Email
Duminică, 01 Iulie 2012 11:24

    Brandul IXS vine pe piata cu doua noi propuneri pentru acest sezon calduros. In cazul in care doriti ceva confortabil, va puteti indrepta atentia asupra unei jachete elegante si a unei perechi de manusi care va vor ajuta sa depasiti temperaturile ridicate ale acestei veri.

                                   

    Jacheta IXS Airmesh Evo 2012 este confectionata din material textil, este prevazuta cu captuseala din poliester, este dotata cu buzunare interioare si exterioare si asigura un confort sporit datorita materialului mesh ce permite o ventilare perfecta in timpul rularii.

Citeşte mai mult...
 
Imobiliar
Birou de Design Interior arh. Irina Neacsu PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 30 Iunie 2012 07:20

    Biroul de Design arh. Irina Neacsu ofera proiecte complete de design interior , amenajari si decorari pentru spatii rezidentiale, retail, HoReCa.

                               

   Echipa tanara si creativa mizeaza pe solutii ingenioase si spatii personalizate, oferind solutii de design si stil dar si de implementare a proiectului alaturi de furnizorii locali si internationali colaboratori.

Citeşte mai mult...
 
Auto
O noua game de produse de lubrifiere pe piata romaneasca : JB GERMANOIL PDF Imprimare Email
Joi, 28 Iunie 2012 23:08

                         Gama  de produse  JB  GERMANOIL  include  :

                                              

Uleiuri de motor pentru autoturisme | Motor oil for passenger cars
Uleiuri de motor pentru autovehicule comerciale | Motor oil for commercial
vehicles
Uleiuri de motor pentru motociclete și ambarcațiuni | Motor oil for
motorbikes/motorboats

Citeşte mai mult...
 
Invatamant
Ministrul Pop vrea examen de admitere la liceu PDF Imprimare Email
Joi, 28 Iunie 2012 19:29
            Subiectul „ambiguu” de la proba de limba română e folosit ca exemplu de către ministrul interimar Marian Pop, pentru nevoia de modificare a admiterii în liceu. „Ceea ce s-a întâmplat la conceperea subiectelor la evaluarea naţională este un semn în plus că e nevoie de modificarea Legii educaţiei naţionale şi eliminarea acestor teste naţionale prin înlocuirea admiterii la liceu, fapt pentru care voi veni cu propunerea la Guvern să se introducă cât mai repede admiterea la liceu şi aceste erori care pot să ducă la o destabilizare în sistem să fie evitate”, a declarat Pop, citat de Agerpres.ro.
Citeşte mai mult...
 


Pagina 861 din 943

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home