Total Media News

Ultimele sitiri

Cultura
PICTORI DE AZI LA BALCIC PDF Imprimare Email
Duminică, 15 Iulie 2012 09:48

      Elite Art Gallery vă invită, in perioada 15 iulie – 15 august, la galeria din strada Academiei nr 15, să vizitaţi expoziţia de pictura „PICTORI DE AZI LA BALCIC 2012"

                                                          

       Expoziţia prezintă roadele inspiratiei artistice ale ultimei tabere de pictură organizate la Balcic, o noua editie adaugata proiectul deja centenar "Pictori de azi la Balcic", unul dintre cele mai importante proiecte private de artă contemporană romanească prin redescoperirea valenţelelor care au făcut din Balcic o temă legendară în istoria artei româneşti şi prin plasarea acestui subiect în creaţia contemporană.

Citeşte mai mult...
 
Cultura
Grand Opera Gala PDF Imprimare Email
Vineri, 13 Iulie 2012 11:09

    Sub deviza “viitorul inseamna cultura”, asociatia ELITE ART Club UNESCO, va invita la Grand Opera Gala concert, Vineri 13 iulie, in Piata Mare din Sibiu incepand cu ora 21:00.

                                                   

   Cel de-al treilea eveniment din cadrul  Festivalului Classics for Pleasure: Baroc by Day & Night aduce in fata publicului sibian laureatii Opera Center for Excellence - Romania in acompaniamentul Orchestrei Simfonice a Filarmonicii de Stat din Sibiu sub bagheta dirijorului Iurie Florea. Alaturi de cei  9 solisti, laureati ai Opera Center for Excellence, vor urca pe scena din Piata Mare soprana Laura Nicorescu, titulara a Operei Valone din Bruxelles, o prezenta scenica exceptionala cu un timbru deosebit, si tenorul Cristian Mogosan, titular al Operei din Cluj si unul dintre cei mai apreciati tenori la nivel international.

Citeşte mai mult...
 
Auto
Viziunea unui lider pe piata mondiala PDF Imprimare Email
Vineri, 13 Iulie 2012 09:50

   Expertul în ulei de motor şi aditivi, LIQUI MOLY, doreşte să-şi impulsioneze afacerile sale pe plan internaţional cu un stand mare la târgul Automechanika Frankfurt

                   

     Iulie 2012 – Producătorul de ulei de motor şi aditivi, LIQUI MOLY, nu a avut niciodată  obiective aşa de ambiţioase. După ce a cucerit piaţa autohtonă, Germania, accentul este pus în prezent pe afacerile internaţionale. LIQUI MOLY trebuie să devină lider pe piaţa mondială în ceea ce priveşte uleiul de motor, a anunţat directorul general şi proprietarul Ernst Prost viziunea sa pentru următorul deceniu. Standul cu o dimensiune de peste 400 mp de la târgul de anul acesta Automechanika din Frankfurt (Germania) reprezintă o treaptă pe scara succesului.

Citeşte mai mult...
 
Film
Uimitorul Om-Paianjen - 3D PDF Imprimare Email
Vineri, 13 Iulie 2012 09:42

   Peter Parker (interpretat de Andrew Garfield) este un licean retras, abandonat de parinti in copilarie si lasat in grija unchiului Ben (interpretat de Martin Sheen) si a matusii May (interpretata de Sally Field).

                                           

    Ca multi alti tineri de varsta lui, Peter este in cautarea propriei identitati. In acelasi timp, traieste prima sa dragoste - cu Gwen Stacy (interpretata de Emma Stone). Impreuna, ei descopera ce inseamna iubirea si implicarea intr-o relatie care se dovedeste a fi plina de secrete.

Citeşte mai mult...
 
Monden
Pielea ta: Cum iti pastrezi bronzul pina la toamna PDF Imprimare Email
Joi, 12 Iulie 2012 17:35

      Te-ai întors din vacanţă cu un bronz superb care stârneşte invidia prietenelor. Dar ştii că nuanţa arămie va dispărea în câteva săptămâni.

                                                     

    Ce-i de făcut? Există câteva trucuri care te vor ajuta să-ţi păstrezi bronzul pentru o perioadă mai lungă de timp.Hidratare pentru o piele frumoasă !

Citeşte mai mult...
 
Sport
Echipa Olimpica a Romaniei la Jocurile Olimpice de la Londra PDF Imprimare Email
Miercuri, 11 Iulie 2012 10:45

   Comitetul Executiv al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman a aprobat in cadrul sedintei de astazi componenta Echipei Olimpice care va face deplasarea la JO de la Londra. La cele 15 discipline sportive olimpice vor concura 104 sportivi, care vor fi insotiti de 58 oficiali, plus seful de misiune si adjunctul sefului de misiune. La Londra vor mai face deplasarea si patru rezerve, doua la canotaj si doua la scrima.

                                       
    La natatie vor face deplasarea patru sportivi si doi oficiali, Camelia Potec, Norbert Trandafir, Dragos Agache si Alexandru Coci urmand a fi insotiti de antrenorii Lucas Philippe Jean Pierre si Ovidiu Galeru.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 857 din 942

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home