Total Media News

Ultimele sitiri

Auto
Ce spune directorul general Ford despre clientul roman de automobile PDF Imprimare Email
Luni, 23 Iulie 2012 07:03

      Clientul român şi-a schimbat atitudinea după venirea crizei, studiază şi testează oferta, fiind atent la raportul preţ-calitate, cheltuielile complementare, dar şi la gradul de siguranţă al maşinii, a declarat pentru MEDIAFAX Zoltan Brassai, directorul general Ford România.

"Clientul român şi-a schimbat atitudinea, îşi face tema de-acasă, se uită mult mai mult şi studiază mult mai în detaliu înainte să ia decizia de cumpărare. El se uită nu numai la preţul maşinii, care este în continuare un element important în ceea ce priveşte decizia de cumpărare, dar şi la cheltuielile aferente, şi la taxa de înregistrare, şi la cheltuieli de service, cheltuieli de consum", a declarat Brassai.

Citeşte mai mult...
 
Entertainment
Sa dansam SALSA PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 21 Iulie 2012 07:05

 

 

        

                

 

       

                Stiluri  de  dans

1. Salsa

"Salsa provine din Cuba". Cine n-a auzit oare aceasta fraza ? Este adevarat si fals in acelasi timp. Totul depinde insa de ceea ce intelegem prin « provine ».
Citeşte mai mult...
 
Monden
WatchShop introduce ceasurile de mana Orient in oferta PDF Imprimare Email
Vineri, 20 Iulie 2012 19:40
 

      WatchShop introduce in oferta sa ceasurile de mana Orient, o marca japoneza cu traditie. Marca Orient este una dintre cele mai cunoscute din Japonia pentru calitatea produselor sale.

                            

    Din oferta WatchShop fac parte peste 300 de modele de ceasuri Orient pentru femei si barbati, cu stiluri diferite, astfel incat sa satisfaca cele mai exigente dorinte ale clientilor sai.

 

    Despre ceasurile Orient

Orient Watch este o companie japoneza cu o experienta de peste 60 de ani in crearea de ceasuri. Fondata in 1950 in Tokyo, compania Orient Watch constituie un brand cu traditie in crearea de ceasuri mecanice. Conceptul companiei este strans legat de crearea unor ceasuri de foarte buna calitate, cu o durata lunga de viata si cu preturi potrivite pentru orice tip de buget.

Citeşte mai mult...
 
Companii
Metatools Ploiesti si-a extins showroom-ul cu o noua zona de echipamente pentru protectia muncii! PDF Imprimare Email
Vineri, 20 Iulie 2012 10:41

     Showroomul Metatools a beneficiat de o renovare completă fiindu-i mărită capacitatea cu un nou magazin de echipamente pentru protecţia muncii.

                     

   Cu un nou concept de prezentare, magazinul oferă soluţia completă pentru siguranţa şi protecţia la locul de muncă la cele mai înalte standarde.

   Showroomul Metatools a beneficiat de o renovare completă fiindu-i mărită capacitatea cu un nou magazin de echipamente pentru protecţia muncii. Cu un nou concept de prezentare, magazinul oferă soluţia completă  pentru siguranţa şi protecţia la locul de muncă la cele mai înalte standarde.

Citeşte mai mult...
 
Auto
Premiul anului pentru inovatii in domeniul dotarilor interioare, decernat noului model GS PDF Imprimare Email
Joi, 19 Iulie 2012 18:37

    Lexus a primit din partea Automotive Interiors Expo Premiul anului pentru inovaţii în domeniul dotărilor interioare ale autoturismelor de serie ('Production Vehicle Interior Innovation of the Year' Award) pentru sistemul de control al climatizării al noului GS, prevăzut cu tehnologia nanoe ®.

               

    La data de 12 iunie, Automotive Interiors Expo 2012 a găzduit prima decernare de premii Automotive Interiors Expo Awards, ceremonie care i-a onorat pe cei mai buni designeri de lux şi cele mai rafinate inovaţii şi produse din arena dotărilor interioare auto. Din juriu au făcut parte jurnalişti de prim rang, specializaţi pe segmentul auto.

Citeşte mai mult...
 
IT
Celebrul brand de telefoane de lux Mobiado acum si in Romania PDF Imprimare Email
Miercuri, 18 Iulie 2012 15:13

     Mobiado , producătorul canadian de telefoane mobile de lux a ales compania Resonor ca distribuitor oficial în România. Mobiado se numără printre puţinele companii specializate în manufacturarea telefoanelor mobile de lux, fiind renumită şi recunoscută pentru măiestria şi finisajele excepţionale ale produselor sale.

                               

     Exclusivistul brand Mobiado a fost fondat în 2004 în Vancouver şi are în prezent 18 distribuitori în întreaga lume, dintre care şapte în Europa, compania Resonor numărându-se din acest an printre aceştia.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 856 din 943

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home