Total Media News

Ultimele sitiri

Media-Publicitate
Ziarul „Cancan“ renunta la editia tiparita PDF Imprimare Email
Luni, 06 August 2012 07:57
                         Radu Budeanu, proprietarul Cancan, păstrează varianta tipărită a revistelor „Ciao!“ şi „Spy“

                                             Foto: adevărul

     Radu Budeanu, proprietarul Cancan, păstrează varianta tipărită a revistelor „Ciao!“ şi „Spy“

 

        Tabloidul nu va mai apărea, începând de astăzi, la chioşcurile de ziare. Compania a decis să-şi orienteze investiţiile doar spre online şi TV .

     În era online, încă un ziar îşi închide porţile. Grupul Cancan, care editează ziarul cu acelaşi nume, a decis să renunţe la ediţia printată şi să-şi direcţioneze investiţiile către diviziile online şi tv.

Citeşte mai mult...
 
Stiri premium
Papa Benedict al XVI-lea vine la Bucuresti PDF Imprimare Email
Duminică, 05 August 2012 20:00

    Papa Benedict al XVI-lea vine la Bucuresti "cat de curand" conform declaratiei de ieri a lui Andrei Marga, ministrul afacerilor externe.

                                              

    Acest "curand" va fi oricum dupa luna septembrie. Atunci, Marga va face o vizita la Vatican pentru a discuta despre aceasta venire. De ce este de dorit sa vina Papa Benedict al XVI-lea, in curand, la Bucuresti? Tot Marga ne raspunde la aceasta intrebare: "vizita Papei Benedict al XVI-lea onoreaza superlativ orice tara si este un moment de istorie."

Citeşte mai mult...
 
Copii-adolescenti
Ateliere de origami pentru copii PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 04 August 2012 20:48

   Muzeul Naţional de Istorie Naturală “Grigore Antipa“ aşteptă copiii în perioada 6 – 10 august 2012, să pornească alături de instructori și specialiștii zoologi într-o nouă experiență de însușire a tehnicii plierii hârtie.
                                     

     Atelierul își propune familiarizarea participanților cu tehnica plierii hârtiei, apărută în Japonia acum câteva sute de ani și, dezvoltarea prin joacă, a atenției la detalii, îmbunătațirea orientării în spațiu, a gândirii logice, a preciziei, a disciplinei și a comunicării. Acest modul se intitulează Baza pătratului dublu și cea a cocorului și este dedicat realizării de animale, flori şi decoraţiuni ce pornesc de la aceast modul de bază.

Citeşte mai mult...
 
Stiri premium
Ajustare ( crestere de ) tarife acces metrou incepand cu data de 04.08.2012 PDF Imprimare Email
Vineri, 03 August 2012 19:42

Avand in vedere ca:
· ajustarea tarifelor de calatorie cu metroul a stat la baza constructiei echilibrate a bugetului de venituri si cheltuieli al S.C. Metrorex S.A. pe anul 2012, in contextul masurilor si tintelor stabilite in relatia cu Fondul Monetar International, Banca Mondiala si Comisia Europeana;

                                        
· la nivelul anului 2012 raportul dintre subventia necesara pentru acoperirea cheltuielilor de intretinere si reparatii la instalatiile din metrou si la materialul rulant in scopul asigurarii serviciului public de transport calatori cu metroul in conditii de siguranta si confort si subventia alocata depaseste 136 %, avand un deficit de finantare de cca 60 mil. lei;

Citeşte mai mult...
 
Politic
CCR amina decizia asupra referendumului pentru 12 septembrie. Traian Basescu si-a pierdut avantajul PDF Imprimare Email
Joi, 02 August 2012 19:01

     Deşi părea scăpat de mâna lungă a USL, preşedintele suspendat Traian Băsescu se vede la un pas de demitere în urma deciziei de azi a Curţii Constituţionale (CCR). CCR a cerut verificarea listelor electorale pentru stabilirea mai exactă a prezenţei la vot şi a acordat timp pentru această operaţiune până pe 12 septembrie.

                             

     Curtea Constituţională a cerut de ieri informaţii ministerului de Interne şi INS, dar cei nouă judecători nu s-au declarat mulţumiţi şi au cerut clarificarea situaţiei din listele electorale, în condiţiile în care rezultatele preliminare ale recensământului indică o populaţie în scădere cu circa două milioane, faţă de anul 2002.

Citeşte mai mult...
 
Moto-ATV
Moto Xcountry Busteni se pregateste de start PDF Imprimare Email
Joi, 02 August 2012 14:43

    In perioada 9 -12 august in orasul Busteni, Valea Cerbului se va desfasura a VI – a editie Moto Xcountry - Cel mai mare festival de hard endurocross din estul europei.

                              

     Cei mai buni piloti din Romania si-au dat intalnire la acest festival pentru a isi demonstra maiestria pentru  stapinirea cailor putere. Alaturi de ei vor participa si piloti din afara tarii.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 851 din 942

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home