Total Media News

Ultimele sitiri

Companii
Cavaliere PDF Imprimare Email
Luni, 30 Iulie 2012 21:35

       Articolele de imbracaminte Cavaliere reprezinta cu succes moda pentru barbati in Romania, de foarte multi ani, in dulcele stil clasic – casual.

                                                               

       Cu siguranta domnii pe care-i intereseaza ce scrie pe nasturii camasii lor au cunostinta despre aceasta marca. Ma voi adresa astfel, in special doamnelor in lipsa de inspiratie atunci cand trebuie sa faca un cadou unui barbat. Sigur ca depinde foarte mult de barbat; aparent toti au nevoie de minim o cravata, dar daca e dintre aceia ce merg la petreceri in sacou si camasa descheiata la primii doi nasturi, s-ar putea sa nu guste gluma. 

Citeşte mai mult...
 
Sporturi individuale
Corina Caprioriu - medaliata cu argint PDF Imprimare Email
Luni, 30 Iulie 2012 18:54


 

 

Astazi in urma a mai multe lupte desfasurate la Londra , Corina Caprioriu a castigat in cadrul categoriei - 57 Kg , medalia de argint la Judo. Ea a fost invinsa de o japoneza , in urma unei descalificari , arbitrii considerand ca judoka noastra a calcat deliberat in afara suprafetei , refuzand lupta .La final , Caprioriu s-a declarat multumita de medalie , chiar daca a pierdut in finala si in urma unei decizii controversate.

 

Aceasta medalie intregeste zestrea de medalii de pana acum : Aur - Alin Moldoveanu (Tir) si Argint (Alina Dumitru - Judo -48Kg).

 
Sporturi individuale
Alin George Moldoveanu - Campion Olimpic la Tir PDF Imprimare Email
Luni, 30 Iulie 2012 13:45

 

                                                           

                 In urma cu cateva minute in proba pusca cu aer comprimat 10 m , Tiristul nostru , Alin Moldoveanu , a reusit sa castige titilul olimpic, dupa ce in calificari a terminat pe locul doi egaland recordul olimpic , el invingandu-i pe campionul mondial , Niccolo Campriani si Indianul Gagan Narang . La mijlocul competitiei compatritoul nostru a avut o cumpana tragand 9.9 dar apoi si.a revenit si a reusit sa treaca in palmares prima medalie de aur a delegatiei noastre la Londra.

Citeşte mai mult...
 
Sport
Romanii in ziua a patra a Jocurilor Olimpice PDF Imprimare Email
Luni, 30 Iulie 2012 12:34

     Update: Corina Caprioriu a invins in sferturi o reprezentanta a Ungariei , ea urmand sa se lupta pentru calificarea in finala cu o judoka din Sua

     Update : La Spada , Anca Maroiu si Ana Branza au reusit calificarea in optimile de finala.

 

       O prima surpriza a fost realizata astazi , de tiristul Alin Moldoveanu care s-a calificat in finala la Tir , egaland recordul olimpic cu 599 puncte , clasandu-se pe locul secund .Finala va avea loc la ora 14:15.

                             

.


      La canotaj Andrunache si Susanu s-au calificat si ele in finala , dupa recalificari , ele precizand ca intrarea in recalificari si cursa mai "lejera" din serii au fost doar o strategie pentru evitarea vantului din finala , in timp ce echipajul de 4 rame fara carmaci s-a calificat in finala, ocupand locul 2 in serii dupa Marea Britanie.

Camelia Potec si Alexandru Coci , au ratat din pacate calificarea in semifinale in probele de 200m Liber si 200 m Fluture.

La Judo ,sportiva noastra Corina Caprioriu a trecut de doua adversare aflandu-se in acest moment in sferturile de finala ale competitiei , fiind la un pas de lupta de medalii .

Citeşte mai mult...
 
Stiri premium
Din cauza unei vulnerabilitati, GPS-ul unui smartphone poate fi urmarit PDF Imprimare Email
Duminică, 29 Iulie 2012 18:17

    In cadrul conferintei Black Hat desfasurata in SUA, un cercetator pe nume Ralf-Philip Weinmann a demonstrat o problema de securitate extrem de grava. Folosind o vulnerabilitate a sistemului A-GPS, prezent in toate smartphone-urile moderne, Weinmann a demonstrat cat de usor poate fi aflata locatia unui terminal.

                                  

    GPS-ul unui smartphone poate fi urmarit

Vulnerabilitatea descoperita de Weinmann, cercetator la Universitatea din Luxembourg, pleaca de la un mic detaliu al sistemului de localizare A-GPS. Mai precis, daca A-GPS foloseste pe langa semnalul de la satelit, informatiile de la turnurile operatorilor de telefonie mobila, informatia din urma se pare ca este ,,ceruta” de terminal intr-un mod neprotejat. Astfel, daca un atacator intercepteaza mesajul pe care un smartphone il cere pentru localizare, pe langa faptul ca-i poate trimite acestuia informatii eronate, poate la fel de usor sa afle locatia posesorului.

Citeşte mai mult...
 
Sporturi individuale
Alina Dumitru - fata de aur si argint PDF Imprimare Email
Duminică, 29 Iulie 2012 17:51

     Judoka Alina Dumitru si-a incheiat cariera, sambata, la Jocurile Olimpice de la Londra, cu o medalie olimpica, de argint, a doua din cariera, dupa aurul de la Beijing.

                         

        Inaintea Olimpiadei de la Londra, Alina Dumitru a anuntat fara echivoc ca este ultima sa competitie. Anii intregi de antrenamente, concursuri, mai mult sau mai putin importante, dar duse in spate cu aceeasi ardoare de a fi cea mai buna, dorinta de a-si intemeia o familie si, nu in ultimul rand, sirul nesfarsit de accidentari, de dureri, de strans din dinti, si-au pus amprenta.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 853 din 942

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home