Total Media News

IT
Cel mai subtire smartphone este disponibil in China PDF Imprimare Email
Vineri, 23 Noiembrie 2012 10:55

          In urma cu aproximativ 2 ani iPhone 4 era cel mai subtire, la scurt timp Galaxy S II a purtat acest titlu, doar ca la inceputul acestui an acelasi titlu sa fie preluat de Huawei Ascend P1S.

                             Vivo X1 cel mai subtire smartphone

 

           Cu toate ca termenul de cel mai subtire smartphone nu va fi asociat pentru mult timp cu dispozitivul din imagine, acest aspect nu submineaza cu nimic importanta titlului in acest moment.

Cel mai subtire smartphone la ora actuala din lume este creat de BBK, poarta numele de Vivo X1 si are o grosime de doar 6,55 mm, cu aproximativ 1 milimetru mai putin decat iPhone 5. 

Citeşte mai mult...
 
Monden
Top 8 noutati Sephora XMAS Collection PDF Imprimare Email
Joi, 22 Noiembrie 2012 11:29

          Vom continua tradiţia de vara trecutã când v-am prezentat Top 8 noutãţi Sephora Summer Collection pentru cã trebuie sã aflaţi suprizele care vã aşteaptã în magazinele Sephora iarna aceasta.

 

     În cadrul unei petreceri psychedelice, dar pline de glam am descoperit la începutul acestei toamne surprizele pregãtite de Sephora pentru sezonul rece.

          Acestea sunt preferatele mele:

                           

8. Sephora Color Pop Up Store Xmas Palette

Aşa cum face în fiecare an, şi anul acesta Sephora a creat o paletã de machiaj cu tot ce ai nevoie. Color Pop Up Store conţine: 64 de farduri de pleoape, 48 de rujuri, 6 glossuri, 12 gel linere, 6 farduri cremoase, 3 pudre iluminatoare şi 6 blush-uri cremã şi 3 blush-uri pudrã.

Citeşte mai mult...
 
Arte martiale
World Senior Karate Championships 2012 PDF Imprimare Email
Miercuri, 21 Noiembrie 2012 18:18

             The World Senior Karate Championships 2012 will take place from 21 to 25 November 2012 at the Palais Omnisports de Paris Bercy.

                        

   The World Senior Karate Championships are held every two years. In 2012, Paris will host the 21st edition of the World Championships. It will be the second time, after 1972, that the French Federation welcomes the competition. The first edition was organized in Tokyo in 1970. Since their creation the World Championships gather an increasing number of participants. In Paris this year, more than 100 countries and 1000 athletes are expected.

During this championships, 16 titles will be awarded to the kata and kumite competitors:

 

Citeşte mai mult...
 
Financiar
Tintele de inflatie PDF Imprimare Email
Miercuri, 21 Noiembrie 2012 18:15

      Ţintele de inflaţie sunt exprimate în termenii variaţiei anuale a indicelui preţurilor de consum şi sunt stabilite ca punct central încadrat de un interval de variaţie de +/-1 puncte procentuale.

 

 

    Similar experienţei altor bănci centrale din regiune care implementează politica monetară în contextul strategiei de ţintire directă a inflaţiei, evoluţia naturii şi valorile ţintelor de inflaţie stabilite de BNR până în prezent se caracterizează prin două etape distincte:

  • etapa ţintelor de inflaţie coborâtoare, stabilite pe un orizont temporal de doi ani ca valori anuale aferente lunii decembrie (2005-2012), parcurgerea ei având ca argument major necesitatea consolidării dezinflaţiei şi a atingerii unei rate anuale a inflaţiei sustenabile pe termen mediu;
Citeşte mai mult...
 
Politic
Toate deciziile importante pe care președintele țării și Guvernul le pot lua în numele României .. PDF Imprimare Email
Miercuri, 21 Noiembrie 2012 18:03

     

           Toate deciziile importante pe care președintele țării și Guvernul le pot lua în numele României trebuie să fie prezentate și sprijinite de către Parlamentul României

          Fac apel la dvs.ca această procedură europeană să devină regulă în funcționarea instituțiilor din România

 

           Discursul primul-ministru Victor Ponta, în plenul Parlamentului, pe tema poziţiei României în cadrul discuţiilor la nivelul Consiliului European privind bugetul Uniunii Europene


Domnule președinte al Senatului,
domnule președinte al Camerei Deputaților,
doamnelor și domnilor senatori și deputați,
stimați colegi membri ai Guvernului,

             Vă mulțumesc pentru oportunitatea pe care mi-ați oferit-o, de a prezenta astăzi, în fața Parlamentului României, întrunit în şedinţă comună, punctul de vedere al Guvernului referitor la negocierile care se poartă la nivelul UE privind cadrul financiar multianual 2014-2020. Sunt câteva mesaje foarte clare pe care aş dori să le transmit, să vă informez şi evident, să vă cer sprijinul, pentru a le avea în vedere în activitatea următoare.

Citeşte mai mult...
 
International
MAE condamnă atacul terorist de la Tel Aviv. PDF Imprimare Email
Miercuri, 21 Noiembrie 2012 17:56

          Niciun cetăţean român nu se află printre victimele atentatului

 

               Secretarul general al MAE, Robert Cazanciuc, a declarat că niciun cetăţean român nu se află printre victimele atentatului terorist care a avut loc astăzi la Tel Aviv.

 

            "MAE condamnă atentatul terorist care a avut loc în urmă cu aproximativ o oră la Tel Aviv şi îşi exprimă regretul pentru victimele acestuia. Din informaţiile pe care le avem până la această oră, nu există cetăţeni români printre victime", a spus Cazanciuc, într-o conferinţă de presă.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 817 din 943

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home