Total Media News

Bucatarie - Retete
Sfaturi pentru un cozonac pufos PDF Imprimare Email
Miercuri, 21 Noiembrie 2012 17:52

                                                     Legile nescrise ale bunicii

                                        

  • Toate ingredientele necesare pregatirii cozonacilor se scot din frigider sau camari reci si se lasa peste noapte intr-o camera incalzita.
  • Pentru a da cozonacului o culoare galbena mult mai intensa, ouale se sparg de seara si se presara cu sare.
  • Albusurile se bat mult mai repede daca in castron se adauga cateva picaturi de lamaie si un pic de sare. Spuma de albusuri astfel obtinuta va fi mult mai ferma.
  • La cozonac, nu se folosesc niciodata oua de rata, gasca sau de curca, pentru ca albusul lor, fiind dens si greu, nu se bate bine si nu permite aluatului sa creasca.
Citeşte mai mult...
 
Financiar
BCR lanseaza noile Pachete de cont curent PDF Imprimare Email
Marţi, 20 Noiembrie 2012 15:17

          Banca Comercială Romană (BCR) lanseaza noile pachete de cont curent, primele astfel de produse de pe piata bancara romaneasca cu astfel de caracteristici.


                                                       

 

        BCR ofera clientilor sai 3 variante de pachete de cont curent si anume: ClasiCont BCR - cel mai accesibil pachet care iti ofera acces la contul tau deschis la BCR, ExtraCont BCR – pentru persoanele active, care fac plăţi de facturi, transferuri şi depozite, inclusiv prin internet şi telefon si TotalCont BCR – care este un pachet de tip “all inclusive”, dedicat clienţilor pasionaţi de plata cu cardul şi de utilizarea internet bankingului, oferind un număr nelimitat de tranzacţii intra şi interbancare cu comision zero.

Citeşte mai mult...
 
Esential
Efect placebo - efect nocebo PDF Imprimare Email
Marţi, 20 Noiembrie 2012 09:04

          

                Este incredibil cat de mult poate fi influentat subconstientul nostru de forta sugestiei! Si intrucat mintea subconstienta este cea care controleaza corpul nostru si intreaga viata, prin intermediul sugestiei putem avea parte de o multime de intamplari - unele placute, altele extrem de neplacute.

 

                                                              

 

              

          Multa lume a auzit de efectul placebo. In cadrul unui experiment medical, ti se da un medicament despre care ti se spune ca este foarte eficient - de pilda ca pansament gastric. Din 100 de voluntari pe care se testeaza medicamentul, aproximativ 50 constata antr-adevar ca au scapat de durerea de stomac. Dar - surpriza! Asa-zisul medicament este de fapt o bobita de zahar acoperita de un invelis albastru.

      El nu contine nimic altceva decat zahar. Si atunci, ce anume i-a vindecat pe cei 50 de voluntari?

         

Citeşte mai mult...
 
Sanatate
Sapte modalitati de a va intari sistemul imunitar rapid PDF Imprimare Email
Marţi, 20 Noiembrie 2012 09:02

         O minte si o inima fericite sunt baza necesara pentru cele sapte modalitati pe care le vom enumera in acest articol.

 

         Nu permiteti anxietatii si stresului din societatea zilelor noastre sa va demoralizeze. O preocupare constanta catre spiritualitate, meditatia, qigong, yoga sau aikido va pot ajuta pe termen lung sa aveti o atitudine pozitiva. Urmariti sa cultivati calmul si detasarea. Nu este acelasi lucru cu indiferenta. Este o stare a mintii care va permite sa dati randament maxim fara anxietate sau asteptari exagerate, ce pot conduce la dezamagiri.

1. Un regim natural de baza este vital. A consuma cruditati, mancare organica si vegetariana, evitand consumul de zahar, indulcitori artificiali si fast-food va scuteste sistemul imunitar de a lupta cu o supraincarcare cu toxine datorata alimentelor procesate si snacksurilor.

 

Citeşte mai mult...
 
Monden
Exotic Ritual 2012 PDF Imprimare Email
Luni, 19 Noiembrie 2012 11:03
          

          Ramon Filip, a brand known for it’s conceptual pieces, unveils the first chapter of it’s new product line.

                        

 

     The debut “Exotic Ritual 2012” handbag collection explores luxury through quality, colors and shapes that stand out through the modernity of their lines.

Citeşte mai mult...
 
Copii-adolescenti
Competiția de desen și compunere pentru copiii și tinerii din statele membre UE PDF Imprimare Email
Duminică, 18 Noiembrie 2012 21:47

                              Competiția de desen și compunere pentru copiii și tinerii din statele membre UE
                                     "Pace, Europa, viitor: ce reprezintă pacea pentru tine?"

            Cu ocazia premierii Uniunii Europene cu Premiul Nobel pentru pace, liderii Parlamentului și Comisiei Europene au lansat competiția de desen și compunere pentru copiii și tinerii din statele membre, candidate sau asociate la UE, "Pace, Europa, viitor: ce reprezintă pacea pentru tine?"


       Competiția se adresează copiilor cu vârste între 8 și12 ani care trebuie să realizeze un desen și celor cu vârste cuprinse între 13 și 24 ani care trebuie să scrie o compoziție de maximum 120 caractere, în una din cele 23 limbi oficiale ale UE.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 818 din 943

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home