Total Media News

Ultimele sitiri

Esential
Din serialul continuu SA FACEM HIRTII :Un nou formular fiscal, publicat de ANAF. PDF Imprimare Email
Joi, 29 Noiembrie 2012 14:39

Un  nou  formular  - publicat  de  ANAF

 

    Agentia Nationala de Administrare Fiscala a publicat miercuri un nou formular fiscal, care va fi utilizat numai de persoanele fizice. Acesta poarta numarul de identificare 601.
     

Formularul 601 - Cerere de incetare a obligatiei de plata a contributiei de asigurari sociale - a fost aprobat prin Ordinul ANAF nr. 1714/2012, publicat in Monitorul Oficial nr. 798 din 28 noiembrie 2012

Acest document poate fi utilizat de persoanele fizice care nu mai trebuie sa achite CAS catre stat si solicita incetarea obligatiei de plata a acestei contributii.

   Formularul poate fi depus deja, avand in vedere ca ordinul care l-a aprobat a intrat in vigoare in ziua publicarii.

Citeşte mai mult...
 
Companii
PETROM PDF Imprimare Email
Miercuri, 28 Noiembrie 2012 20:20

                 Informaţii importante la distanţa unui clic

        Aici găsiţi informaţii generale despre Petrom, disponibile pentru descărcare.

                                                                   

    Informaţii generale

 

        Petrom este cea mai mare companie românească integrată de petrol şi gaze, cu activităţi în sectoarele Explorare şi Producţie, Rafinare , Marketing, Gaze Naturale si Energie.

 

       În anul 2009 cifra de afaceri a Petrom a fost de 3.029 milioane Euro, iar EBITDA (Venituri Înainte de Dobânzi, Taxe, Deprecieri şi Amortizări) a fost de 696 milioane Euro.

Petrom este deţinută de OMV cu 51,01% din actiuni, Ministerul Economiei - 20.64%, Fondul Proprietatea – 20,11%, Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare – 2,03% şi acţionari minoritari – 6,21 %.

Citeşte mai mult...
 
IT
Nexus 4, succes nebun in SUA. Stocurile s-au epuizat in cateva minute PDF Imprimare Email
Miercuri, 28 Noiembrie 2012 20:13

     Google a pus Nexus 4 in vanzare pe Google Play unde modelul de 8 GB costa 299$, cu o durata de livrare de 4-5 saptamani. In mai putin de o ora, insa, oferta s-a epuizat complet, potrivit Business Insider.

                                             

    Nexus 4 are un ecran de 4,7 inch cu o rezolutie de 768 x 1280 pixeli si o densitate de 320 ppi (pixels per inch). Bateria poate fi incarcata doar prin simpla asezare a telefonului pe incarcator, fara a mai fi nevoie de cablurile clasice.

 

Citeşte mai mult...
 
Financiar
Abrogare TVA LA INCASARE. Vezi petitia inaintata de ARSIT PDF Imprimare Email
Miercuri, 28 Noiembrie 2012 17:44

 

            Va reamintim ca Asociatia pentru Reformarea Sistemului de Impozite si Taxe (ARSIT) a cerut abrogarea sistemului de TVA la incasare. In aceasta privinta, ARSIT a inaintat o petitie online care a strans pana in prezent peste 1240 de semnaturi.

 

                                      Petitia  poate  fi  semnata  la  :

                      http://www.petitieonline.com/abrogare_tva_la_incasare

 

         In opinia ARSIT, motivele care stau la baza cererii de abrogare a sistemului TVA la incasare sunt urmatoarele:   

In opinia ARSIT, motivele care stau la baza cererii de abrogare a sistemului TVA la incasare sunt urmatoarele:

1. Nu exista nici un studiu de impact care sa demonstreze beneficiile acestui sistem

2. Sistemul nu este un sistem real de TVA la incasare (dupa 90 de zile de la emiterea facturii TVA tot trebuie colectat si virat la stat, insa TVA aferent facturilor poate fi dedus numai strict la plata)

3. Costurile administrative vor fi foarte mari
   

Citeşte mai mult...
 
Auto
Inca o TAXA : BUVINIETA, taxa auto pentru toate masinile din Bucuresti PDF Imprimare Email
Marţi, 27 Noiembrie 2012 20:25

              Buvinieta ar putea fi introdusă într-un an sau doi, pentru întreaga infrastructură din Capitală, în vederea susţinerii lucrărilor majore de infrastructură de tipul "autostrăzii suspendate", a declarat marţi Ion Dedu, director executiv la Direcţia Transporturi, Drumuri şi Sistematizarea Circulaţiei din cadrul Primăriei Capitalei, la conferinţa Mediafax talks about Construction.

 

             În prezent, în Bucureşti se aplică taxe pentru autovehiculele care depăsesc 3,5 tone, în funcţie de tonaj şi de zone.
   Ideea introducerii unei taxe de drum denumită "buvinietă" a fost avansată încă din 2006, în mandatul lui Adriean Videanu, şi a fost intens criticată, inclusiv de PSD Bucureşti. Videanu constata la acea vreme crearea unei "psihoze" legată de buvinetă, taxa nefiind introdusă.

Citeşte mai mult...
 
Film
Stolen, de vineri pe ecrane PDF Imprimare Email
Marţi, 27 Noiembrie 2012 20:16

       MediaPro Distribution prezintă Jaf contra cronometru, un thriller de acţiune unic, din 30 noiembrie la cinema. Cu Nicolas Cage şi Josh Lucas în rolurile principale, filmul poate fi vizionat în  cinematografele: CinemaPro, Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Baneasa, Lotus (Oradea), Odeon Cineplex (Cluj), Cityplex (Constanța, Tulcea și Brașov), Cinema City (Cotroceni, Arad, Arad Galeria, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Constanța, Sun Plaza, Târgu-Mureș), Cortina (Oradea), Cinema “Capitol” (Oneşti), Cinema ,,Eugen Ionescu”(Slatina), Cinema Grand Mall (Satu-Mare), Glendale (Bucureşti), Cinema Twins (Ploieşti).

                                       

    Un hoţ disperat, Will Montogomery (Nicolas Cage), are doar 12 ore ca să fure 10 milioane de dolari şi să-şi salveze fiica de fostul său partener, Vincent. Un thriller ameţitor care îi aduce laolaltă pe actorul Nicholas Cage şi pe regizorul Simon West, cel ce a semnat şi regia filmului Eroi de Sacrificiu 2. 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 813 din 942

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home