Total Media News

Esential
Automobile Bavaria a pus la dispozitia SMURD doua autospeciale BMW X3 ptr interventiile de urgenta PDF Imprimare Email
Vineri, 12 Aprilie 2013 14:18

       Automobile Bavaria , a oferit Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD), două autospeciale BMW X3,  în cadrul unei ceremonii desfăşurate la showroom-ul dealer-ului BMW din Bucureşti - Băneasa.

                                 

          La ceremonia de livrare a celor două autospeciale au participat din partea SMURD : Secretarul de Stat din cadrul Ministerului Sănătăţii, dl. Dr. Raed Arafat,  dl. Dr. Bogdan Opriţa- Medic şef SMURD Bucureşti si  dl. Dr. Cristian Boeriu- Medi şef SMURD Târgu Mureş

          La ceremonie au fost invitati si reprezentantii Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă. Gral. Ioan BAS - Inspector General ISU si dl. Col. Stelian Duduş - Inspector şef în cadrul ISU Bucureşti, institutie cu care Automobile Bavaria colaboreaza incepand din anul 2012.

Citeşte mai mult...
 
Sporturi de echipa
Liga Campionilor la handbal : Gyor - Oltchim 24-25 PDF Imprimare Email
Joi, 11 Aprilie 2013 21:04

    Desi  au jucat  bine , spre  foarte bine,  echipa  noastra  Olticm  Rm.  Vilcea  au  cistigat  numai  la  un  gol  jocul  cu  puternica  echipa  maghiara  Gyor.

                                         

   Judecind  cinstit  , calificarea   in  finala  Ligii Campionilor  la  handbal  s-a  pierdut  la  Bucuresti  cind  jocul  echipei  din  Rimnicu  Vilcea a fost  ceva  mai  slab, presarat  de  multe  ratari ,aruncari  in  bari , o  forma  slaba  a  portarilor  si  colac  peste  pupaza  si  un  arbitraj  usor  partinitor  spre  echipa  maghiara.

                      

    Bine  ar fi  ca  echipa  Oltchim  Rimnicu  Vilcea   - tinind  cont de  situatia   foarte  complicata   a   Combinatului  Oltchim-  sa  continue  lupta  pentru   suprematia  in  handbal , si  sa  se  gaseasca  sustinerea  financiara  necesara.

Citeşte mai mult...
 
Auto
Ford Focus a fost anul trecut cel mai bine vandut autoturism la nivel mondial PDF Imprimare Email
Joi, 11 Aprilie 2013 11:54

      Compania de analiza R.L Polk&Co a stabilit care a fost cel mai bine vandut autoturism la nivel mondial pentru anul 2012.
                          
        Ford Focus a fost anul trecut cel mai bine vandut autoturism la nivel mondial, urmat de modelul Corolla fabricat de Toyota Motor. Anul trecut au fost inmatriculate 1,02 milioane de masini Ford Focus, fata de 872.77 Corolla. Pe locul al treilea s-au plasat vehiculele pickup serie F ale Ford, modelul subcompact Fiesta pe pozitia a sasea, iar Chevrolet Cruze al General Motors pe locul opt, inaintea autoturismului Civic al Honda, transmite Mediafax.

Citeşte mai mult...
 
Media-Publicitate
Antena 3 a castigat in Las Vegas Medalia de Aur pentru imagine PDF Imprimare Email
Joi, 11 Aprilie 2013 11:04

        Marţi seara, reportajul „Peun picior de iad”, despre viaţa mizeră de la periferia oraşului Baia Mare, a câştigat Medalia de Aur pentru imagine.

                                  

      Antena 3 a fost premiată alături de cele mai bune televiziuni din întreaga lume, în cadrul unei ceremonii care a avut loc pe 9 aprilie. Carmen Avram şi echipa emisiunii “În premieră” au fost desemnaţi câştigători la New York Festivals World’s Best Television & Film 2013, categoria Best Camerawork, cu reportajul “Pe-un picior de iad”. În finala competiţiei pentru cele mai bune producţii TV şi filme, Antena 3 a avut trei nominalizări, Best Editing şi Docudrama fiind celelalte două categorii la care a fost propusă cu materialul “Ultima frontieră”.
"În aceste momente ne bucurăm enorm. Cuvintele sunt de prisos.

Citeşte mai mult...
 
Financiar
Cum iti recuperezi banii dintr-un depozit daca banca da faliment PDF Imprimare Email
Joi, 11 Aprilie 2013 09:33

        Situatia bancilor din Cipru i-a facut pe clientii romani sa se gandeasca mai bine la economiile lor, iar unii chiar au inceput sa-si gestioneze banii astfel incat sa aiba depozite de cel mult 100.000 euro, suma garantata.

         Cum iti recuperezi banii din banca daca aceasta da faliment?
                                     
     In Romania, Fondul de Garantare a Depozitelor in Sistemul Bancar (FGDB) garanteaza depozitele deschise de persoanele fizice si de persoanele asimilate intreprinderilor mici si mijlocii la bancile membre.Plafonul de garantare este de 100.000 de euro, in echivalent lei, indiferent de moneda de constituire a depozitelor. Plafonul este acelasi in toate tarile Uniunii Europene. Oficialii FGDB considera ca depondentii bancilor cipriote aflate in Romania nu trebuie sa se ingrijoreze, ci sa aiba incredere in autoritatile locale.

Citeşte mai mult...
 
International
De unde are bani Coreea de Nord ? Vezi ce spune CIA PDF Imprimare Email
Joi, 11 Aprilie 2013 09:28

      "Economia Coreei de Nord este una dintre cele mai putin deschise din lume si se confrunta cu probleme cronice", se arata intr-un dosar CIA care strange informatii pentru agentiile guvernamentale americane.

                           
                             
     Industria Coreei de Nord se bazeaza pe produse militare, constructii de masini, energie electrica, materiale chimice, minerit, metalurgie, textile, industria alimentara si turism, mentioneaza documentul CIA, prezentat de CNN.com si preluat de Mediafax.

 

     Principalele produse exportate sunt minerale, produse metalurgice, armament, textile, produse de agricultura si pescuit. tara importa in principal petrol, carbune, masini si echipamente, textile si cereale. 67,2% din exporturile Coreei de Nord si 61,6% din importuri au fost realizate in 2011 cu China.

     

Citeşte mai mult...
 


Pagina 740 din 943

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home