Total Media News

Auto
Federal-Mogul lanseaza pistoanele de schimb Nural DuraBowl pentru motoare de dimensiuni reduse PDF Imprimare Email
Marţi, 16 Aprilie 2013 12:36

   Pistoanele de motor au o durata de viata de pana la 4 ori  mai mare si  raspund  cererii  unei piete in care se pun mari presiuni  pentru cresterea  puterii  motoarelor diesel

                             

    Federal-Mogul lansează  pistoanele   DuraBowl®   sub marca  Nüral®, răspunzând  cererii tot mai mari din partea producătorilor de maşini  pentru motoare mai  puternice la dimensiuni din ce în ce  mai mici, şi a cererii de piese de motor care rezistă  unor  solicitări  termice  şi  mecanice tot mai intense.

                                              

Citeşte mai mult...
 
Fotbal
Dragomir avertizeaza: "Observatorii au scris foarte dur la adresa domnului Stoica in raport" PDF Imprimare Email
Luni, 15 Aprilie 2013 21:28

   Dumitru Dragomir a lăudat modul în care Sebasitan Colţescu a procedat aseară, însă le atrage atenţia lui Mihai Stoica şi Dănuţ Perjă cu privire la incidentele de aseară.

                             

     "Să ştiţi că în mare parte au dreptate. Poate comisiile să facă ceva, nu e treaba mea, am văzut că arbitrii au scris foarte dur, observatorii au scris foarte dur, şi la adresa domnului MM şi la adresa celuilalt de la Rapid.

Au fost eliminaţi de pe teren, nu le-a mai dat voie să intre.

Citeşte mai mult...
 
Financiar
Ponturi pentru rambursarea imprumuturilor la cardul de credit PDF Imprimare Email
Luni, 15 Aprilie 2013 21:19

     Cardul de credit se poate transforma intr-un imprumut foarte scump, daca nu cunosti modul in care functioneaza. Cei care isi impun o disciplina financiara pot beneficia insa de imprumuturi fara dobanda.


     Conso.ro iti arata cum sa rambursezi sumele utilizate in modul cel mai eficient.

    Cardurile de credit au ca scop acordarea unei linii de credit clientului, pe care acesta o poate folosi in orice scop, oricand pe parcursul a 2-3 ani. Exista insa cateva avantaje suplimentare pe care aproape toate cardurile le ofera si care pot permite obtinerea de imprumuturi fara dobanda. Conditia este sa respecti regulile impuse de banca. Orice abatere duce la aparitia unor costuri semnificative. Conso.ro iti arata cum trebuie rambursate sumele de pe card cel mai eficient, in functie de tipul de tranzactie.         


      1.  Cumparaturi la comercianti

      Plata cumparaturilor cu cardul de credite este tranzactia recomandata in toate cazurile. Niciodata sa nu retragi numerar de la ATM, daca poti plati cu cardul de credit. Tranzactia nu are comisioane in aceste situatii si intotdeauna, vei putea beneficia de perioada de gratie, indiferent de banca emitenta.

Citeşte mai mult...
 
Imobiliar
Proiect marca Tiriac. Agrement de lux în București PDF Imprimare Email
Luni, 15 Aprilie 2013 21:15

        Grupul Ţiriac Imobiliare pregăteşte deschiderea unui complex de agrement de lux care se întinde pe o suprafaţă de peste 15.000 de metri pătraţi, în pădurea Băneasa.

                         

        Complexul "La Stejarii" se află în apropierea ansamblului rezidențial de lux, cu același nume, dezvoltat tot de grupul aparținând omului de afaceri Ion Țiriac.

       Cel mai probabil, clubul va fi inaugurat în următoarea perioadă pentru că deja au început recrutările de personal.

Citeşte mai mult...
 
Auto
LEXUS EURO ASSISTANCE - NIMIC NU TE POATE OPRI DIN DRUM PDF Imprimare Email
Luni, 15 Aprilie 2013 14:31

·             Incepand cu 1 aprilie 2013 fiecare model Lexus nou livrat va fi acoperit de garantie de mobilitate pe durata a 5 ani.

                                 


·             Lexus Euro Assistance reprezinta cel mai cuprinzator pachet de mobilitate din piata inclus la livrarea unui model nou (criteriu combinat de acoperire si durata)

·             Serviciile de mobilitate Lexus acopera peste 40 de tari din Europa

·             Cei 5 ani de Lexus Euro Assisstance vin in completarea celor 5 ani garantie oferiti de Lexus in Romania

·             Lexus Euro Assistance este disponibil si pentru autoturisme Lexus rulate care nu au atins vechimea de 10 ani, contra cost.

Citeşte mai mult...
 
Moto-ATV
DUNLOP RoSBK 2013, pregatiri intense inainte de sezon PDF Imprimare Email
Luni, 15 Aprilie 2013 07:06

        Cupa Dunlop Romanian Superbike 2013, o competitie de motociclism viteza ce se desfasoara exclusiv pe piste profesioniste, actualmente numai in afara tarii, se pregateste de un nou sezon.
                       
      Cu numai cateva saptamani inaintea primei etape a sezonului, castigatorul clasei Superbike 1000cc, dar si organizatorul acestei cupe, dezvaluie cateva din noutatile sezonului.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 738 din 943

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home