Total Media News

Imobiliar
Americanii de la Epstein construiesc un depozit de 2,5 mil. euro pentru Star Foods PDF Imprimare Email
Marţi, 24 Ianuarie 2012 17:32

Compania americană de arhitectură, inginerie şi construcţii Epstein Arhitecture & Engineering a anunţat că a demarat lucrările de construcţie a unui depozit de produse finite pentru Star Foods, divizia românească de snack-uri a PepsiCo.

 

                     

Noul depozit, a cărui valoare se ridică la 2,5 milioane de euro, vizează extinderea spaţiilor de depozitare existente deja pe terenul din Popeşti-Leordeni al companiei Star Foods. Clădirea va cuprinde o hală de depozitare pentru produse finite, aflată în legătură cu hala existenă, la care se adaugă zona de expediţie şi anexe socio-administrative (spaţii de birouri, vestiare), însumând o suprafaţă construită de aproximativ 4.500 de metri pătraţi.

Citeşte mai mult...
 
Stiri premium
Giga TV, astăzi, la prima emisie. Dan Boanţă și Octavia Negre prezintă Jurnalul din prime-time PDF Imprimare Email
Marţi, 24 Ianuarie 2012 17:24

Giga TV va începe să emită diseară, la ora 18:30, din studiourile de la Casa Presei, cu principalul Jurnal prezentat de Octavia Negre şi Dan Boanţă.

 

 

                                

Pe post a intrat deja un spot în care este prezentată echipa noii televiziuni. Printre numele cunoscute se află Dana Săvuică, Cristina Liberis (ex TVR), Anca Florea (directorul editorial), Cătălina Mihăescu (ex Național TV), Camelia Spătaru (fost purtător de cuvânt al Guvernului Tăriceanu), Nuami Dinescu (cunoscută publicului drept ”Tanța lui Teo”).

Postul Giga TV poate fi receptionat în rețeaua RCS&RDS.

Televiziunea îi aparține primarului din Piatra Neamț, Gheorghe Ștefan ”Pinalti”.

 
Stiri premium
Unirea Principatelor Române PDF Imprimare Email
Marţi, 24 Ianuarie 2012 14:47

Unirea Principatelor Române cunoscută și ca Mica Unire (Marea Unire fiind cea de la 1918) a avut loc la jumătatea secolului al XIX-lea și reprezintă unificarea vechilor state Moldova și Țara Românească.

 

                                 

 

Unirea este strâns legată de personalitatea lui Alexandru Ioan Cuza și de alegerea sa ca domnitor al ambelor principate la 5 ianuarie 1859 în Moldova și la 24 ianuarie 1859 în Țara Românească.

Citeşte mai mult...
 
Copii-adolescenti
Noile aventuri ale lui Sherlock Holmes, prima carte de benzi desenate din Romania a marelui detectiv PDF Imprimare Email
Marţi, 24 Ianuarie 2012 08:55

Sherlock Holmes, cel mai renumit detectiv din lume, renaste datorita aceastei vaste colectii de povesti, ilustrate prin benzi desenate in cartea Noile aventuri ale lui Sherlock Holmes.


                                  

Grafica de exceptie si imaginile reprezentative fac din aceasta carte de benzi desenate o placere atat pentru cei mici cat si pentru cei mari. Pe strazile incetosate ale Londrei, se ivesc mistere si crime de nerezolvat, pentru care utilizand extraordinarele sale puteri de deductie, alaturi de Dr. Watson, Scotland Yard si chiar FBI, Sherlock Holmes gaseste indicii si leaga elemente, dovedindu-ne ca este cel mai bun detectiv ce a existat vreodata.

Citeşte mai mult...
 
Entertainment
Cursuri dans irlandez 2012 PDF Imprimare Email
Marţi, 24 Ianuarie 2012 08:51

Cursurile pe anul 2012 incep de luni, 9 ianuarie, iar pe durata intregii luni, cu ocazia aniversarii de un an a scolii, vom oferi un prim curs gratuit tuturor celor ce vor dori sa se inscrie in programul de pregatire in dansul irlandez al STEYsha.

                               

Cursurile se tin in permanenta in Bucuresti, la studioul din str. Cameliei, nr. 39, sector 1, Bucuresti.

Citeşte mai mult...
 
Monden
Dezgolit frumos PDF Imprimare Email
Marţi, 24 Ianuarie 2012 08:41

Suntem obişnuiţi să vedem tot mai mult şi mai des fete/femei goale. Fie în reviste, la TV, afişe, panouri femeile sunt cele care acoperă cu goliciunea lor imaginea bogată din gândurile bărbaţilor.

 

                   

Sunt de acord, un corp de invidiat, o piele bronzată, curată, catifelată şi nişte forme perfecte atrag orice privire. Dar este o artă să-i dezgolim din priviri pe ei, pe sexul puternic, pe cei fără de care viaţa noastră ar fi imposibilă.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 735 din 753

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home