Total Media News

Auto
Competiţia mondială "The Drivers’ Fuel Challenge" PDF Imprimare Email
Miercuri, 19 Octombrie 2011 16:06
            The Drivers’ Fuel Challenge este o competiţie organizată de Volvo Trucks la nivel mondial şi este dedicată şoferilor profesionişti. Scopul competiţiei este identificarea şoferului care conduce cât mai economic posibil. Un stil eficient de condus contribuie semnficativ atât la reducerea cheltuielilor legate de consumul de combustibil cât şi a emisiilor poluante. Pe data de 22 octombrie, o parte dintre cei mai buni şoferi, experti în a conduce eficient, se vor întâlni în cadrul finalei competiţiei, la Volvo Demo Center din Göteborg, Suedia.

"Am constatat un entuziasm considerabil din partea ţărilor participante la competiţie, ceea ce confirmă că există un interes deosebit pentru un condus economic şi, de asemenea, că această competiţie oferă rezultate concrete privind creşterea eficienţei consumului şi reducerea emisiilor, afirmă Staffan Jufors, preşedinte şi CEO al Volvo Trucks.

 

      alt

Peste 3.600 de şoferi au participat la etapele de calificare ale competiţiei, din 15 ţări europene şi cinci asiatice. Învingătorii diverselor etape naţionale îşi vor pune la încercare abilităţile în marea finală de la Göteborg.

Volvo Trucks s-a preocupat dintotdeauna foarte intens de problemele de mediu, această preocupare constituind una dintre valorile fundamentale ale companiei. În acest sens, dezvoltarea tehnologiilor şi serviciilor care contribuie la diminuarea emisiilor poluante şi la creşterea eficienţei consumului este de mult în fruntea listei de priorităţi ale companiei. Cu produse precum transmisia I-Shift şi servicii precum Dynafleet, un sistem de management online al flotelor, Volvo Trucks a demonstrat cu abilitate că reprezintă o alegere excelentă în domenii precum protecţia mediului şi optimizarea consumului de combustibil. Totuşi, nu contează cât de avansată este tehnologia camionului; şoferul încă este factorul-cheie atunci când se are in vedere un transport eficient.

 "Şoferul este factorul decisiv când vorbim de reducerea emisiilor şi, de aceea, dorim să încurajăm şoferii profesionişti să adopte un stil de condus eficient. Un şofer priceput poate reduce consumul de combustibil cu 5 până la 10 procente, ceea ce diminuează nu numai emisiile de dioxid de carbon, dar şi costurile transportului," explică Staffan Jufors.

Citeşte mai mult...
 
Auto
100 de ani de Chevrolet PDF Imprimare Email
Marţi, 18 Octombrie 2011 08:26

Compania Chevrolet a fost fondatӑ în 3 noiembrie 1911.

Anul acesta – la exact 100 de ani de la crearea companiei – te invitӑm sӑ sӑrbӑtoreşti alӑturi de noi, prin participarea la o serie de evenimente ce vor avea loc în Europa pe tot parcursul anului.

 

Moştenire europeanӑ

Rӑdӑcinile Chevrolet sunt de fapt europene. Cofondatorul companiei, Louis Chevrolet, este nӑscut în Elveţia şi din acest motiv, compania a pӑstrat dintotdeauna o aromӑ europeanӑ.

În prezent, Chevrolet este unul dintre cele mai cunoscute brand-uri auto din lume – papionul auriu rӑmânând în continuare simbolul design-ului reprezentativ şi al optimismului care l-a inspirat pe Louis de-a lungul anilor.

 

Citeşte mai mult...
 
Monden
Lagerfeld: lui Coco Chanel nu i-ar fi placut creatiile mele PDF Imprimare Email
Luni, 17 Octombrie 2011 13:37

Designerul casei Chanel a dezvaluit cateva secrete din spatele muncii sale intr-un interviu pentru CNN. King Karl a declarat ca atunci cand a primit oferta de a lucra pentru Chanel, brandul nu era deloc trendy.

"Am reusit sa realizam toate aceste lucrui pentru ca mi-au dat mana libera. Brandul este o imagine si tine de mine sa o innoiesc." In ceea ce o priveste pe Coco Chanel, cea care a creat casa de moda, Lagerfeld e ferm convins ca Mademoiselle Coco n-ar fi dat doi bani pe creatiile lui: "Ceea ce fac eu ea nu a facut niciodata. Nu i-ar fi placut niciuna din creatiile mele".

Cum face sa fie fresh de fiecare data? Explicatia e pe cat de simpla, pe atat de cinica: "sufar de Alzheimer cand vine vorba de munca mea. Cred ca asta e un lucru bun pentru ca, in zilele noastre, prea multi isi amintesc ce-au facut. Uita tot si ia-o de la capat!" Designerul i-a mai spus Alinei Cho, reporterul CNN, ca el este un "brand umblator". "Numele meu este Labelfeld, nu Lagerfeld", a mai declarat el.

 
Politic
Statele Unite trimit trupe in conflictul din Africa PDF Imprimare Email
Duminică, 16 Octombrie 2011 09:23

    Statele Unite este gata    de  a se aventura intr-una din cele mai sângeroase conflicte din Africa, prin  trimiterea de trupe în  Africa Centrală pentru a sprijini o luptă de ani de zile împotriva unui grup de gherilă Acuzat de atrocităţi oribile.

 

                           alt

     The Obama administration said the troops will advise, not engage in combat, unless forced to defend themselves.

Citeşte mai mult...
 
International
SUA intenţionează să retraga trupele americane din Irak PDF Imprimare Email
Duminică, 16 Octombrie 2011 07:41

      Decizia de a retrage  trupele americane  din  IRAK   pina la  sfârşitul lunii ianuarie va atinge mai mult de opt ani de implicarea SUA în războiul din Irak, în ciuda îngrijorărilor în curs cu privire la forţele de securitate STI şi potenţial pentru instabilitate.

    Decizia se încheie luni de la mână-stoarcerea de către oficialităţile americane asupra faptului dacă să rămânem la o retragere termen limită 31 decembrie care a fost în 2008 a seta un nou aur Negocierea acordului de securitate pentru a asigura că progresele făcute şi mai mult de 4.400 viaţa militară americană a pierdut Din martie 2003 nu nu merge la deşeuri.

 

                  alt

Citeşte mai mult...
 
Auto
Noi sisteme de protecţie la Grupul Renault PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 15 Octombrie 2011 07:53

Eric cel Mare a fost numit Director de protecţie şi prevenire a Grupului Renault.

 

Acest departament combină funcţiile de prevenire, siguranţa şi securitatea grupului.

Domeniul său de aplicare să ia în considerare prevenirea, protecţia patrimoniului umane, corporale şi necorporale, precum şi sistemele de informaţii şi cu o zi înainte. Un inginer de formare profesională, Eric Legrand în 2004 a fost director de siguranţă şi securitate Grupului La Poste, şi el anterior a servit ca director de prevenire a riscurilor şi de dezvoltare durabilă în PPR (publice de distribuţie).

 Jean Marc Berlioz a fost numit Inspector General al Departamentului de Prevenire şi Protecţie (D2P) Grupul Renault. El va raporta la Carlos Ghosn, CEO al Grupului Renault. Acesta va oferi un dublu rol de monitorizare şi de a consilia D2P pentru a asigura grupului, angajaţii şi acţionarii săi că respectarea legilor şi reglementărilor şi principiile etice ale grupului, este furnizat de dispozitive de protecţie. Inspector General de Administraţie, Jean Marc Berlioz a fost anterior director, şef al Inspectoratului General al Poliţiei Naţionale, şi director al Institutului pentru Studii Avansate de Securitate Internă (IHESI).

              

Citeşte mai mult...
 


Pagina 735 din 738

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home