Total Media News

International
Cum arata o staţiune montana de lux in Coreea de Nord. PDF Imprimare Email
Luni, 26 August 2013 14:01

            O staţiune din Coreea de Nord, în munţii Kumgang, închisă în urmă cu câţiva ani, ar putea fi redeschisă pentru a deveni o destinaţie de lux.


Cum arată o staţiune montană de lux în Coreea de Nord. Autorităţile vor să redeschidă Kumgang (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Staţiunea a fost închisă în 2008, după ce o turistă sud-coreeană a fost împuşcată de gărzile nord-coreene, informează dailymail.co.uk.

Citeşte mai mult...
 
IT
PlayStation 4 PDF Imprimare Email
Luni, 26 August 2013 13:31

     PlayStation 4: lansare si noutati anuntate la Gamescom

                     
         Urmatoarea consola PlayStation 4 va fi lansata in Europa pe 29 noiembrie 2013, dupa cum a anuntat Sony in cadrul conferintei de la Gamescom, de la Cologne, Germania.

     Noul PS4 va ajunge numai bine pentru perioada sarbatorilor de iarna, mai ales ca vine si cu patru titluri noi, dezvoltate exclusiv pentru PlayStation: Rime, Hell DiversShadow of the BeastResogun siEverybody’s Gone to The Rapture.

     In cadrul conferintei a fost confirmat ca Twitch, cea mai mare comunitate de gameri cu platforma de partajare video din lume, va in disponibil pe PS4 la nivel global. Acest serviciu le va permite jucatorilor sa partajeze in timp real experientele de joc si sa urmareasca streamul altor utilizatori prin optiunea “spectate”.

 

Citeşte mai mult...
 
IT
Huawei Ascend P6, inca cel mai subtire smartphone, in Romania PDF Imprimare Email
Luni, 26 August 2013 13:16

     Chiar si la doua luni de la anuntarea globala, Huawei Ascend P6 inca este cel mai subtire smartphone din lume.

                                                      

                         Vestea si mai buna este ca a ajuns si in Romania.

    Este stilat, elegant, si este, asa cum spuneam „cel mai” subtire – Ascend P6 are o grosime de 6,18 milimetri, ecran de 4,7 inci cu 720 x 1280 pixeli si Gorilla Glass si carcasa metalica. La interior, puterea nu este deloc mica, are un procesor quad-core K3V2E de 1,5 GHz si 2 GB RAM. Memorie interna se opreste la 8 GB (4,7 GB valabili pentru utilizator), dar poate fi extinsa pana la 32 GB prin microSD. Telefonul vine cu baterie Li-Po de 2000 mAh, care asigura autonomie standard de pana la 32 ore (in 2G) si 14 ore si jumatate (3G) in convorbire si pana la 416 ore (in 2G) si 315 ore (in 3G), in stand-by.

Citeşte mai mult...
 
Sanatate
0 STRESS - PRODUS NATURAL ANTISTRESS PDF Imprimare Email
Luni, 26 August 2013 13:10

              Prin formula sa unica, precum si modul original de administrare, reuneste toate aceste elemente, fiind un adevarat inamic al stresului zilnic si totodata un remediu in contracararea eficienta a anxietatii, depresiei, atacurilor de panica, insomniei; stabilizeaza sistemul nervos vegetativ.

                         

                                                

              Compozitie:


           Capsula de zi prin compozitia in Laptisor de matca, Catina tibetana (Lycium barbarum) , Chlorella (Chlorella pyrenoidosa), Passiflora (Passiflora incarnata), Griffonia simplicifolia, Ginseng siberian (Eleutherococcus senticosus) si magneziu.
 

Citeşte mai mult...
 
Sanatate
Sa ne spalam pe dinti cu Aslamed PDF Imprimare Email
Luni, 26 August 2013 10:48

                  Produsele din gama Aslamed tratează probleme precum sensibilitate dentară sau afecţiuni gingivo-parodontale şi ajută la reducerea incidenței cariilor dentare.

                                      
  • Pastă de dinți pentru dinți sensibili,remineralizează smalțul acestora și reduce sensibilitatea dentară,
  • Pastă de dinți pentru afecțiuni gingivo-parodontale, ce diminuează sângerările gingivale și ameliorează inflamațiile gingivo-parodontale,
  • Pastă de dinți recomandată în tratamentele homeopate.
Citeşte mai mult...
 
Monden
De ce parul vopsit are nevoie de ingrijire speciala vara? PDF Imprimare Email
Luni, 26 August 2013 10:45

             Vara este sezonul în care părul vopsit este cel mai predispus la decolorare.

             

                                                        

    Expunerea prelungită la soare, apa din piscină sau mare, căldura și spălarile dese, au un efect negativ asupra structurii firului de păr. Pentru a avea grijă de părul vopsit pe perioada verii este indicat să folosiţi produse care previn decolorarea, mențin culoarea intensă şi hidratează firul de păr.

  • Principala cauză a decolorării părului vopsit suntagenții de spumare din șampoanele obișnuite.Folosește un șampon special conceput pentru părul vopsit, cu formulare delicată și spumare redusă,cum este Şamponul Pro Color.
Citeşte mai mult...
 


Pagina 686 din 943

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home