Total Media News

Ultimele sitiri

Fotbal
Codul de etica pentru antrenorul de fotbal profesionist PDF Imprimare Email
Marţi, 20 August 2013 21:01

       Codul de etică pentru antrenorul de fotbal profesionist oferă un model de comportament în activitatea fotbalistică. El se bazează pe principiul responsabilității în spiritul de fair-play al sportului, care pretinde o conduită exemplară între colegii de breaslă și în orice altă apariție publică.


   El acționează în principiul normelor și al orientărilor valorice. Succesul dorit de fiecare trebuie obținut și respectat în conformitate cu normele de etică și corectitudine. Toți antrenorii sunt obligați să respecte normele acestui cod de conduită. Orice încălcare a normelor prevăzute în acest cod va atrage măsurile disciplinare, în concordanță cu Statutul și cu regulamentele Federației Române de Fotbal.

Citeşte mai mult...
 
Sanatate
Arafat: Avem deja 15 medici care vor fi pregatiti in strainatate pentru operatii pe inima la copii PDF Imprimare Email
Marţi, 20 August 2013 20:16

             Ministerul Sănătăţii are deja înregistrate 15 cereri provenind de la medici, chirurgi şi anestezişti care vor să se califice în operaţii pe inimă la copii şi care vor pleca în curând la pregătire în clinici din Italia şi Germania, a declarat marţi, pentru MEDIAFAX, secretarul de stat Raed Arafat.

                     

                     Arafat: Avem deja 15 medici care vor fi pregătiţi în străinătate pentru operaţii pe inimă la copii (Imagine: Publimedia/Shutterstock)

              Anunţul Ministerului Sănătăţii privind lansarea unui amplu proces de recrutare de medici pentru cele patru centre de chirurgie cardiovasculară pediatrică a fost făcut la începutul lunii august, până marţi fiind 15 înscrişi.

               "Este un rezultat foarte bun. Primii doctori vor pleca la pregătire încă din această lună. În septembrie, vom face primele operaţii la Spitalul «Marie Curie», dar cu medici din Italia, iar doctorii români selectaţi pentru această unitate sanitară vor fi prezenţi la intervenţii", a adăugat secretarul de stat Raed Arafat.

Citeşte mai mult...
 
Politic
Concurs Miss Parlament ? PDF Imprimare Email
Marţi, 20 August 2013 20:08

            Popoviciu doreşte un concurs Miss Parlament, deputatele Gorghiu, Podaşcă şi Anastase îl critică

 

     Deputatul PDL Alin Popoviciu a anunţat ideea organizării unui concurs Miss Parlament, cu categoriile "cea mai frumoasă", "cea mai bine îmbrăcată", "cea mai populară " şi "cea mai deşteaptă", însă iniţiativa a fost criticată de deputatele Alina Gorghiu, Roberta Anastase şi Gabriela Podaşcă.

 

                

                               Alin Popoviciu (Imagine: Sebastian Tataru/Mediafax Foto)

      Democrat-liberalul precizează, citat de "Gândul", că ideea a pornit de la o discuţie "între băieţi", între reprezentanţi ai mai multor partide, în încercarea de a stabili cine este cea mai frumoasă doamnă din Parlament. Astfel, Popoviciu vrea ca în septembrie deputaţii şi senatorii să decidă, nu însă prin organizarea unui concurs propriu-zis, ci prin completarea unor formulare.

      "Cu siguranţă nu vor vrea doamnele să vină la prezentarea de modă în ţinute de gală sau în costume de baie, aşa că e mai bine prin formulare, toate anonime ca să nu existe probleme, cu câte 4-5 întrebări, pe care apoi să le punem într-o urnă. Fiecare să voteze după pofta inimii, că de meritat merită multe doamne. Şi dacă votul e corect, atunci PDL va fi pe podium pentru că are cele mai frumoase parlamentare", a declarat Popoviciu, pentru "Gândul".

Citeşte mai mult...
 
Fotbal
TREI NOI ANTRENORI, LA ECHIPELE NATIONALE DE TINERET si DE JUNIORI PDF Imprimare Email
Marţi, 20 August 2013 17:52

       Azi, 20 august a.c., au fost numiți trei noi antrenori principali ai unor echipe naționale ale României.

                                                           

       Astfel, Bogdan Stelea îi urmează lui Emil Săndoi în calitate de antrenor principal al reprezentativei de tineret Under 21.

      Constantin Gâlcă e noul antrenor al echipei naționale Under 17 (jucători născuți în 1997), în timp ce Ion Dumitru a fost confirmat la cârma naționalei Under 18 (jucători născuți în 1996).

        Federația Română de Fotbal le dorește tuturor mult succes!

 

 

 

Citeşte mai mult...
 
Imobiliar
Valoarea complexului City Gate din Bucureşti a scazut cu aproape 10 mil. euro de la inceputul anului PDF Imprimare Email
Marţi, 20 August 2013 16:50

        Care sunt centrele comerciale evaluate în urcare faţă de finele lui 2012

 

        Valoarea complexului de birouri City Gate din Piaţa Presei, Bucureşti, a scăzut cu 9,7 milioane euro în primul semestru, la 159 milioane euro, iar centrele comerciale Galleria din Arad, Piatra Neamţ şi Buzău sunt evaluate la 35 milioane euro, cu 4 milioane euro mai mult faţă de finele lui 2012.

 

 

              

        Valoarea complexului City Gate din Bucureşti a scăzut cu aproape 10 mil. euro de la începutul anului. Care sunt centrele comerciale evaluate în urcare faţă de finele lui 2012

         Rata medie de ocupare a City Gate şi Galleria Arad era de 92% la jumătatea acestui an, cu o chirie de 14 euro pe metru pătrat pe lună, potrivit unui raport publicat marţi de dezvoltatorul israelian GTC, proprietarul clădirilor. Astfel, cele două proprietăţi sunt evaluate la 194 milioane euro.

         Valoarea City Gate a scăzut cu 2 milioane euro în trimestrul al doilea, după ce coborâse cu 7,7 milioane euro în primele trei luni ale anului, reiese din raportările companiei.

Citeşte mai mult...
 
Politic
Ministrul Dan Sova, atacat cu o rosie la Cluj PDF Imprimare Email
Marţi, 20 August 2013 10:16

        La finalul unei conferinţe de presă a ministrului Dan Şova, la Cluj, o tânără s-a apropiat de politician ţinând în mână o roşie pe care a strivit-o pe tableta pe care acesta o avea pe picioare.

                   

         http://www.youtube.com/watch?v=3ImdJXLJr28

     "Am un mesaj de la Roşia Montană pentru dvs. pentru că ştiu că participaţi...Vă mulţumim foarte mult pentru contribuţia dvs. şi sperăm să lăsaţi toate ilegalităţile la o parte şi să nu vă gândiţi la o decizie politică ilegală pentru proiectul de la Roşia Montană", i-a spus tânăra ministrului Dan Şova în timp ce îi strivea o roşie pe tableta pe care acesta o avea în mâini.Incidentul a avut loc la finalul unei conferinţe de presă de la Cluj.
Citeşte mai mult...
 


Pagina 690 din 942

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home