Total Media News

Auto
Anvelopele Bridgestone Potenza selectate pentru prima echipare ptr Volvo Polestar PDF Imprimare Email
Luni, 26 August 2013 21:37

        Pneurile de înaltă performanță Bridgestone ultra au fost alese ca dotare din fabrică pentru noul 350-cai putere Volvo S60 Polestar.

 

      Anvelopa în dimensiune 235/40 R19 96Y a fost testata  extensiv de compania suedeză și aprobata   ca  sa  fie  prima   echipare      pentru    automobilele   de  drum Polestar .
    O producție limitată a alerga de 4 wheel-drive Volvo S60 Polestar a fost dezvoltat pentru piata australiana ca un proiect pilot, cu livrări începând de la sfârșitul lunii iunie 2013.

    Introducerea  viitoare   a   acestor  anvelope  pe  alte piețe va depinde de rezultatele de la pilotul australian.

Citeşte mai mult...
 
Fotbal
Victor Piturca a convocat de principiu 16 stranieri pentru meciurile cu Ungaria si Turcia PDF Imprimare Email
Luni, 26 August 2013 17:54

               Selecţionerul naţionalei României, Victor Piţurcă, a convocat de principiu 16 stranieri pentru meciurile cu reprezentativele Ungariei şi Turciei, din grupa D a preliminariilor Cupei Mondiale din 2014, a anunţat, joi, site-ul oficial al FRF.

                                                            

      Cei 16 stranieri convocaţi de principiu, printre care nu se regăseşte atacantul Adrian Mutu (AC Ajaccio), sunt următorii:

       Portari: Bogdan Lobonţ (AS Roma), Costel Pantilimon (Manchester City);

       Fundaşi: Constantin Nica (Atalanta Bergamo), Paul Papp (Chievo Verona), Gabriel Tamaş (West Bromwich Albion), Dorin Goian (Asteras Tripolis), Răzvan Raţ (West Ham United);

Citeşte mai mult...
 
Cultura
Camp magnetic considerat a fi probabil cel mai puternic din univers PDF Imprimare Email
Luni, 26 August 2013 15:07

           Stiai ca...

          …a fost descoperit un camp magnetic considerat a fi probabil cel mai puternic din univers ?

             

                                                 

 

     Campul este o stea moarta care aduna masa echivalenta a soarelui intr-o zona cu diametru de doar 20 km. La inceput, fosta stea parea sa aiba un camp magnetic foarte mic, dar noile cercetari au aratat ca ar putea fi de fapt cea mai puternica sursa magnetica din univers.

     Astronomii estimeaza ca ea produce un camp magnetic de 20 de trilioane mai puternic decat un magnet de frigider!

Citeşte mai mult...
 
Fotbal
Craciunescu si-a reziliat oficial contractul cu FRF. PDF Imprimare Email
Luni, 26 August 2013 14:32

             Comitetul de Urgenţă al FRF a luat act, luni, de încetarea raporturilor contractuale dintre preşedintele CCA, Ion Crăciunescu, şi Federaţia Română de Fotbal şi a aprobat revenirea lui Alexandru Deaconu în funcţia devenită vacantă.

                      

     "Comitetul de Urgenţă al FRF ia act de încetarea raporturilor contractuale dintre domnul Ion Crăciunescu  şi Federaţia Română de Fotbal. Aprobă referatul domnului Adalbert Kassai, secretarul general al FRF, cu privire la propunerea ca domnul Alexandru Deaconu să fie numit preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor. Îl numeşte pe domnul Alexandru Deaconu în funcţie de preşedinte al CCA începând cu data de 26 august 2013", se menţionează pe site-ul oficial al FRF.

Citeşte mai mult...
 
Sanatate
De ce rezista mierea cateva mii de ani fara sa se strice? PDF Imprimare Email
Luni, 26 August 2013 14:09

         Arheologii din vremurile noastre au descoperit numeroase lucruri surprinzătoare în mormintele egiptene.

       Printre bijuteriile şi celelate comori ascunse în aceste locuri misterioase se numără şi vase conţinând miere ce datează de acum câteva mii de ani şi care continuă să fie bună de mâncat în ciuda trecerii timpului.

         Există alte câteva alimente care se păstrează bune, în stare crudă, pentru o perioadă lungă de timp: sarea, zahărul şi orezul uscat sunt câteva dintre ele. Totuşi, miere este specială: ea rezistă trecerii timpului şi se menţine într-o stare complet comestibilă; poate că nu am dori să gustăm orez crud sau să mâncăm sare, însă putem să desfacem o urnă cu miere de acum câteva mii de ani şi să ne bucurăm de ea, fără a o pregăti în vreun mod special, ca şi cum ar fi veche de o zi. Mai mult, longevitatea mierii îi conferă şi alte proprietăţi (cum ar fi cele medicinale) pe care alte alimente cu o durată lungă de viaţă nu o au. Acest lucru ne face să ne întrebăm - ce anume face mierea să fie un aliment atât de special ?

Citeşte mai mult...
 
International
Se mai prabuseste un stat PDF Imprimare Email
Luni, 26 August 2013 14:05

                             Se mai prăbuşeste un stat.

                 Investitorii se grăbesc să scoată banii din ţară

        Rupia s-a depreciat cu pana la 44% in ultimii doi ani si a atins luni un record negativ in fata dolarului american. Piata de capital se prabuseste, iar investitorii se grabesc sa isi scoata banii din tara, relateaza The Guardian.

      Premierul Manmohan Singh a incercat sa calmeze spiritele, spunand ca guvernul are suficiente rezerve pentru a sustine moneda nationala pentru alte cateva luni, dar avand in vedere inflatia ridicata, deficitul guvernamental urias si incetinirea economica, multi se indoiesc de un deznodamant fericit.  

Citeşte mai mult...
 


Pagina 685 din 943

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home