Total Media News

Consumator
Cat ramane la statul roman dintr-un litru de benzina sau motorina PDF Imprimare Email
Duminică, 25 August 2013 09:33

       În România, anul trecut s-au consumat circa 5,7 - 5,8 milioane de tone de benzină şi motorină, ceea ce la cotaţiile internaţionale din 2012 echivalează cu o piaţă de aproximativ 5,5 miliarde de dolari (aproximativ 4,5 miliarde de euro).

                       

      Din preţul final plătit de un consumator pe un litru de benzină sau motorină, circa jumătate se duce către stat sub forma taxelor şi impozitelor, restul intrând în buzunarele companiilor petroliere.

      Potrivit informaţiilor disponibile şi  evoluţiei pieţei de anul trecut, în 2012 în România s-a consumat circa 5,7 - 5,8 milioane de tone de carburanţi, benzină şi motorină, atât prin intermediul reţelelor de benzinării, cât şi pe segmentul comercial. Circa 75% din consumul de carburanţi este reprezentat de consumul de motorină.

Citeşte mai mult...
 
International
Vladimir Putin interzice orice manifestatie in timpul Jocurilor Olimpice de la Soci PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 24 August 2013 18:55

    Preşedintele rus Vladimir Putin a interzis orice adunare sau manifestaţie în timpul Jocurilor Olimpice de iarnă de la Soci, care vor avea loc în perioada 7-23 februarie, pe litoralul Mării Negre, potrivit unui decret publicat vineri.

                             

    Acest decret prezidenţial a fost semnat pe 19 august şi publicat vineri în ziarul oficial Rossiskaia Gazeta. Potrivit deciziei lui Putin, ''reuniunile, manifestaţiile, adunările şi marşurile (...) care nu au legătură cu desfăşurarea JO, dar prevăzute între 7 ianuarie şi 21 martie în zonele unde măsurile de securitate vor fi consolidate, vor avea loc într-o altă perioadă''.

    Astfel, prin decret este interzisă, de facto, orice adunare în timpul JO de iarnă, în apropierea instalaţiilor olimpice.

   Cu mai puţin de şase luni înaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Soci, Rusia a devenit ţinta unor critici. Mai multe organizaţii neguvernamentale şi activişti homosexuali au cerut ca această ţară să fie privată de Jocurile Olimpice din 2014, în semn de protest împotriva unei legi ''antigay''.

Citeşte mai mult...
 
Fotbal
Costica Stefanescu PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 24 August 2013 12:41

          Helmuth Duckadam, Gică Popescu, Gică Craioveanu i-au adus un ultim omagiu lui Costică Ştefănescu

                                   
       Zeci de suporteri ai Universităţii Craiova, precum şi foşti colegi ai lui Costică Ştefănescu, între care Helmuth Duckadam şi Gică Popescu, au mers, vineri, la capela Bisericii Harşu din Craiova, unde este depus sicriul cu trupul neînsufleţit al fostului fotbalist, pentru a depune coroane de flori.

      Oamenii au început să vină, vineri, încă de la primele ore ale dimineţii, la capela Bisericii Harşu din Craiova, unde este depus sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Costică Ştefănescu, pentru a-i aduce un ultim omagiu fostului fotbalist.

Citeşte mai mult...
 
Consumator
Articol furnizat de GDF SUEZ Energy Romania PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 24 August 2013 11:08

 

               Ce  cistiga  GDF  SUEZ Energy  : citirea  contoarului - o  face  CLIENTUL , transmiterea  indexului - o  face  CLIENTUL , plata  energiei -o  face CLIENTUL , grija  pentru  primirea  facturii  -cade  in  sarcina  CLIENTULUI .

             Ce  cistiga  CLIENTUL  : Griji   si  responsabilitati   in  plus  .


 Iata  un  articol  furnizat  de  

GDF SUEZ Energy România /http://www.mediafax.ro/publicitate/p-pentru-companii-serviciile-de-energie-la-indemana-cu-noile-optiuni-online-11262315


    Principala preocupare a companiilor care utilizează energia pentru iluminat, producţie sau climatizare este aceea de a monitoriza continuu consumul şi de a păstra costurile sub control. Tehnologia informaţiei reprezintă un factor cheie în gestionarea utilizării de energie, prin multiple soluţii online care permit analiza şi urmărirea consumurilor de energie în timp real.

 

    Datele de plăţi şi consum, la dispoziţie printr-un click

    Majoritatea marilor furnizori de energie prezenţi la nivel mondial oferă azi opţiuni de cont online atât pentru clienţii persoane fizice, cât şi pentru companii. Consumatorii pot astfel să transmită indexul de consum către furnizor, să vizualizeze şi să plătească online facturile, să obţină rapid informaţii despre consum şi plăţi. Administrarea costurilor de energie este mai simplă ca oricând: informaţia necesară luării deciziilor potrivite se află mereu la îndemâna clienţilor.

Citeşte mai mult...
 
Tenis
Simona Halep s-a calificat in finala la New Haven PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 24 August 2013 08:36

      Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 23 WTA, a acces pentru a patra oară în acest an, în finala unui turneu WTA, după ce a învins-o, vineri, cu scorul de 6-2, 7-5, pe sportiva daneză Caroline Wozniacki, locul 8 WTA şi cap de serie numărul 4, în penultimul act la New Haven (SUA).

                                           

        Halep a avut nevoie de o oră şi 20 de minute pentru a obţine a patra sa victorie în faţa unei jucătoare din Top 10 WTA şi pentru a accede astfel în finala turneului Premier cu 690.000 de dolari premii.

       Adversara de sâmbătă a româncei este Petra Kvitova din Cehia, locul 9 WTA şi cap de serie numărul 3, deţinătoarea trofeului la New Haven. Kvitova a întrecut-o, vineri, cu scorul de 6-0, 6-1, pe conaţionala sa Klara Zakopalova, locul 33 WTA.

       Kvitova şi Halep se vor afla pentru prima dată faţă în faţă pe terenul de tenis.

Citeşte mai mult...
 
Legislatie
Regulile pentru calculul impozitului pe salarii au fost actualizate. PDF Imprimare Email
Vineri, 23 August 2013 15:40

 

 

        Normele de aplicare a Codului fiscal au fost modificate printr-un act normativ publicat joi.

      Printre altele, noile reglementari aduc cateva precizari suplimentare in ceea ce priveste calculul impozitului pe salarii, acestea intrand deja in vigoare.

 

     Modificarea Normelor de aplicare a Codului fiscal a fost aprobata prin HG nr. 613/2013, publicata in Monitorul Oficial nr. 528 din 22 august.

     Printre altele, actul normativ completeaza normele metodologice date in aplicarea prevederilor art. 55 – “Venituri din salarii” si art. 57 – “Determinarea impozitului pe venitul  din salarii” cu precizari referitoare la contributiile la schemele de pensii facultative calificate astfel in conformitate cu  legislatia privind pensiile facultative de Autoritatea de Supraveghere  Financiara si administrate de catre entitati autorizate, din state membre  ale Uniunii Europene sau apartinand Spatiului Economic European.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 688 din 943

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home