Total Media News

Ultimele sitiri

Sporturi de echipa
POLO - Superliga Națională - Turneul I PDF Imprimare Email
Luni, 02 Decembrie 2013 20:21

            Steaua termină cu două victorii și un egal Turneul I al Superligii Naționale desfășurat la Oradea în care s-au întâlnit echipe din grupa valorică I-IV.

 

      Steliștii au învins Dinamo la scor 10-9 (2-0, 3-6, 4-0, 1-3). Au punctat Radu Gospodinov 3, Toni Barbaric 2, Daniel Teohari 2, Pavel Popescu 1, Nastran 1, Cristescu 1.

   În meciul doi al turneului, Steaua a trecut de Sportul Studențesc cu 5-4(0-2, 2-1, 2-1, 1-0) marcatori fiind Codrin Cotrău 3, Alexandru Ghiban 1 și Mihnea Gheorghe 1.

   Cea mai disputată partidă a turneului i-a adus pe steliști în fața campioanei CSM Digi Oradea, meci terminat la egalitate 7-7 (2-1, 1-3, 1-2, 3-1). Marcatorii au fost Pavel Popescu 2, Mihnea Gheorghe 1, Toni Barbaric 1, Daniel Teohari 1, Daniel Robu 1 și Radu Gospodinov 1.

   În clasamentul golgheterilor Superligii conduce stelistul Toni Barbaric, el înscriind 46 goluri pentru echipă.

 

 

Citeşte mai mult...
 
Auto
Kalender Miss Tuning 2014 PDF Imprimare Email
Luni, 02 Decembrie 2013 13:11

 

 

 

                  Pasiunea pentru noul sezon de tuning a fost trezit.

             

      Incepand de astazi, fanii de curbe frumoase și mașini unice pot răsfoi treisprezece paginile lucioase ale 2014 Miss Tuning Calendar.

      Pentru noua ediție a calendarului, fotograful   Max Seam stabilit si  Leonie Hagmeyer-Reyinger (21), a  ales în locuri de top din jurul   orasului Budapesta, capitala Ungariei.

     Ca o editie limitata, din care există doar 1.500 de exemplare în întreaga lume, calendarul lucios se bucură de o reputație legendară în industria auto, de tuning si stilul de viata .

 

Citeşte mai mult...
 
Sanatate
Unde sunt îmbuteliate apele pe care le găsim pe rafturile magazinelor din Bucureşti PDF Imprimare Email
Duminică, 01 Decembrie 2013 19:40

    Cele mai multe branduri de apă minerală naturală pe care le găsim pe rafturile magazinelor din Bucureşti provin din Carpaţii româneşti şi sunt îmbuteliate în patru mari oraşe: Harghita, Prahova, Suceava şi Covasna, potrivit unei analize făcute de ZF.


    România se poate lăuda cu peste 20 de nume de apă minerală naturală produse şi îmbuteliate de fabrici autohtone. Ziarul Financiar a urmărit un număr de 22 de branduri pentru a vedea traseul apei de la izvor la raft.

Citeşte mai mult...
 
Esential
Guvernul a dat pe sest 4,5 milioane de euro primariilor pentru "cheltuieli urgente în sezonul rece" PDF Imprimare Email
Duminică, 01 Decembrie 2013 19:32

       Guvernul a scos din Fondul de Rezervă al prim-ministrului Victor Ponta suma de 20 de milioane de lei pentru a le împărţi primăriilor, printr-o hotărâre aprobată în şedinţa de miercuri a Executivului, dar care nu a fost inclusă pe lista documentelor făcută publică la finalul acesteia.

                                                    

    Hotărârea, publicată direct în Monitorul Oficial vineri, arată că Guvernul a transferat cele 4,5 milioane de euro din Fondul de Rezervă către Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, urmând ca banii să fie împărţiţi prin ordin al ministrului Liviu Dragnea.

    Criteriul este cererea formulată în acest sens de fiecare primărie.

    Banii sunt destinaţi transferurilor curente între autorităţi publice, locuinţelor, serviciilor, precum şi dezvoltării şi finanţării cheltuielilor urgente legate de sezonul rece.

Citeşte mai mult...
 
Sanatate
Valcele, singura apa medicinala romaneasca: ”O imbuteliem asa cum vine din pamant” PDF Imprimare Email
Duminică, 01 Decembrie 2013 09:48

   Pe piața din România există, la momentul actual, un singur producător de apă medicinală, un produs aparte care, prin conținutul său special de minerale, are efecte terapeutice dovedite.

                                 

  La primul concurs național de ape minerale, brandul Vâlcele a primit și un premiu pentru gustul și aspectul apelor sale.

      ”Apele minerale medicinale sunt ape cu un conţinut ridicat de minerale, acesta fiind motivul principal care determină efectele terapeutice. Din acest motiv, aceste ape sunt foarte rare şi valoroase deoarece este foarte dificil să identifici surse de apă cu conţinut ridicat de minerale alcătuit doar din elemente chimice benefice organismului”, explică pentru bonchef.ro Silviu Manole, general manager Wega Invest, societate care îmbuteliază apa minerală medicinală Vâlcele.

 

    Izvoarele de unde astăzi de procură apa medicinală sunt cunoscute de mii de ani, aici existând “Colonia Aquarium Vivarum”, loc de restabilire a sănătăţii din perioada romană. Şi în istoria mai apropiată de vremurile noastre, Vâlcele este pomenită în primul compendiu de ape minerale ale Europei, scris de Lucas Wagner profesor de “idropie” la Universitatea din Viena în 1773, unde se menţionează “Vâlcele, prima baie a Transilvaniei”.

   Fiecare sticlă de Vâlcele conține apa în forma în care ea a fost procurată de la izvor. ”Conform legislaţiei şi tradiţiei apei minerale medicinale apa este îmbuteliată aşa cum vine din pământ, fără nicio intervenţie, fără a scoate sau a introduce ceva în apă. În acest mod, apă ajunge la cumpărători aşa cum a fost ea făcută şi echilibrată în cel mai performant laborator pe care îl cunosc: natura. În acest mod apa făcută la pulsul pământului – 7,85 hertzi – păstrează informaţia energetică atât de necesară organismului cât şi structurarea moleculară benefică”, explică reprezentantul Wega Invest.

Citeşte mai mult...
 
Stiri premium
1 Decembrie - Ziua nationala a Romaniei PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 30 Noiembrie 2013 00:08

             Ziua națională a României a fost între 1866-1947 ziua de 10 mai, apoi, între 1948-1989 ziua de 23 august.

             Prin legea nr. 10 din 31 iulie 1990, promulgată de președintele Ion Iliescu și publicată în Monitorul Oficial nr. 95 din 1 august 1990, ziua de 1 decembrie a fost adoptată ca zi națională și sărbătoare publică în România.

                                                             

     Această prevedere a fost reluată de Constituția României din 1991, articolul 12, alineatul 2. Opoziția anticomunistă din România a pledat în 1990 pentru adoptarea zilei de 22 decembrie drept sărbătoare națională, fapt consemnat în stenogramele dezbaterilor parlamentare.

     Prințul Carol de Hohenzollern-Sigmaringen a depus în ziua de 10 mai 1866 jurământul în fața adunării reprezentative a Principatelor Române Unite. În amintirea acestui eveniment, la 10 mai 1877, tot el a proclamat în fața parlamentului independența de stat a României. În data de 14 martie/26 martie 1881 camerele reunite ale parlamentului au votat transformarea țării din principat în Regatul României. Pentru a marca evenimentul, ziua națională sărbătorită pe 10 mai 1881 a fost una din cele mai spectaculoase serbări din istoria României.

     După abdicarea forțată a regelui Mihai I în data de 30 decembrie 1947, Camera Deputaților a adoptat legea nr. 363 din 1947, prin care a proclamat Republica Populară Română.[3] Ziua de 23 august a fost adoptată drept sărbătoare de stat, sub numele de ziua insurecției armate antifasciste, începutul revoluției populare în România, cu referire la întoarcerea armelor împotriva Germaniei naziste și arestarea guvernului condus de Ion Antonescu în anul 1944.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 630 din 943

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home