Total Media News

Sporturi individuale
“Gala badmintonului romanesc”, sambata seara, la „Banu Sport” PDF Imprimare Email
Joi, 28 Noiembrie 2013 17:10

                                  Prima ediţie a

                   “Galei badmintonului românesc”,

sâmbătă seară, la „Banu Sport”, în cadrul Campionatului Naţional de seniori, amatori şi veterani de la Timişoara, cu o participare record: 211 înscrişi !

                                                  

   “Naţionalul” de seniori, amatori şi veterani începe vineri în Complexul Banu Sport, urmând a lua sfârşit duminică, iar sâmbătă seara va avea loc prima ediţie a “Galei badmintonului românesc”, în organizarea Federaţiei Române de Badminton.


   Gala Badmintonul Românesc, în premieră, sâmbătă seară la 9, la Complexul Banu Sport din Timişoara

   Turneul naţional din week-end, de la Timişoara, va decide campionii pe ţară din 2013, reunind la start cei mai buni jucători ai momentului, printre care campionii din 2012, exceptând-o pe timişoreanca Sonia Olariu – accidentată, dar şi badmintonişti mai tineri, junior, care au un potenţial deosebit. Marea absenţă este cea a Soniei Olariu, operată la genunchi, în recuperare.

În schimb competiţia are parte de o participare record, 211 înscrişi, pe mai multe categorii de concurs, şi anume seniori (profesioniştii, cei mai buni din ţară!), amatori silver, gold, platinum şi veterani (cu vârsta peste 35 de ani).

Citeşte mai mult...
 
Timp liber
Incepe cea de-a opta ediţie a Festivalului de Muzică Veche Bucureşti, 2 - 5 decembrie 2013 PDF Imprimare Email
Joi, 28 Noiembrie 2013 16:07

           A opta ediție a Festivalului de Muzică Veche București continuă tradiția de a aduce publicul român în contact cu rezonanțele muzicii culte din Renaștere și Baroc.

                     

     Festivalul din acest an se va desfășura între 2 și 5 decembrie sub tema Exotique cu o serie de spectacole și evenimente conexe adresate atât cunoscătorilor, cât și publicului larg.

      Programul Festivalului de Muzică Veche București 2013 va include concerte ale unor artiști consacrați precum Ansamblul belgian de muzică barocă Il Gardellino, violonista Melinda Béres, clavecinista Raluca Enea ce vor interpreta lucrări de J. S. Bach, A. Vivaldi, G. Fr. Haendel sau A. Corelli. Maestrul Harry Tavitian va participa, de asemenea, la festival prin susținerea unui concert de jazz cu improvizații pe teme bizantine și armenești. Festivalul va debuta cu un vernisaj de pictură și sculpură contemporană și un recital de muzică renascentistă în interpretarea lăutistului Nicolae Szekely.

Citeşte mai mult...
 
Auto
Agentul de curatare al filtrului de particule diesel produs de LIQUI MOLY PDF Imprimare Email
Joi, 28 Noiembrie 2013 13:14

             Asociaţia Aftermarket SUA, AIA, alege agentul de curăţare a filtrului de particule diesel al companiei LIQUI MOLY la categoria "Best New Product"

                       
                             
      Adevărate inovaţii în domeniul Chimie auto sunt rare. Cu agentul său de curăţare a filtrului de particule diesel, expertul german în ulei de motor şi aditivi LIQUI MOLY, a dezvoltat o adevărată inovaţie pentru atelierele de service.
La scurt timp după introducerea pe piaţa din SUA, acesta a primit o distincţie – ca fiind „2013 Best New Product for Import Cars“. „Acesta este premiul Oscar pentru sectorul Aftermarket“, a afirmat David Pollack, Manager Marketing al LIQUI MOLY USA.
„Distincţia reprezintă o mare onoare pentru noi. Şi arată că noile tehnologii oferă, de asemenea, noi domenii de afaceri.“
     În fiecare an, Asociaţia Auto Internaţională (AIA) acordă această distincţie. AIA face parte din Asociaţia Aftermarket SUA, Asociaţia Industriilor Auto Aftermarket, şi reprezintă acolo sectorul autovehiculelor de import. Acordarea premiului are loc tradiţional la Automotive Aftermarket Products Expo (AAPEX) în Las Vegas, Nevada, cel mai mare târg mondial aftermarket care are loc anual. În acest an, distincţia a fost primită de LIQUI MOLY.LIQUI MOLY a prezentat la standul său de la târgul AAPEX tema motoare diesel.
Citeşte mai mult...
 
Sporturi individuale
Jo Jo Dan poate deveni al doilea challenger la titlul mondial IBF dacă îl învinge pe Kevin Bizier PDF Imprimare Email
Joi, 28 Noiembrie 2013 10:20

       Pugilistul Ionuţ Ion, alias Jo Jo Dan (32 de ani), îl va întâlni, sâmbătă, în cadrul unei gale ce se va disputa în oraşul Quebec, pe canadianul Kevin Bizier (29 de ani), învingătorul urmând să fie al doilea challenger la titlul mondial, în versiunea IBF, se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX.

                   

 

      Ionuţ Ion (31-2, 17 KO) ocupă locul 6 în clasamentul WBC şi 10 în cel IBF, în timp ce Bizier (21 de victorii şi nicio înfrângere, 14 prin KO) este locul 3 IBF şi 11 WBA.

      Lupta este programată să se dispute pe durata a 12 reprize, iar în joc vor fi puse centurile NABA şi IBF Inter-Continentală.

În cadrul aceleiaşi gale vor urca în ring şi campionul mondial la semigrea în versiunea WBC, Adonis Stevenson, dar şi cel WBO, Serghei Kovalev.

Citeşte mai mult...
 
International
Belgia a făcut un pas important către eutanasia minorilor care sufera de o boala incurabila PDF Imprimare Email
Joi, 28 Noiembrie 2013 09:32

      Belgia a făcut miercuri un pas important către extinderea legii privind eutanasia minorilor care suferă de o boală incurabilă. Propunerea de lege ce vizează extinderea cadrului legal care autorizează eutanasia a fost adoptată de Comisia de Afaceri sociale şi a Jusţiţiei din Senat, care o dezbate de mai multe luni.

               

     Aceasta va fi supusă votului celor două Camere ale Parlamentului belgian, probabil în lunile următoare.

     Textul prevede că un minor poate cere să beneficieze de eutanasie dacă se confruntă cu suferinţe fizice insuportabile şi netratabile, în fază terminală. Pentru aceasta el trebuie consiliat de către o echipă medicală şi trebuie să primească acordul parental.

Dacă proiectul de lege va fi adoptat, Belgia va urma exemplul Olandei, ţara europeană cea mai progresistă, unde eutanasia minorilor este autorizată din 1998.

Citeşte mai mult...
 
Fotbal
LPF doreşte să implementeze un program UEFA la nivelul Ligii I PDF Imprimare Email
Miercuri, 27 Noiembrie 2013 17:09

     Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat, miercuri, pe site-ul oficial, că doreşte să implementeze la nivelul cluburilor din prima ligă programul UEFA "Certificate in Football Management".

                                            

    Acest program constă în cursuri specializate în managementul fotbalului.

    Fiecare club va putea să desemneze un reprezentat din conducerea administrativă care să ia parte la aceste cursuri. Cursurile se vor desfăşura pe o perioadă de opt luni, în şase module online şi trei faţă în faţă.

Cursul este structurat în cunoştinţe în relaţiile internaţionale cu federaţiile şi UEFA, management, marketing - sponsori, finanţe - economie, organizare evenimente, comunicare - media - relaţii publice.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 631 din 943

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home