Total Media News

Arte martiale
Cupa Campionilor Europeni - Karate WUKF PDF Imprimare Email
Miercuri, 11 Decembrie 2013 20:55

                FRK WKC  anunta ultimul eveniment din calendarul competitional al anului 2013

                                             

    In dorinta de a incheia un an plin de realizari  si performante in tumultul politici sportului romanesc, FRK WKC  alaturi de CS Politehnica Cluj Napoca organizeaza in 14 si 15 decembrie 2013 ultima competitie din calendarul competitional 2013  al FRK WKC, “ Cupa Campionilor Europeni – editia a IV-a “.

    Evenimentul  se doreste a fi o incununare a rezultatelor obtinute de federatie pe plan international, Locul I la Campionatul Mondial de Karate WUKF – Seniori Bucuresti 2013 (31 tari participante) si Locul I pe natiuni la recentul incheiatul Campionat European de Karate WUKF -  Sheffield 2013  (24 tari participante).

    Acest an a reprezentat pentru karateul romanesc un an de cotitura in care s-a dorit o unificare a intregii lumi sportive din lumea karateului  dar desi  conducatorii marilor federatii de karate din Romania au ajuns la o intelegere preliminara, pana in momentul actual nu s-a realizat nimic concret.

Citeşte mai mult...
 
Timp liber
CRISTI BRANCU SHOW ! PDF Imprimare Email
Marţi, 10 Decembrie 2013 20:12

   Joi 12 decembrie 2013, ora 19:00 Coffeol Ploieşti Shopping City te invită la CRISTI BRANCU SHOW !

 


    Rodica Popescu Bitănescu şi Jean Paler se vor întrece în …cafea, iar Cristi Brancu va fi acolo pentru a-i supune la cele mai simpatice şi dificile probe !
   În deschidere Man2Show va susţine un concert LIVE care vă va introduce în atmosfera

Caffeol .

                             

 

Citeşte mai mult...
 
Media-Publicitate
Parlamentul respinge raportul TVR. Consiliul de administraţie al televiziunii publice este demis PDF Imprimare Email
Marţi, 10 Decembrie 2013 17:04

     Raportul de activitate al SRTV pe 2012 a fost respins, marţi, de plenul Parlamentului, ceea ce implică demiterea Consiliului de administraţie al televiziunii publice.

                                                                 

     Raportul de activitate al SRTv pe 2012 a fost respins cu 21 de voturi "pentru", 262 voturi "împotrivă" şi 10 abţineri.

     Preşedintele Camerei, Valeriu Zgonea, a anunţat că, în urma votului, Consiliul de administraţie al TVR a fost demis.

     Tot marţi, Claudiu Săftoiu şi-a depus demisia din funcţia de preşedinte-director general al TVR la Birourile permanente ale Parlamentului, cerând însă menţinerea funcţionării actualului Consiliu de Administraţie (CA) al televiziunii publice.

      Potrivit Legii nr. 41/1994 privind organizarea şi funcţionarea Societăţii Române de Radiodifuziune şi Societăţii Române de Televiziune, în fiecare an, Televiziunea şi Radioul Publice trebuie să depună la Parlament, până în data de 15 aprilie, rapoartele de activitate. Respingerea de către Parlament a raportului anual atrage demiterea, de drept, a consiliului de administraţie respectiv.

      Societatea Română de Televiziune (SRTv) avea datorii totale de circa 620 de milioane de lei la 31 decembrie 2012, reprezentând datorii fiscale, dar şi obligaţii de natură comercială care au o vechime de cel puţin trei ani, potrivit raportului de activitate al TVR pe anul trecut.

      TVR a încheiat 2012 cu un deficit brut de 146.837.955 lei (34.148.362 euro), cu 9,15% mai mic faţă de 2011, însă televiziunea şi-a încheiat activitatea anul trecut "cu principalul obiectiv îndeplinit"- situaţia financiară a instituţiei a fost "echilibrată", potrivit raportului de activitate al SRTv.

 

Citeşte mai mult...
 
Politic
Presedintele Traian Basescu a promulgat bugetul asigurarilor de stat PDF Imprimare Email
Luni, 09 Decembrie 2013 23:46

        Preşedintele Traian Băsescu a declarat, la Palatul Cotroceni, că a promulgat bugetul asigurărilor de stat.

                                      

     Şeful statului a mai precizat că a luat notă de declaraţia premierului şi de informarea pe care i-a făcut-o anterior anunţului că este dispus să renunţe la acciza pe motorină, arătând că nu este un lucru care să îl satisfacă, dar arată că se poate "construi un dialog" în continuare.


    - Am retrimis la Parlament legea care viza camerele de agricultură şi silvicultură. De ce am trimis-o? Pentru că prin Ordonanţa 58/2013 se modifică o lege care gestionează înfiinţarea acestor camere şi practic se reface politizarea camerelor agricole.

    - Am rugat analizarea posibilităţii ca legea să fie menţinută astfel încât agricultorii să-şi desemneze singuri reprezentanţii în aceste camere, fără prefecţi şi alte structuri de control politic.

   - Este o încercare de a politiza camerele agricole, lucru care mi se pare nefiresc. Agricultorii trebuie să respire şi ei fără influenţa politicului.

    - Am promulgat bugetul asigurărilor de stat. Aşa cum am anunţat, nu am nimic cu acest buget, e în regulă, încă are uşoare rezerve, dar poate că nu e rău. Cei ce propovăduiau imposibilitatea de a plăti pensii şi ajutoare sociale s-au dovedit a fi doar nişte propagandişti.


Citeşte mai mult...
 
Esential
TRANSPORTORII au intrat in GREVA. 86.000 de camioane vor bloca drumurile PDF Imprimare Email
Luni, 09 Decembrie 2013 22:25

            Peste 86.000 de camioane ar putea rămâne pe loc, în urma deciziei transportatorilor de a-şi opri activitatea pe termen nelimitat, pentru că legislaţia din transporturi un s-a îmbunătăţit, dar şi din cauza creşterii accizei la carburanţi, a spus Augustin Hagiu, preşedintele Confederaţiei Naţionale Rutiere (CNR).

                                            

     "Ministerul Transportatorilor nu şi-a respectat, în ultima perioadă, angajamentele în ceea ce priveşte îmbunătăţirea contextului legislativ în care transportatorii îşi desfăşoară activitatea. Începând de luni, 9 decembrie, peste 86.000 de camioane vor rămâne pe loc la nivelul întregii ţări, acţiunea urmând să continue pe termen nelimitat", a declarat Hagiu, citat de Agerpres.

     Transportatorii rutieri de mărfuri nu sunt de acord nici cu măsura anunţată de Guvern, de scumpire a carburanţilor, o dată prin creşterea accizei, şi cu noua taxă de 7 eurocenţi + TVA, introdusă în preţul carburanţilor.Recent, atât premierul Victor Ponta, cât şi Liviu Voinea, ministrul pentru Buget, dar şi Dan Şova, ministrul pentru Mari Proiecte, au încercat să liniştească Romaní, spunând că preţul carburanţilor un va creştere, chiar dacă acciza se scumpeşte, deoarece aceste scumpiri vor fi compensate de scăderea de preţ a petrolului."Transportatorii autohtoni nu pot înţelege şi nici nu pot accepta explicaţiile lipsite de logică prin care Guvernul încearcă să justifice abuzul comis.

Citeşte mai mult...
 
Auto
UNTRR solicita anularea cerintei de echipare cu placute cu dimensiunile si masele maxime autorizate PDF Imprimare Email
Luni, 09 Decembrie 2013 11:45

         STATUL  ROMÂN   JEFUIEŞTE  TRANSPORTATORII  ROMÂNI PRIN INTERMEDIUL  MINISTERULUI  TRANSPORTURILOR !

                                

      Semnalăm îngrijorarea asociaţiei noastre faţă de actualele practici legislative din domeniul transporturilor rutiere, prin care transportatorii români sunt, din nou, discriminaţi acasă.

      Trebuie ştiut că NU EXISTĂ PLĂCUŢE ÎN NICI UN ALT STAT MEMBRU UE !

      Trebuie ştiut că NU A FOST CONTROLAT ŞI NICI AMENDAT VREUN TRANSPORTATOR ROMÂN ÎN UE PENTRU LIPSA PLĂCUŢEI !

     Trebuie ştiut că toate vehiculele au din fabricaţie plăcuţe montate de producători! Doar că pentru autorităţile din România sunt bune doar plăcuţele inventate în România, bazate pe măsurătorile RAR, fabricanţii nefiind credibili !

     Trebuie ştiut faptul că ROMÂNIA ESTE ÎNCĂ STAT MEMBRU AL UNIUNII EUROPENE !

    Trebuie ştiut faptul că ceea ce face MINISTERUL TRANSPORTURILOR este o invenţie Românească 110%:

Citeşte mai mult...
 


Pagina 626 din 943

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home