Total Media News

IT
GOCLEVER lanseaza ultimul model de tableta: TAB A971 PDF Imprimare Email
Luni, 25 Iunie 2012 19:26

   Goclever Technology prezinta in mod oficial noua sa tableta dotata cu cel mai recent sistem de operare Android 4.0.3 - GOCLEVER TAB A971.

                                 

   GOCLEVER TAB A971 este o tableta profesionala echipata cu un ecran a capacitiv multi-touch 9.7-inch avand rezolutia 1024 x 768 si format 4:3, care face dispozitivul ideal pentru navigare pe internet si citire carti online.

Citeşte mai mult...
 
Sport
Craiova a castigat procesul cu FRF PDF Imprimare Email
Luni, 25 Iunie 2012 12:52

                     

Universitatea Craiova se poate întoarce pe teren! Decizia Comitetului Executiv de a dezafilia Craiova este ANULATĂ, iar efectele ei au fost SUSPENDATE, conform hotărîrii luate de Curtea de Apel!

    "S-a cîştigat procesul, s-a anulat decizia de excludere a CEx din 20 iunie 2011 precum s-a dispus şi  suspendarea efectelor acesteia pînă la soluţionarea irevocabilă a litigiului. Instanţa dispune anularea punctului 3, nr. 6, din 2011, în ceea ce priveşte excluderea provizorie dictată de Comitetul Executiv. De asemenea, mai dispune suspendarea până la soluţionarea definitivă a efectelor acestei decizii.

Decizia este definitivă şi executorie cu recurs în termen de cinci zile", a anunţat, astăzi, judecătoarea de la Curtea de Apel, Diana Bulancea.

Craiova vrea jucătorii înapoi!

Citeşte mai mult...
 
International
Soros: Europa risca sa ajunga un fel de imperiu german PDF Imprimare Email
Luni, 25 Iunie 2012 10:23

      Europa riscă să ajungă la un sistem care ar perpetua şi adânci divergenţele dintre statele creditor şi cele debitor, transformând zona euro "într-un fel de imperiu german", în timp ce ţările de la periferie ar fi permanent în depresiune economică, consideră miliardarul George Soros.

  
                            

                                                                                   George Soros (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

             "Chiar dacă reuşeşti să eviţi acel accident similar cu ce s-a întâmplat în 2008, cu falimentul Lehman Brothers - să spunem că eviţi asta - Eurosistemul care ar rezulta ar perpetua divergenţele dintre creditori şi debitori şi ar crea o Europă foarte, foarte diferită de societatea deschisă care a capturat imaginaţiile oamenilor şi a condus la crearea Uniunii Europene.

Citeşte mai mult...
 
Auto
Uzina Dacia de la Mioveni isi intrerupe activitatea doua zile. 8.000 de angajati stau acasa PDF Imprimare Email
Duminică, 24 Iunie 2012 16:50
       

   Uzina Dacia de la Mioveni îşi întrerupe activitatea efectivă de producţie luni şi marţi, cea mai mare parte a angajaţilor urmând să rămână acasă în aceste două zile, oprirea fiind determinată de dificultăţile de aprovizionare, în urma unei greve care avut loc la un furnizor de subansamble din Franţa.

                                                    

   Situaţia se repetă după ce în alte două zile, în 18 şi 19 iunie, producţia a mai fost oprită, cauzele fiind scăderea comenzilor şi acumularea de stocuri atât pe platforma Mioveni, cât şi în reţeaua comercială, care necesită adaptarea programului de producţie la nivelul cererii.

Citeşte mai mult...
 
Politic
Consiliul European PDF Imprimare Email
Duminică, 24 Iunie 2012 16:37

       

    Consiliul European este o instituție a Uniunii Europene. Este format din liderii de stat sau de guvern ai statelor membre ale Uniunii, Președintele Comisiei Europene și Președintele Consiliului European, actualmente Herman Van Rompuy. Înaltul Reprezentant al Uniunii pentru Afaceri Externe și Politică de Securitate, actualmente Catherine Ashton, participă de asemenea la întruniri fără drept de vot.

                    

   Deși Consiliul European nu are nici o putere legislativă oficială, aceasta este învestit în temeiul Tratatului de la Lisabona, cu definirea "direcțiilor și priorităților politicilor generale" ale Uniunii. Este organismul strategic al Uniunii (cel care rezolva crizele), acționând ca o președinție colectivă a UE.

Citeşte mai mult...
 
Sport
CONVENTIA DE FITNESS "SMURD PENTRU VIATA" BRASOV, 7 IULIE 2012 PDF Imprimare Email
Duminică, 24 Iunie 2012 15:51

 

 

                     

 

           

BRASOV, 7 IULIE 2012
INTRARE 50 RON DONATIE > Fundatia pentru SMURD
INFORMATII: KANGOO JUMPS BRASOV - 0735 614872

 


Pagina 863 din 943

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home