Total Media News

Ultimele sitiri

Sanatate
Ciocolata, tratament împotriva bolilor cardiovasculare PDF Imprimare Email
Miercuri, 06 Iunie 2012 07:08

    Consumul regulat de ciocolată neagră contribuie la prevenirea afecțiunilor cardiovasculare, potrivit unui studiu australian.

                              

       Cercetătorii de la Universitatea Monash din Melbourne au efectuat un studiu pe un eșantion de peste 2000 de australieni.

Citeşte mai mult...
 
IT
Pocket TV aduce Android 4.0 pe televizor [+VIDEO] PDF Imprimare Email
Miercuri, 06 Iunie 2012 07:02

     Pentru cei care au deja un televizor acasa si tanjesc dupa functiile unui smart TV, solutia vine din partea unui nou proiect postat pe Kickstarter: Pocket TV.

                                  

   Dupa cum puteti vedea si in clip-ul de prezentare, acest gadget este de fapt un mini-computer care ruleaza Android 4.0 si este capabil sa transforme orice televizor intr-un Smart TV veritabil.

Citeşte mai mult...
 
Invatamant
SCRISOARE DESCHISĂ catre : USL,Domnului Victor Ponta si Domnului Crin Antonescu, PDF Imprimare Email
Marţi, 05 Iunie 2012 09:22

Federația Sindicatelor Libere din Învățământ, Federația Sindicatelor din Învățământ „SPIRU HARET” și Federația Educației Naționale doresc să vă supună atenției o problemă deosebit de importantă cu care se confruntă sistemul educațional românesc și care trebuie soluționată în regim de urgență, în interesul învățământului și al beneficiarilor săi primari – elevii. Ne referim la organizarea examenului de bacalaureat.

 

În cuprinsul Legii educației naționale nr. 1/2011, una dintre puținele reglementări benefice sistemului este cea referitoare la bacalaureatul diferențiat. Astfel, potrivit art. 77 alin. (4) din actul normativ menționat, proba E scrisă, de evaluare a competenţelor formate pe durata învăţământului liceal, cuprinde, pe lângă proba scrisă la Limba şi literatura română – probă comună pentru elevii de la toate filierele, profilurile şi specializările (la care se adaugă, după caz, proba scrisă la Limba şi literatura maternă pentru elevii de la toate filierele, profilurile şi specializările, care au urmat studiile liceale într-o limbă a minorităţilor naţionale) și două probe scrise, diferenţiate  în funcție de profil și filieră după cum urmează:

Citeşte mai mult...
 
Esential
Secretul lui Henri Coanda PDF Imprimare Email
Marţi, 05 Iunie 2012 07:44

    Savantul român a „ascuns” numărul de aur 1,61803 în proiectul avionului cu reacţie!

                 

   Se găseşte în natură, de la vârtejurile de apă, la cochiliile melcilor, segmentele furnicii şi dispunerea petalelor de trandafiri, iar unii teoreticieni consideră că este „cărămida” întregului Univers.

Citeşte mai mult...
 
Monden
Ultima seara de libertate! Uite cum poti sa organizezi o petrecere a burlacitelor de neuitat PDF Imprimare Email
Luni, 04 Iunie 2012 18:53

   Casatoria e un pas important si pentru el si pentru ea. Inainte sa sari in intampinarea “printului pe cal alb” mai ai, insa, voie la o ultima seara de distractie cu prietenele asa cum numai fetele stiu.

                        

   Vestea buna e ca nici nu iti trebuie un buget imens, daca te rezumi doar la un party cu prietenele apropiate. Iti trebuie o tema si cateva idei traznite care sa starneasca atmosfera.

Citeşte mai mult...
 
Fotbal
EXCLUSIV Sabau, in joc de glezne- Copos: "Nu renunt la Razvan!".Rapidistul ride de CFR si de Vaslui PDF Imprimare Email
Luni, 04 Iunie 2012 18:44

George Copos a acordat astăzi un interviu site-ului GSP.ro în care a vorbit despre situaţia grupării giuleştene


- Domnule Copos, cînd oficializaţi numirea lui Sabău? A semnat?

                            
- Nu avem cum să facem asta pentru că Rapid are antrenor cu un contract ferm, pe doi ani. Mi-am pus multe speranţe şi am investit mulţi bani în proiectul lui Lucescu şi nu avem de gînd să renunţăm. Avem un contract clar semnat şi vom respecta fiecare clauză din el.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 870 din 942

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home