Total Media News

Ultimele sitiri

Moto-ATV
Modelele 2013 Kawasaki KX250F si KX450F disponibile la importatorul oficial United Motors PDF Imprimare Email
Duminică, 17 Iunie 2012 15:54

    Modelele 2013 Kawasaki KX250F si KX450F disponibile la importatorul oficial United Motors incepand cu luna August a acestui an!
                          

        Dupa ce in 2011 a dominat motocross-ul american, cucerind totlul atat la motocross cat si la supercross, Kawasaki a recidivat si in 2012. In MX1, KX450F a castigat din nou titlul, impresionanta diind clasificarea pe primele doua pozitii in ambele manse de la Sevlievo din Bulgaria.

  In 2013 Kawasaki vine cu o serie de imbunatatiri care aduc motocicleta de serie foarte aproape de o motocicleta de campionat mondial.

Citeşte mai mult...
 
IT
Asus O!Play Media Pro: Player complet, la purtator PDF Imprimare Email
Vineri, 15 Iunie 2012 17:16

                     Daca in urma cu ceva timp ne-am jucat cu Asus O!

    Play TV Pro si am ramas placut impresionati, astazi a venit timpul sa analizam cel mai nou membru din familia media playerelor Asus: O!Play Media Pro.

                     Asus O!Play Media Pro: Player complet, la purtator [REVIEW]

     Acesta se vrea a fi un player capabil sa transforme orice televizor banal intr-un adevarat Smart TV, fara prea mari batai de cap. Oare reuseste noua jucarie Asus reuseste sa suplineasca functiile unui asa-zis televizor „inteligent” dedicat?

Vedem.

                  

Citeşte mai mult...
 
Esential
Inventia lui Henri Coanda care ar putea revolutiona lumea si dupa 50 de ani – secretizata PDF Imprimare Email
Vineri, 15 Iunie 2012 07:30

    În şedinţa de guvern de miercuri ar fi trebuit aprobată trecerea parterului Casei Coandă din proprietatea privată a statului în proprietatea publică a statului şi din administrarea Regiei Autonome Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat (RAAPPS), în administrarea Ministerului Culturii şi Patrimoniului Naţional (MCPN), în scopul reînfiinţării Muzeului Naţional Henri Coandă. Adoptarea iniţiativei legislative a fost însă amânată, cu o săptămână.

                 

   Vestea proastă ne-a fost comunicată chiar înainte de închiderea ediţiei şi abia am apucat să retragem de la tipar articolul care vestea adoptarea normativului (fuseserăm asiguraţi, în prealabil, că nu va fi niciun impediment în acest sens).

Citeşte mai mult...
 
Stiri premium
Cum arata noul complex sportiv Ion Tiriac, care ofera acces gratuit pentru elevi si liceeni PDF Imprimare Email
Joi, 14 Iunie 2012 14:46

     Fundaţia Olimpică Română a deschis astăzi Complexul Sportiv Ion Ţiriac cu acces gratuit pentru elevi şi liceeni, investiţie acoperită de Ion Ţiriac şi peste 20 de companii prezente pe piaţa locală şi în colaborare cu Primăria şi Inspectoratul Şcolar al Sectorului 2.

                                         

      Potrivit oficialilor investiţia în construcţia complexului sportiv amplasat pe locul fostei baze sportive Granitul este 700.000 de euro, dar aceasta va creşte la câteva milioane de euro în următorii ani.

Citeşte mai mult...
 
Invatamant
Stagiu platit la Luxemburg PDF Imprimare Email
Joi, 14 Iunie 2012 14:33

           Unitatea de Coordonare a Programului ESPON 2013, localizată în Luxemburg, este în căutarea a doi stagiari care să se alăture echipei internaţionale pe o perioadă de 5 luni.

                                            

           Stagiul începe în august/septembrie 2012.

Pentru a fi eligibili, studenții trebuie să fie în ultimul an de studiu și să aibă cunoștințe în unul din următoarele domenii: dezvoltare spaţială şi planificare, geografie, economie regională, studii europene şi/sau alte domenii relevante pentru dezvoltarea teritoriului.

Citeşte mai mult...
 
Stiri premium
SAB 2012 va tine mai mult : 10 zile !! PDF Imprimare Email
Joi, 14 Iunie 2012 12:35

     Salonul Auto Bucuresti & Accesorii 2012 (SAB & Accesorii 2012)se  va  desfasura  in  toamna   in  perioada  19-28 octombrie 2012, la Romaero Baneasa.

                                                     

           Istoric Salonul Auto Bucuresti si Accesorii

      Primele patru editii ale Salonului Auto Bucuresti si Accesorii au fost organizate intre anii 1993 – 1996. Succesul acestor editii din punct de vedere al marcilor prezente cat si al afluxului de vizitatori (120.000 de vizitatori in anul 1996) au facut ca SAB & Accesorii sa fie introdus prin eforturile sustinute ale APIA in calendarul international al OICA, singurul for international ce poate da un asemenea gir.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 864 din 942

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home