Total Media News

Ultimele sitiri

International
Manifestatii de strada in UNGARIA PDF Imprimare Email
Vineri, 06 Ianuarie 2012 09:51
 

   Potrivit  lui  :  The Telegraph

 

 

Maghiarii raliu peste constituţie


Zeci de mii de protestatari, luni,au  batjocorit liderii maghiari din afara ,o gală glitzy pentru a marca constituţia ţării de brand nou, acuzând guvernul de exercitare a controlului asupra tuturor lucrurilor din mass-media, la economie şi religie.

O mulţime de oameni au scandat diverse, fluierat şi arborat pancarte în afara Opera de Stat în funcţia de prim-ministru Viktor Orban  , in  timp  ce oaspeţii sărbătoreau   in  interior. Mulţi protestatari   au  numit   pe  premier "Viktator."


Prim-ministrul a    dat  un jurământ de a apăra Constituţia, dar în schimb el a rasturnato,  a  spus  "Laszlo Majtenyi, un fost şef al autorităţii de mass-media, a spus multimii pe bulevardul Andrassy." Tonight Opera este casa de făţărnicie şi de strada de origine de virtuţi constituţionale. "

 

                       

 

 

Opposition activists and civil rights groups say Orban and his centre-right Fidesz party, which has a two-thirds parliamentary majority, have passed laws eroding the democratic system of checks and balances by increasing political control over the judiciary, the central bank, religious groups and the media.

President Pal Schmitt insisted Hungarians could be proud of their new constitution, which he said was long overdue and should have been adopted after the fall of communism.

"This constitution was born of a wide consultation, building on national and European values," Schmitt said during the celebration. "Our Basic Law defines the family, order, the home, work and health as the most important, shared scale of values."

 
Cultura
Competitia de eseuri creative "O zi in lumea lui Dickens" PDF Imprimare Email
Joi, 05 Ianuarie 2012 20:57

Dickens 2012 este o celebrare internationala a vietii si operei lui Charles Dickens, cu ocazia bicentenarului nasterii sale.

                  

British Council are placerea de a anunta un concurs de scriere creativa pentru elevii de liceu, in cinstea acestui eveniment. Concursul are ca scop sa selecteze cele mai bune texte care vor ilustra legatura dintre Dickens si cititorii sai.

Tema concursului este

O zi in lumea lui Dickens

Citeşte mai mult...
 
Media-Publicitate
Maratonul de iarna - TAROM- continuă cu o nouă serie PDF Imprimare Email
Joi, 05 Ianuarie 2012 16:35

Descoperă preţurile extraordinare pentru destinaţiile: Amman, Amsterdam, Atena, Belgrad, Beirut, Barcelona, Budapesta, Cairo, Larnaca, Londra, Lyon, Madrid, Roma, Paris, Salonic, Sofia, Viena cu plecare din Bucureşti.

                   

A doua serie a maratonului de iarnă TAROM continuă, începând din 2 ianuarie 2011, cu un număr de 4473 de bilete de avion la tarife începând de la 130 EURO* cu toate taxele incluse pentru un bilet dus-întors.

Maratonul de iarnă este valabil pentru călătoriile dus-întors pentru următoarele destinaţii cu plecare din Bucureşti: Amman, Amsterdam, Atena, Belgrad, Beirut, Barcelona, Budapesta, Cairo, Larnaca, Londra, Lyon, Madrid, Roma, Paris, Salonic, Sofia, Viena. În această ofertă sunt incluse şi călătoriile cu plecare din Cluj-Napoca spre Viena.

Citeşte mai mult...
 
Monden
Cine este noul iubit al cantaretei Lady Gaga? PDF Imprimare Email
Joi, 05 Ianuarie 2012 16:00

Pe cat de inspirata este Lady Gaga in alegerea tinutelor de scena si a extravagantelor costume de strada, pe atat de neinspirata s-a aratat in optiunile sale amoroase.   

 

Insa, cum Hollywood-ul demonteaza orice traditie, iata ca extravaganta cantareata a tintit, de aceasta data, la nivel inalt. Poate nu atat in materie de notorietate, caci frumuselul actor din Vampire Diaries, Taylor Kinney, nu se bucura de aceeasi celebritate (pe de alta parte, insa, nici precedentii nu se inscriau in tiparele succesului de show-biz), dar, cu siguranta, vis-a-vis de sex-appeal, noul iubit "presupus" al lui Lady Gaga ne determina sa ne inclinam capul in semn de aprobare.

 

  

Taylor Kinney si Lady Gaga s-au cunoscut pe platourile de filmare ale videoclipului "You and I" si, de atunci, formeaza unul dintre cele mai urmarite cupluri de blitz-ul paparazzi-lor.

Citeşte mai mult...
 
Stiri premium
CASMARA COSMETICS PDF Imprimare Email
Joi, 05 Ianuarie 2012 14:15

CASMARA COSMETICS este  prezenta  in cele mai luxoase saloane de infrumusetare, clinici de sanatate si centre SPA

 

                    

     .S.C. COSMOPROF S.R.L. - importator exclusiv si distribuitor in Romania si S.C. LEOPATIX S.R.L. - subdistribuitor in Republica Moldova al produselor cosmetice profesionale faciale si

 

Citeşte mai mult...
 
Financiar
Banca Comercială Feroviara deschide a 18-a unitate teritorială PDF Imprimare Email
Joi, 05 Ianuarie 2012 08:35

Banca Comerciala Feroviara a  inagurat   pe 09 decembrie 2011 prima unitate operationala din Constanta, în Bulevardul Mamaia numarul 176 bis şi va fi deschisă zilnic între orele 9.00 şi 17.30.

 

   

Numarul unitatilor Banca Comercială Feroviara se ridica pana in acest moment la 18 unitati teritoriale active. Unitatile Banca Comercială Feroviara oferă clienţilor, persoane fizice şi juridice, o gamă variată şi atractivă de produse şi servicii, în lei şi în valută, inclusiv soluţii personalizate şi flexibile, la standarde ridicate de calitate.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 933 din 944

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home