Total Media News

Ultimele sitiri

Stiri premium
Renumitul medic oncolog german Dr. Fabian Fehlauer vine pe 17 ianuarie la București Citeste mai mul PDF Imprimare Email
Duminică, 08 Ianuarie 2012 12:23
 

Românii care intenționează să efectueze o consultație medicală pentru prevenirea sau tratarea cancerului, pot beneficia în luna ianuarie de expertiza renumitului doctor Fabian Fehlauer. Cunoscutul oncolog german va fi prezent între 17 si 19 ianuarie la București pentru a examina pacienții din România, în cadrul unui proiect mai amplu de colaborare româno-germană în medicina cancerului.

Consultațiile vor avea loc la Centrul Oncologic de Tratament Hamburg din București.

 

      

              

 

Românii care intenționează să efectueze o consultație medicală pentru prevenirea sau tratarea cancerului, pot beneficia în luna ianuarie de expertiza renumitului doctor Fabian Fehlauer. Cunoscutul oncolog german va fi prezent între 17 si 19 ianuarie la București pentru a examina pacienții din România, în cadrul unui proiect mai amplu de colaborare româno-germană în medicina cancerului. Consultațiile vor avea loc la Centrul Oncologic de Tratament Hamburg din București.

Citeşte mai mult...
 
Cultura
Cabina artistelor în regia lui Alexandru Mâzgăreanu PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 07 Ianuarie 2012 16:30
  

ArCuB - Centrul de Proiecte Culturale al Primăriei Municipiului Bucureşti vă invită vineri 20 ianuarie, ora 19.00, la Sala ArCuB la spectacolul Cabina artistelor, de Arnošt Goldflam, în regia lui Alexandru Mâzgăreanu.

                   

O cabina mică - patru măsuţe, câteva scaune şi un dulap plin de vise – e  locul unde se clădesc destinele a patru actriţe, locul unde se confesează, unde se ascultă, unde visele iau viaţă, unde se suferă,  unde se descătuşează conflicte, dar se leagă și prietenii, locul unde actriţele se pregătesc pentru a intra în scenă - Cabina Artistelor.

Citeşte mai mult...
 
Stiri premium
Ungaria este la un pas de colaps: Forintul a cazut la un nou minim fata de euro PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 07 Ianuarie 2012 13:10

Forintul s-a depreciat joi la un nou minim istoric fata de euro, iar dobanzile la care se imprumuta Ungaria pe termen lung au ajuns la 11%, guvernul promitand sa incheie de urgenta un acord cu institutiile financiare internationale pentru a iesi din criza, transmite Reuters, citat de Mediafax.

                     

Ministrul dezvoltarii nationale, Tamas Fellegi, unul dintre principalii responsabili de negocierile cu Fondul Monetar International si Comisia Europeana, a declarat joi, intr-o conferinta de presa, ca guvernul vrea un acord de finantare externa "cat mai curand posibil" si este gata sa discute orice propunere din partea institutiilor financiare internationale care se va alinia interesului national.

"Suntem gata sa negociem fara preconditii, suntem deschisi fata de orice subiect la masa negocierilor", a afirmat el.

Citeşte mai mult...
 
Sport
Schlierenzauer si-a vazut visul cu ochii. Victorie in Turneul Celor 4 Trambuline PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 07 Ianuarie 2012 08:20

Dupa ce a ratat continuarea cursei pentru marele slem prin clasarea pe locul doi la Innsbruck, Schlierenzauer si-a concentrat intreaga atentie asupra etapei finale de la Bischofshofen si a luptei pentru intaietate cu Thomas Morgenstern.

 

 

                                   
Acesta din urma a castigat etapa finala cu o saritura ce a masurat 135 de metri si care i-a adus 138.7 puncte.

Norvegianul Andres Bardal s-a clasat pe locul al doilea, cu 136.5 puncte, in timp ce Schlierenzauer a fost al treilea, cu 128.4 puncte.

Cum diferenta dintre Schlierenzauer si Morgenstern era de 17 puncte inaintea etapei de la Bischofshofen, locul al treilea i-a fost suficient lui Schlierenzauer sa obtina victoria la general in a 60-a editia a turneului.

Vremea a dat peste cap programul etapei finale a competitiei. Dupa ce calificarile care trebuiau sa aiba loc joi au fost anulate si reprogramate pentru vineri, organizatorii au renuntat la spectaculosul format knock out, programand etapa ca una obisnuita de Cupa Mondiala.

In cele din urma cortina a fost trasa peste editia din acest sezon a turneului in urma rezultatelor consemnate la finalul primei manse, dupa ce caderile masive de zapada au dat mari batai de cap organizatorilor.

Schlierenzauer este al zecelea saritor austriac care castiga Turneul Celor 4 Trambuline, iar Austria a egalat Finlanda la numarul de victorii.

In afara bataliei pentru prima pozitie, etapa de la Bischofshofen a avut o insemnatate aparte si pentru japonezul Noriaki Kasai. La 39 de ani acesta a participat in a 400-a etapa de Cupa Mondiala din cariera.

 

 

 

 

 

                                                           Sursa : Onlinesport

 
Auto
Volkswagen Autovehicule pasageri oferă 5.1 milioane de vehicule în 2011 PDF Imprimare Email
Vineri, 06 Ianuarie 2012 20:07

  Grupul Membru al Consiliului de Vanzari Christian Klingler: "avantaje majore pentru pasageri Volkswagen Autovehicule de brand" Wolfsburg,


- Volkswagen Autoturisme a  terminat  anul  2011 cu un nou record: Pentru prima dată într-o perioadă de douăsprezece luni, marca a livrat 5.1 (4.5; 13.1 la sută) * de milioane de autovehicule pentru clienţii din întreaga lume.


"Volkswagen Autovehicule marca de pasageri  a   facut progrese majore anul trecut, datorită unei game noi, model inovativ şi ecologic. !

Vehiculele noastre noi, cum ar fi Passat, Jetta si Beetle, , au făcut un start excelent în condiţii dificile de piaţă - condiţii care vor rămâne dificile în 2012 - şi a consolidat în mod semnificativ poziţia concurenţială Volkswagen, "Consiliul de membru în Grupul pentru vânzări, Christian Klingler, a declarat vineri la Wolfsburg.



                  


The Volkswagen Passenger Cars brand reported major gains on key growth markets.

Citeşte mai mult...
 
Stiri premium
TV Lacasuri Ortodoxe - lansarea primei televiziuni interactive on-line din Romania PDF Imprimare Email
Vineri, 06 Ianuarie 2012 14:59

Programul de televiziune Lacasuri Ortodoxe este astazi lansat, exact in vremea in care aniversam deschiderea platformei web, gandindu-ne la cel de-al 5-lea an de performanta, amintit in spoturile noastre publicitare.

Din cate stiti, si poate ca trebuie sa reamintim, Lacasuri Ortodoxe a inceput sa fie vizibil pentru vizitatori o data cu Nasterea Domnului, in anul 2007, fiind singura agentie de stiri religioasa ortodoxa la acea ora.


                              

                                      

Cu bucurie, declaram deschisa oficial TV Lacasuri Ortodoxe, prin care dorim sa aducem in casele credinciosilor ortodocsi - de acum si pe cale video - ceea ce de atatia ani de zile le ofeream prin paginile web si prin paginile scrise ale Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Din cate ati vazut, pentru ca aceasta lansare sa fie posibila, a fost nevoie de ceva timp, pentru a atige anumiti parametri optimi.

O televiziune presupune indeplinirea mai multor criterii, atat tehnice, cat mai ales legate de linia de productie si continut - deja testata- de un target bine definit si, in cazul nostru, de un numar de vizitatori de start. Am hotarat deci sa incepem, intr-o altfel de ordine decat cea obisnuita pentru romani, dar deloc noua celor mai mari trusturi din strainatate, si anume prin asigurarea traficului de start, investind pentru aceasta timp de peste 4 ani de zile.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 932 din 944

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home