Total Media News

Entertainment
Cat costa biletele la concertul Lady Gaga de pe Stadionul National PDF Imprimare Email
Luni, 30 Aprilie 2012 09:23

                     Se pun in vanzare biletele pentru concertul Lady Gaga! 

Biletele pentru concertul Lady Gaga se vor pune in vanzare incepand de vineri, 27 aprilie, acestea urmand a fi disponibile in mai multe categorii de pret, intre 150 si 475 lei. Show-ul  Lady Gaga de la Bucuresti face parte din turneul The Born This Way Ball, ce va debuta chiar in data de 27 aprilie, in Coreea de Sud. 
                                                  
 
Incepand de maine, 27 aprilie, fanii Lady Gaga isi vor putea achizitiona online biletele pentru concertul artistei, de pe www.Myticket.ro, urmand ca acestea sa fie disponibile si in reteaua Diverta.

Citeşte mai mult...
 
Stiri premium
Victor Ponta a fost desemnat Prim Ministru al Romaniei PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 28 Aprilie 2012 07:26

Preşedintele României, Traian Băsescu, a susţinut vineri, 27 aprilie a.c., la Palatul Cotroceni, o declaraţie de presă, în cadrul căreia a anunţat numele primului-ministru desemnat. Vă prezentăm declaraţia şefului statului, precum şi cea a premierului desemnat:
                       
Preşedintele României, Traian Băsescu: Bună seara. Deci astăzi am avut consultări cu partidele în vederea desemnării unui nou prim-ministru. Vă pot prezenta foarte pe scurt poziţia fiecărui partid pentru a înţelege la ce ne putem aştepta. Minorităţile au spus că vor rămâne consecvente abordării pe care au avut-o dintotdeauna: vor susţine orice prim-ministru desemnat. UNPR nu a avut o propunere pentru funcţia de prim-ministru. Mesajul principal al UNPR este cel care l-a definit şi până acum, adică stabilitate. UDMR nu a avut o opţiune pentru desemnarea unui prim-ministru. PDL nu a avut o opţiune pentru desemnarea unui prim-ministru. PSD este singurul partid care a avut o opţiune pentru desemnarea unui prim-ministru, opţiune care a fost susţinută şi de PNL, şi de PC. Ca atare, există un singur nume pronunţat în cadrul consultărilor, şi acesta este Victor Ponta. Drept pentru care l-am invitat pe domnul Victor Ponta la Cotroceni, am semnat decretul şi îi încredinţez misiunea de a forma noul cabinet.

                         

Citeşte mai mult...
 
Media-Publicitate
UPC: Antena a retras avizul de difuzare a posturilor sale pe platforma Focus Sat. CNA a fost sesizat PDF Imprimare Email
Vineri, 27 Aprilie 2012 14:50

UPC anunţă, într-un comunicat remis MEDIAFAX, că Antena a retras operatorului Focus Sat (platforma de satelit a UPC) dreptul de retransmisie pentru Antena 1, 2 şi 3, Euforia TV şi Gsp TV, însă televiziunile pot fi vizionate în continuare până când CNA va aproba scoaterea lor din grila Focus Sat.

            

Potrivit comunicatului remis de Focus Sat România, operatorul de servicii de televiziune DTH deţinut de compania UPC România, începând de vineri, Antena TV Group i-a retras acestuia dreptul de retransmisie a televiziunilor Antena 1, Antena 2, Antena 3, Euforia TV şi GSP TV, deşi Focus Sat consideră că actualul contract de distribuţie semnat între cele două părţi este în vigoare.

Citeşte mai mult...
 
Entertainment
Cafe Chantant la Taj Restaurant PDF Imprimare Email
Vineri, 27 Aprilie 2012 10:42

Fusion Music Night, Sambata 28 Aprilie!

O noua editie Cafe Chantant va avea loc Sambata, 28 Aprilie, la Taj Restaurant, pe ritmuri Budha Bar & Fusion Music, o intalnire romantica sau o iesire exclusivista cu prietenii!

                         

Fusion Music Night aduce atmosfera de club in restaurant, compilatiile alese de DJ-ul serii fiind extrase chiar din albumele cu acelasi nume.

Citeşte mai mult...
 
Auto
A inceput targul international Uticam in Zona Comerciala Baneasa PDF Imprimare Email
Joi, 26 Aprilie 2012 08:11

La prima ediție Uticam, târgul va ocupa 24.000 de metri pătrați din parcarea Zonei Comerciale Băneasa pentru cinci zile în perioada 25-29 aprilie 2012 și va găzdui performante camioane pentru construcții, mașini pentru prepararea betonului, excavatoare, macarale pe șenile, automacarale și multe alte utilaje de profil.

                            

Conferința de presă a fost onorată de prezența Domnului Eusebiu Manea Pistru Popa, Secretar de Stat in Ministerul Transporturilor și Infrastructurii care a oferit informații valoroase despre piața construcțiilor din România: 

Citeşte mai mult...
 
Companii
Falcon Electronics lanseaza Cobra 29 LX EU, statia radio CB cu diagnoza inclusa si reglaje facile PDF Imprimare Email
Miercuri, 25 Aprilie 2012 09:10

. Falcon Electronics, lider naţional pe piaţa echipamentelor electronice auto din România, lansea cel mai nou model de staţie radio CB de la Cobra, modelul aniversar CB 29 LX EU, aşteptat cu entuziasm de către toţi şoferii profesionişti din România.

                        

Noul model Cobra 29 LX EU este primul produs din industrie care are inclusă funcţia de auto-diagnoză, ce permite testarea puterii de emisie, starea antenei şi voltajul bateriei, în vederea realizării reglajelor pentru o funcţionare optimă.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 704 din 760

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home