Total Media News

Ultimele sitiri

Auto
Andrei Cohn si Razvan Avramescu vor participa la cursa de enduro din Europa, Red Bull Romaniacs. PDF Imprimare Email
Joi, 04 Iulie 2013 20:34

 

               De la hobby la expert, riderii  Dunlop AMCKart  în  formulă    

                                   nouă la Romaniacs 2013

                                               

                - Prezenţi încă din 2011 la cea mai impresionantă competiţie de hard enduro organizată pe teritoriul României, riderii Dunlop AMCKart se aliniază la startul ediţiei din acest an a faimoasei competiţii Red Bull Romaniacs într-o fomulă nouă.

 

                  Astfel, după accidentarea de la începutul acestui sezon a coechipierului său Ionuţ Moşteanu, pilotul Dunlop AMCKart Andrei Cohn participă în 2013 la clasa Hobby Single, în timp ce un al doilea rider susţinut de echipa AMCKart Racing Team, Răzvan Avramescu, este pregătit să ia startul la clasa Expert Single 2013.

Citeşte mai mult...
 
Sport
Deschiderea noii locatii de antrenament Kangoo Jumps ........ "Kangoo Club Buftea" PDF Imprimare Email
Joi, 04 Iulie 2013 14:57
                           Dragelor si dragilor!!

         Va anunt cu bucurie deschiderea noii mele locatii de antrenament care va functiona sub denumirea "Kangoo Club Buftea", fiind recunoscuta oficial de catre Kangoo Jumps Romania.
                                                            
        La evenimentul de deschidere am invitat trei oameni deosebiti, foarte buni profesionisti in domeniu si care imi sunt si foarte dragi. Alexandra Marchidan, Marga Balan si Fabian Sanchez va vor delecta cu Zumba, Pilates si Latino dance. Iar eu, impreuna cu echipa mea formata din Claudia, Alexandra Balan si Vali, vom sustine mai multe sedinte de kangoo jumps, speciale pentru voi.
Citeşte mai mult...
 
International
Armata l-a dat jos de la putere pe Morsi, primul presedinte din Egipt ales în mod democratic PDF Imprimare Email
Joi, 04 Iulie 2013 08:01

        Președintele egiptean Mohamed Morsi, care a fost înlăturat de la putere de armată, a fost transferat la Ministerul Apărării.

      Informația a fost anunțată de un reprezentant al Fraților Musulmani, Gehad al-Haddad.  

                                 

        Acesta a relatat, ieri, că echipa prezidențială se afla în reședința supravegheată la clubul Gărzii republicane. De asemenea, acesta a adăugat că și tată președintelui, considerat mâna dreaptă a lui Morsi, a fost reținut.

        Mohamed Morsi și mai mulți conducători ai confreriei, între care ghidul suprem Mohammed Badie și adjunctul său, Khairat al Shater, au primit interdicția de a părăsi Egiptul.

Citeşte mai mult...
 
Sport
Universiada de vara 2013 PDF Imprimare Email
Miercuri, 03 Iulie 2013 14:54

           Sâmbătă, 6 iulie, se va da startul celei de-a 27-a ediţii a Universiadei de vară, la Kazan, în Rusia, competiţie care se va încheia în data de 17. 

                      

         La acest eveniment, România va fi reprezentată de 103 sportivi, aceasta fiind cea mai numeroasă delegaţie din istoria participărilor româneşti la Universiadă, exceptând ediţia din 1981, care s-a desfăşurat la Bucureşti.

        Universiada de vară de la Kazan este organizată de Federaţia Internaţională a Sportului Universitar şi reuneşte peste 10.500 de sportivi din 162 de ţări, care se vor întrece la 27 de discipline, sportivii români concurând la 12 dintre acestea: atletism, baschet (masculin), gimnastică artistică (masculin), şah, haltere, înot, judo, scrimă, tenis de masă (feminin), rugby în VII (masculin), sambo (masculin) şi lupte.

Citeşte mai mult...
 
IT
Sharp anunta un monitor 4k profesional de 32 inches PDF Imprimare Email
Miercuri, 03 Iulie 2013 12:37

Sharp incearca sa se alinieze cu producatori precum ASUS anuntand un monitor 4K pe tehnologie IGZO care reuseste sa fie si sensibil la atingere.
sharp display72 IGZO 4K anunt

Se fac eforturi semnificative pentru ca tehnologia 4K sa fie adoptata la scara larga. Pe de o parte, producatorii de TV-uri ofera panouri compatibile, iar pe de alta parte incepe sa apara un val de monitoare profesionale perfecte pentru editarea continutului video UltraHD.

Dupa ce ASUS si-a anuntat un panou 4K de 31,5 de inch, Sharp vine cu un produs similar, cu numele PN-K322B. Acesta foloseste un panou Ultra HD de tip IGZO si are o rezolutie nativa de 3840 x 2160. Are o diagonala utila de exact 32 inci si, spre desebire de solutia taiwanezilor, este si sensibil la atingere nativ. Cu toate ca nu vorbim de un monitor cu abilitati multitouch, acesta interactioneaza de minune cu un stylus, perfect atat pentru scris, cat si pentru desene de precizie. De altfel, s-a pus un accent special pe precizie, in contextul in care stylus-ul compatibil cu PN-K322B are o suprafata de contact de doar 2 milimetri. In ceea ce priveste porturile, vorbim inevitabil de un DisplayPort, doua porturi HDMI si o iesire audio stereo de 3,5 milimetri.

Citeşte mai mult...
 
Financiar
Care sunt clauzele abuzive din contractele de credit PDF Imprimare Email
Miercuri, 03 Iulie 2013 12:20

             Potrivit articolul 4 din Legea 193/2000, o clauza contractuala care nu a fost negociata direct cu consumatorul va fi considerata abuziva daca, prin ea insasi sau impreuna cu alte prevederi din contract, creeaza, in detrimentul consumatorului si contrar cerintelor bunei-credinte, un dezechilibru semnificativ intre drepturile si obligatiile partilor.

          Potrivit avocatului Coltuc Marius Vicentiu, sunt considerate clauze abuzive acele prevederi contractuale care:

1) dau dreptul bancii de a modifica unilateral clauzele contractului, fara a avea un motiv intemeiat care sa fie precizat in contract;

Citeşte mai mult...
 


Pagina 708 din 942

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home