Total Media News

Ultimele sitiri

Consumator
Toti angajatii din restaurantele, bucataria si receptia hotelurilor sunt OBLIGATI sa aiba calificare PDF Imprimare Email
Miercuri, 10 Iulie 2013 19:44

           Hotelurile sunt obligate de la jumătatea lunii iunie ca toţi angajaţii din bucătărie, restaurante, baruri şi recepţie să fie calificaţi, iar minim 50% dintre agenţii de turism din agenţii trebuie să aibă atestat în domeniu, a declarat agenţiei MEDIAFAX Răzvan Filipescu, preşedintele ANT.

                       

        Toţi angajaţii din restaurantele, bucătăria şi recepţia hotelurilor sunt OBLIGAŢI să aibă calificare (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

        "Am urmărit îmbunătăţirea serviciilor oferite către turişti, dar şi a calităţii managementului agenţilor economici. Printre altele, am prevăzut, ca noutate, ca personalul să fie 100% calificat pentru partea de recepţie şi cea de alimentaţie publică din unităţile de cazare", a afirmat Filipescu.

Citeşte mai mult...
 
Stiri premium
Cine are de profitat din distrugerea capitalului autohton ? PDF Imprimare Email
Miercuri, 10 Iulie 2013 15:42

                       " Există un subiect care pentru mine a devenit o adevărată obsesie.

                                  

    Sunt om de afaceri. În opinia mea afacerile se fac pe două planuri: unul este cel al afacerilor propriu – zise: produci, vinzi, transporţi, asiguri servicii etc. Al doilea plan, mai puţin vizibil şi mai greu accesibil, este cel al construirii unui mediu de afaceri care să fie prietenos şi funcţional.

    În prima parte a carierei mele m-am ocupat, fireşte, de primul plan. În timp am conştientizat că cineva dintre noi, oamenii de afaceri, trebuie să îşi asume responsabilitatea de a se implica în îmbunătăţirea mediului de business, în asigurarea stabilităţii şi predictibilităţii acestuia. Acela a fost momentul în care am acceptat oferta de a intra în politică.

Citeşte mai mult...
 
Sport
Copos a vandut Rapidul PDF Imprimare Email
Marţi, 09 Iulie 2013 14:36

    După 20 de ani petrecuți în Giulești, George Copos a cedat clubul oamenilor de afaceri Nicolae Cristescu și Adrian Zamfir.

                  

   Fostul patron al Rapidului, faimos pentru tacticile sale dure de negociere, a renunțat definitiv la Rapid, echipă pe care a mai anunțat că o vinde de câteva ori.„Rapidul s-a vândut, eu așa știu. Au venit la mine Cristescu și Zamfir și am vorbit cu ei.

   Adrian Zamfir va fi patronul, iar Cristescu va fi asociatul lui. Eu le-am spus că o să le dau banii doar după ce se aprobă planul de reorganizare”, a declarat Dumitru Dragomir, șeful LPF, aseară, la Digi Sport. Informația a fost confirmată și de Daniel Pancu, veteranul grupării de lângă Podul Grant.Nicolae Cristescu, unul dintre noii patroni, a precizat: ”Prea fericit nu a fost domnul Copos, pentru că se desprte de un club pe care l-a ţinut 20 de ani, dar ştie că lasă clubul pe mâini bune. Eu şi domnul Zamfir suntem doi rapidişti. Pentru domnul Copos rămân valabile cele patru invitaţii la fiecare meci al Rapidului pe care i le-am promis. El e prietenul nostru şi rămâne prietenul Rapidului.

Citeşte mai mult...
 
Companii
Peste 7.000 firme au intrat in insolventa de la inceputul anului PDF Imprimare Email
Marţi, 09 Iulie 2013 11:38

            Un număr de 1.164 de firme au intrat în incapacitate de plată în luna mai, astfel că de la începutul anului au fost înregistrate aproape 7.100 de dosare de insolvenţă, cu 4,5% mai puţine decât în aceeaşi perioadă din 2012, potrivit Oficiului Naţional al Registrului Comerţului (ONRC).

                                                          

    Numărul de insolvenţe este mai redus faţă de cel din luna mai 2012 (1.460). În intervalul ianuarie-mai 2012, 7.427 de firme au intrat sub incidenţa legii insolvenţei la nivelul întregii ţări.

    În Braşov, Dolj şi Bucureşti au fost înregistrate cele mai multe insolvenţe în primele cinci luni, cu 729 (în creştere cu 63,1% faţă de 2012), 629 (Ă38%), 554 (-3,3%) decât în primele cinci luni al anului trecut.

Citeşte mai mult...
 
Imobiliar
Cea mai mare CLADIRE din lume a fost inaugurata in China PDF Imprimare Email
Luni, 08 Iulie 2013 20:58

              Cea mai mare CLĂDIRE din lume a fost inaugurată în China: Are 5 milioane de metri pătraţi şi propriul soare -

                       

       New Century Global Center, aşa cum a fost denumită construcţia, are 500 de metri lungime, 400 de metri lăţime şi este înaltă de 100 de metri, scrie Daily Mail.

 

 

Citeşte mai mult...
 
Sporturi individuale
Romania a cucerit prima medalie la Universiada de vara de la Kazan PDF Imprimare Email
Luni, 08 Iulie 2013 13:29

             România a cucerit prima medalie la Jocurile Mondiale Universitare prin sportiva Simona Pop, aceasta obţinând bronzul în proba de spadă din cadrul concursului de scrimă.

                         

Foto: Gazeta Sporturilor

    Locurile I şi II au fost ocupate de Coreea, prin sportiva Shin A Lam, respectiv de China, prin Yiwen Sun.

Cea de-a 27-a ediţie a Universiadei de vară se desfăşoară în această perioadă la Kazan, în Rusia, iar România este reprezentată de o delegaţie de 103 sportivi, la 12 discipline.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 706 din 942

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home