Total Media News

Moto-ATV
IXS sau colectia "Sa fim vizibili in trafic" PDF Imprimare Email
Miercuri, 15 Februarie 2012 10:59

                     Sa fim vizibili in trafic.

 

Acesta pare sa fie cuvantul de ordine al celor de la IXS care au pus pe piata o gama de produse prevazute confectionate din materiale intr-o gama de culori care nu trec neobservate pe strada.

                                   

Motociclistii au nevoie de echipamente care sa le permita sa fie observati cu usurinta ori de cate ori se deplaseaza pe drumurile publice.

Citeşte mai mult...
 
Stiri premium
Sistemul Energetic National functioneaza in conditii de siguranta PDF Imprimare Email
Miercuri, 15 Februarie 2012 09:38

Sistemul Energetic National functioneaza in conditii de siguranta si nu exista riscul sistarii alimentarii cu energie in regim normal a populatiei. 


          

 

     In data de 10.02.2012, urmare a deciziei Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei 7/09.02.2012, prin care a fost avizata Procedura operationala “Definirea situatiilor de urgenta pentru care C.N. Transelectrica S.A. poate restrictiona dreptul participantilor de a utiliza capacitatea de interconexiune castigata in cazul licitatiilor si modificarea operativa a graficelor de schimb notificate”, C.N. Transelectrica S.A. a notificat, participantii la Piata de Energie Electrica privind posibilitatea restrictionarii (pe timp limitat in perioada varfului de sarcina) a dreptului de a utiliza capacitatea de interconexiune in cazul aparitiei unor situatii de urgenta, asa cum sunt definite de procedura mentiontata, de prevederile Legii Energiei 13/2007 precum si a prevederilor Directivei CE 72/2009 si Regulamentului CE 1228/2003 in vederea utilizarii in siguranta a SEN.


   Mentionam ca la ora actuala Sistemul Energetic National functioneaza in conditii de siguranta si nu exista riscul sistarii alimentarii cu energie in regim normal a populatiei.

 

Citeşte mai mult...
 
Financiar
Am fost codasi , dar ne revenim! PDF Imprimare Email
Marţi, 14 Februarie 2012 20:06

Am fost codaşi la absorbţia fondurilor europene, dar ne revenim. Asta susţine sectretarul de stat din Ministerul Afacerilor Europene, Cătălin Vătafu.

Citeşte mai mult...
 
Sport
Iulian Pîtea şi Remus Tudor, campioni balcanici de sărituri cu schiurile PDF Imprimare Email
Marţi, 14 Februarie 2012 14:24

Sportivii Iulian Pîtea şi Remus Tudor au câştigat ambele etape ale Campionatului Balcanic de sărituri cu schiurile ce a avut loc în centrul din Valea Cărbunării, Râşnov, şi care s-a desfăşurat pe trambulina cu punctul de construcţie la 64 de metri (K64).

                 

      

Doisprezece sportivi ai echipei naţionale de sărituri cu schiurile, sponsorizaţi de OMV, patru din Ucraina şi doi din Olanda au participat la această competiţie. Trambulinele de sărituri cu schiurile de la Râşnov fac parte din proiectul de infrastructură sportivă al programului "OMV Move & Jump", lansat în anul 2007 de către OMV şi Federaţia Română de Schi-Biatlon, se precizează într-un comunicat al organizatorilor.

Citeşte mai mult...
 
Stiri premium
Ford B-Max va debuta la Mobile World Congress PDF Imprimare Email
Marţi, 14 Februarie 2012 12:57

Decizia Ford de a lansa noul B-Max, la Mobile World Congress din Barcelona, ​​pe 27 februarie va face  ca  aceasta  sa  fie   prima masina  lansata  vreodată  la  un  eveniment   din  industria de telefonie mobilă eveniment anual de Mecca, şi arată cât de important de comunicaţii mobile au devenit, în deciziile cumpărătorilor  de automobile.


                        

B-MAX  se  prezinta   ca  un  automobil  foarte inteligent ,Easy usi sistem de acces   pare  a fi fost gandit pentru a fi caracteristica cheie de vânzare al noului B-MAX, dar Ford susţine că ar fi încă tehnologii care nu trebuie divulgate de noi sa debuteze pe vehicul va face ", printre mici cele mai avansate tehnologic masini de pe piata.

Citeşte mai mult...
 
Stiri premium
Valentine's Day este "ziua indragostitilor" ? PDF Imprimare Email
Marţi, 14 Februarie 2012 11:24

Valentine's Day este Ziua Îndrăgostiților în tradiția occidentală, care se sărbatorește pe data de 14 februarie.

                           

                           

Ziua comemorează pe Sf. Dwynwen, sfântul patron al îndrăgostiților galezi. În Franța o țară tradițional catolică, Valentine's Day este cunoscut simplu drept Sfantul Valentin si este sarbatorita ca în restul țărilor occidentale.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 706 din 738

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home