Total Media News

Ultimele sitiri

IT
LG lanseaza primul display Full HD pentru smartphone-uri PDF Imprimare Email
Luni, 28 Mai 2012 17:35

           LG a anuntat lansarea primului display Full HD LCD destinat smartphone-urilor. Acesta are o diagonala de 5 inci si este capabil sa redea continut multimedia la o calitate similara unui televizor sau monitor de calculator.

                                     

           Panoul LCD are la baza tehnologia AH-IPS (Advanced High Performance In-Plane Switching) si va afisa imagini la 440 ppi, ceea ce depaseste faimosul Retina Display, la o rezolutie de 1920x1080 si un raport widescreen de 16:9.

Citeşte mai mult...
 
Stiri premium
Ponta nu cedeaza in fata presiunilor unguresti: Nyiro Jozsef nu poate fi reinhumat in Romania ! PDF Imprimare Email
Luni, 28 Mai 2012 14:33

    Primul-ministru al Guvernului României, domnul Victor Ponta, a constatat cu îngrijorare incidentele care au avut loc în ultimele zile, ca urmare a tentativei de înhumare pe teritoriul României a rămăşiţelor lui Nyiro Jozsef.

                                                        
     Decizia Guvernului se bazează pe faptul ca Nyiro Jozsef a fost o persoană recunoscută pentru pozițiile sale anti-romanești, anti-semite și pro-fasciste.

    De aceea, Guvernul României a considerat inacceptabilă solicitarea referitoare la reînhumarea pe teritoriul României. Premierul României consideră regretabile aceste incidente şi afirmă, totodată, că „Guvernul României susţine cu fermitate decizia Prefecturii Judeţului Harghita, de a ataca în contencios administrativ adeverința de înhumare a lui Nyiro Jozsef, apreciind și atitudinea primarului din Odorheiul Secuiesc”, reiterând că, la acest moment, orice demers în acest sens trebuie suspendat.

Citeşte mai mult...
 
Esential
Ioan Avram Muresan, condamnat definitiv la sapte ani de inchisoare cu executare PDF Imprimare Email
Luni, 28 Mai 2012 09:39

Fostul ministru al Agriculturii Ioan Avram Muresan a fost condamnat definitiv, luni, de instanta suprema, la sapte ani de inchisoare cu executare, in dosarul in care este acuzat de deturnare de fonduri.

                            

Completul de cinci judecatori al instantei supreme a mentinut astfel condamnarea decisa, in aprilie 2011, in cazul lui Ioan Avram Muresan de catre instanta Inaltei Curti de Casatie si Justitie care a judecat la fond acest dosar.

Citeşte mai mult...
 
Cultura
Salman Rushdie in conversatie live de la Festivalul Hay din Tara Galilor PDF Imprimare Email
Luni, 28 Mai 2012 09:05

            Sambata, 3 iunie, de la ora 16.30, vom trasmite in direct sesiunea lui Salman Rushdie pentru toti cei care nu vor putea fi prezenti la fesitval.

                                       
      Participa la discutiile pe Twitter, accesand #rushdie sau #hay25 si @bcliterature si intra in conversatie cu unul dintre cei mai eminenti si apreciati scriitori de fictiune de limba engleza din prezent! Cartea sa, Copiii din miez de noapte a primit prestigiosul Booker Prize.

Citeşte mai mult...
 
Monden
Stilul sport in moda: tendinte si reguli de purtare PDF Imprimare Email
Luni, 28 Mai 2012 08:58

Stilul sport castiga din ce in ce mai mult teren pe podiumurile designerilor, insa, cand spunem tinuta sport in moda depasim cu mult ideea clasica si generala de trening si pantofi sport.

                                 

Designerii ne propun pentru sezonul cald 2012 vestimentatii de inspiratie sport, care insa nu ne stirbesc nici feminitatea, nici stilul nostru personal.

Citeşte mai mult...
 
Sanatate
CE a stabilit lista mentiunilor nutritionale si de sanatate permise pe ambalajele produselor aliment PDF Imprimare Email
Duminică, 27 Mai 2012 18:50

Comisia Europeană a aprobat miercuri o listă cu menţiunile nutriţionale şi de sănătate care pot fi înscrise pe ambalajele produselor alimentare, producătorii din domeniu având la dispoziţie şase luni să-şi adapteze practicile la noile cerinţe.

    Lista celor 222 de menţiuni nutriţionale şi de sănătate va fi folosită pe întregul teritoriu al Uniunii Europene şi ar trebui să contribuie la o mai bună informare a consumatorilor.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 876 din 943

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home