Total Media News

International
Cum distruge Germania Europa PDF Imprimare Email
Joi, 24 Mai 2012 14:23

Preşedintele Parlamentului European /PE/, germanul Martin Schulz /socialist/, a lansat un atac virulent la adresa cancelarului german, Angela Merkel /conservatoare/, pentru că promovează politici care, în opinia sa, sporesc costurile de creditare ale altor ţări membre ale zonei euro, în timp ce Germania a obţinut o dobândă record - de 0% - pentru obligaţiunile sale, relatează joi EUObserver.

''Germania a vândut obligaţiuni în valoare de 4,6 miliarde de euro astăzi /miercuri/ la o dobândă record de 0%. Între timp, costurile de creditare ale altor ţări cresc vertiginos. Acest dezechilibru distruge Europa'', a declarat Schulz în timp ce se deplasa la summitul Uniunii Europene, miercuri.

Citeşte mai mult...
 
Moto-ATV
Scorpion VX-20 Air, siguranta si confort PDF Imprimare Email
Joi, 24 Mai 2012 12:51

VX-20 Air inlocuieste modelul din 2011 si vine la pachet cu noi standarde de siguranta, confort. Varianta 2012 face parte din clasa off-road Scorpion-Exo. 
                                    
Cu un design aparte, care este atat pe gustul amatorilor de off-road cat si al celor care adora plimbarile pe autostrada, casca este prevazuta cu un sistem perfect de aerisire care asigura un confort sporit indiferent de temperatura.

Citeşte mai mult...
 
Sanatate
Yoga, armonia trupului cu spiritul PDF Imprimare Email
Joi, 24 Mai 2012 12:48

                Sport, gimnastica, tehnica de meditatie, stil de viata ?

Dificil de dat o definitie acestei discipline, caci principiul ei se bazeaza tocmai pe invatarea corpul in toata functionalitatea sa.

                              

In sanscrita cuvantul yoga inseamna de fapt uniune. Uniunea corpului cu sufletul, a soarelui cu luna, a masculinitatii cu feminitatea, yin si yang etc.

Citeşte mai mult...
 
Sanatate
Un doctor a vindecat timp de 30 de ani cancere in faza terminala - documentarul «Burzynski-The Movie PDF Imprimare Email
Miercuri, 23 Mai 2012 15:22

Atacat de autoritati si concerne farmaceutice, un doctor a vindecat timp de 30 de ani cancere in faza terminala - documentarul «Burzynski-The Movie»

                      

              

                   http://vimeo.com/24821365

    Puteti viziona gratuit un film documentar deosebit despre un doctor care a luptat singur impotriva giganticelor concerne farmaceutice pentru recunoasterea unui remediu valid impotiva cancerului. Dati mai departe si altora.

                                                  Acest film poate salva vieti.

Citeşte mai mult...
 
Monden
Princess Victoria - un nou ceas marca FREYWILLE PDF Imprimare Email
Miercuri, 23 Mai 2012 10:43

 

          Fantezie de varã cu un nou ceas bijuterie de la FREYWILLE

                                              

Princess Victoria este o reinterpretare jucãușã a clasicului ceas cu curea de piele: un design unic și charm-uri colorate ce iți înveselesc ziua. Trei forme uluitoare: “heart”, “flower” și “bag” accentueazã spiritul tânãr al acestui orologiu sofisticat.

Citeşte mai mult...
 
Fotbal
Rapid si Dinamo, DESFIINTATE inaintea finalei de Cupa! "Nici Dinamo, nici Rapid nu stiu sa atace! PDF Imprimare Email
Miercuri, 23 Mai 2012 08:38

Rapid si Dinamo, DESFIINTATE inaintea finalei de Cupa! "Nici Dinamo, nici Rapid nu stiu sa atace! Poate sa ne ajute Dumnezeu sa pice vreun gol aiurea!"

                             

Fost antrenor atat la Rapid, cat si la Dinamo, Mircea Rednic este sigur ca finala Cupei Romaniei, care va fi in aceasta seara in direct la pro TV, de la ora 21.00, nu va fi un spectatol.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 879 din 943

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home