Total Media News

Ultimele sitiri

Media-Publicitate
RADIOCOM si FNTM organizeaza, in Romania, conferinta internationala MBT - Editia a 10-a PDF Imprimare Email
Marţi, 22 Mai 2012 15:09

RADIOCOM şi Fundaţia Naţională a Tinerilor Manageri (FNTM) organizează Reuniunea Organizaţiilor Regionale de Broadcasting şi a Producătorilor de Echipamente de Transmisie (MBT), ediţia a 10-a, care va avea loc, joi, 24 mai 2012, ora 8:30, la Hotelul Howard Johnson, sala Platinum, din Bucureşti.

                                  

În cadrul acestui eveniment de talie internaţională, vor fi prezentate cele mai noi tehnologii ale companiilor participante şi, totodată, cele mai recente evoluţii şi tendinţe din piaţa în care acestea activează. MBT îşi propune, în acelaşi timp, să ofere sugestii cu privire la modul de a pune în aplicare strategia pentru tranziţia la televiziunea digitală.

Citeşte mai mult...
 
Auto
Audi si-a creat primul prototip de bicicleta electronica PDF Imprimare Email
Marţi, 22 Mai 2012 11:33

 

          Intr-o perioada in care prioritare sunt solutiile de alimentare eco, pentru orice mijloc de transport, bicicletele se pare ca nu sunt ocolite de acest trend. Din acest motiv, Audi, desi nu a fost prima companie, a fost printre primele care a imbratisat acest trend.

                                             

            Worthersee este o bicicleta electronica creata de Audi ce a fost prezentata zilele trecute la Worthersee Tour.

Citeşte mai mult...
 
Media-Publicitate
Fiscul a blocat conturile Televiziunii Romane PDF Imprimare Email
Marţi, 22 Mai 2012 11:30

      Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a blocat, luni, in totalitate conturile operationale ale Televiziunii Romane, din cauza datoriilor acumulate, din 2005 pana la finalul lui 2011, catre bugetul de stat.

                                    

Acestea sunt in valoare de 272,699 milioane de lei, conform oficialilor Societatii Romane de Televiziune (SRTv).

Citeşte mai mult...
 
Imobiliar
Anuala de Arhitectura aduna proiecte in valoare de peste 50 mil.euro PDF Imprimare Email
Marţi, 22 Mai 2012 11:20

   Cele 100 de proiecte rezidentiale, cladiri publice si amenajari care vor fi prezentate in cadrul Anualei de Arhitectura 2012 au o valoare de peste 50 de milioane de euro.

        Tema propusa de organizatori in acest an este "ECO- Arhitectura".

                      
Evenimentul este organizat de Filiala Teritoriala Bucuresti a Ordinului Arhitectilor din Romania (O.A.R Bucuresti) si Muzeul National de Arta Contemporana (MNAC) in perioada 1-12 iunie, in spatiul expozitional Sala Dalles din Bucuresti.Lucrarile de arhitectura inscrise in concurs au fost realizate pe parcursul ultimului an (de la jumatatea lui 2011, la prima jumatate a anului curent).

Citeşte mai mult...
 
Auto
Geox si Red Bull Racing merg impreuna in Formula I PDF Imprimare Email
Luni, 21 Mai 2012 08:16

Partener de echipă de două ori campion mondial Echipa Red Bull Racing din 2011, Geox ofera high-tech încălţăminte pentru şoferii Sebastian Vettel şi Mark Webber, precum si pentru mecanica si de intreaga echipa.

                                

Red Bull Racing a recunoscut Geox ca un partener capabil de a aduce inovaţie în lumea de Formula Unu, în cazul în care temperaturile ridicate, de tensiune si provocare de stres fizic de anduranţă a tuturor conducătorilor auto, care le determină să-şi piardă mai multe kilograme de sudoare în fiecare cursă.

Citeşte mai mult...
 
IT
TechCover: Asus N56VM, un laptop multimedia la patru ace PDF Imprimare Email
Luni, 21 Mai 2012 07:42

Prin lansarea laptopului Asus N56VM, Asus devine prima companie care vine pe piaţă cu un produs ce include noua serie de procesoare Intel Ivy Bridge, procesoare Core de generatia a treia, notează TechCover.ro, care a testat produsul. Intel s-a bucurat de un succes enorm anul trecut cu seria de procesoare Sandy Bridge.

                                                      

În configuraţia testată, ASUS N56VM este laptop multimedia puternic, cu o estetică bună, destinat dar care poate fi folosit foarte bine şi pentru business, se descurcă excelent în aplicaţii complexe.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 880 din 942

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home