Total Media News

Auto
100 de ani de Chevrolet PDF Imprimare Email
Marţi, 18 Octombrie 2011 08:26

Compania Chevrolet a fost fondatӑ în 3 noiembrie 1911.

Anul acesta – la exact 100 de ani de la crearea companiei – te invitӑm sӑ sӑrbӑtoreşti alӑturi de noi, prin participarea la o serie de evenimente ce vor avea loc în Europa pe tot parcursul anului.

 

Moştenire europeanӑ

Rӑdӑcinile Chevrolet sunt de fapt europene. Cofondatorul companiei, Louis Chevrolet, este nӑscut în Elveţia şi din acest motiv, compania a pӑstrat dintotdeauna o aromӑ europeanӑ.

În prezent, Chevrolet este unul dintre cele mai cunoscute brand-uri auto din lume – papionul auriu rӑmânând în continuare simbolul design-ului reprezentativ şi al optimismului care l-a inspirat pe Louis de-a lungul anilor.

 

Citeşte mai mult...
 
Monden
Lagerfeld: lui Coco Chanel nu i-ar fi placut creatiile mele PDF Imprimare Email
Luni, 17 Octombrie 2011 13:37

Designerul casei Chanel a dezvaluit cateva secrete din spatele muncii sale intr-un interviu pentru CNN. King Karl a declarat ca atunci cand a primit oferta de a lucra pentru Chanel, brandul nu era deloc trendy.

"Am reusit sa realizam toate aceste lucrui pentru ca mi-au dat mana libera. Brandul este o imagine si tine de mine sa o innoiesc." In ceea ce o priveste pe Coco Chanel, cea care a creat casa de moda, Lagerfeld e ferm convins ca Mademoiselle Coco n-ar fi dat doi bani pe creatiile lui: "Ceea ce fac eu ea nu a facut niciodata. Nu i-ar fi placut niciuna din creatiile mele".

Cum face sa fie fresh de fiecare data? Explicatia e pe cat de simpla, pe atat de cinica: "sufar de Alzheimer cand vine vorba de munca mea. Cred ca asta e un lucru bun pentru ca, in zilele noastre, prea multi isi amintesc ce-au facut. Uita tot si ia-o de la capat!" Designerul i-a mai spus Alinei Cho, reporterul CNN, ca el este un "brand umblator". "Numele meu este Labelfeld, nu Lagerfeld", a mai declarat el.

 
Politic
Statele Unite trimit trupe in conflictul din Africa PDF Imprimare Email
Duminică, 16 Octombrie 2011 09:23

    Statele Unite este gata    de  a se aventura intr-una din cele mai sângeroase conflicte din Africa, prin  trimiterea de trupe în  Africa Centrală pentru a sprijini o luptă de ani de zile împotriva unui grup de gherilă Acuzat de atrocităţi oribile.

 

                           alt

     The Obama administration said the troops will advise, not engage in combat, unless forced to defend themselves.

Citeşte mai mult...
 
International
SUA intenţionează să retraga trupele americane din Irak PDF Imprimare Email
Duminică, 16 Octombrie 2011 07:41

      Decizia de a retrage  trupele americane  din  IRAK   pina la  sfârşitul lunii ianuarie va atinge mai mult de opt ani de implicarea SUA în războiul din Irak, în ciuda îngrijorărilor în curs cu privire la forţele de securitate STI şi potenţial pentru instabilitate.

    Decizia se încheie luni de la mână-stoarcerea de către oficialităţile americane asupra faptului dacă să rămânem la o retragere termen limită 31 decembrie care a fost în 2008 a seta un nou aur Negocierea acordului de securitate pentru a asigura că progresele făcute şi mai mult de 4.400 viaţa militară americană a pierdut Din martie 2003 nu nu merge la deşeuri.

 

                  alt

Citeşte mai mult...
 
Auto
Noi sisteme de protecţie la Grupul Renault PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 15 Octombrie 2011 07:53

Eric cel Mare a fost numit Director de protecţie şi prevenire a Grupului Renault.

 

Acest departament combină funcţiile de prevenire, siguranţa şi securitatea grupului.

Domeniul său de aplicare să ia în considerare prevenirea, protecţia patrimoniului umane, corporale şi necorporale, precum şi sistemele de informaţii şi cu o zi înainte. Un inginer de formare profesională, Eric Legrand în 2004 a fost director de siguranţă şi securitate Grupului La Poste, şi el anterior a servit ca director de prevenire a riscurilor şi de dezvoltare durabilă în PPR (publice de distribuţie).

 Jean Marc Berlioz a fost numit Inspector General al Departamentului de Prevenire şi Protecţie (D2P) Grupul Renault. El va raporta la Carlos Ghosn, CEO al Grupului Renault. Acesta va oferi un dublu rol de monitorizare şi de a consilia D2P pentru a asigura grupului, angajaţii şi acţionarii săi că respectarea legilor şi reglementărilor şi principiile etice ale grupului, este furnizat de dispozitive de protecţie. Inspector General de Administraţie, Jean Marc Berlioz a fost anterior director, şef al Inspectoratului General al Poliţiei Naţionale, şi director al Institutului pentru Studii Avansate de Securitate Internă (IHESI).

              

Citeşte mai mult...
 
Cultura
Concert aniversar British Council PDF Imprimare Email
Vineri, 14 Octombrie 2011 07:32

   Cu ocazia aniversarii a 73 de ani de la infiintarea British Council in Romania, a  avut  loc miercuri, 12 octombrie 2011, ora 19.00, la Centrul National de Arta „Tinerimea Romana” din Bucuresti, str. Schitu Magureanu, nr. 4.  un  concert aniversar.

   Romania a fost una dintre primele patru tari in care au fost deschise reprezentante ale organizatiei pentru oportunitati culturale si educationale a Regatului Marii Britanii si Irlandei de Nord.

 

                

Citeşte mai mult...
 


Pagina 880 din 883

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2021
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home