Total Media News

Ştiri - Actualitate
Nokia and DigitalC to provide internet connectivity to thousands of underserved homes in Cleveland, PDF Imprimare
International
Luni, 20 Septembrie 2021 17:13

  Nokia - Business Enviroment Analysis

   Nokia announced today that it is working with non-profit organization, DigitalC, to deliver much needed high-speed internet connectivity to underserved homes in Cleveland, Ohio, using its Digital Automation Cloud (DAC) end-to-end private wireless solution.

    The deployment of Nokia DAC will allow DigitalC to leverage private LTE technology to provide affordable, reliable and high-speed internet access to thousands of people around Cleveland. According to a 2019 survey of the U.S. Census’ American Community Survey (ACS), almost 53,000 households – 31% of the city’s total - didn’t have a broadband subscription plan, ranking Cleveland as the most underserved city in the US with 100,000 or more households.

This divide became more pronounced during the lockdowns in 2020 as many were sent to work and learn from home.

 

Citeşte mai mult...
 
Introducerea protecției avertizorilor de interes public în sectorul privat PDF Imprimare
Esential
Vineri, 10 Septembrie 2021 11:18

  

                  

    În data de 23 octombrie 2019 a fost adoptată Directiva 2019/1937 A PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI A CONSILIULUI privind protecția persoanelor care raportează încălcări ale dreptului Uniunii.

Ministerul Justiţiei a elaborat un proiect de lege privind protecția avertizorilor în interes public[1] prin care se doreşte transpunerea în legislația națională a Directivei privind protecția persoanelor care raportează încălcări ale dreptului Uniunii.

Există și la ora actuală legislaţie pe acelaşi subiect, dar care se aplică doar în sectorul public, prin Legea nr. 571/2004 privind protecția personalului din autoritățile publice, instituțiile publice și din alte unități care semnalează încălcări ale legii este reglementată instituția protecției avertizorului în interes public exclusiv pentru autoritățile şi instituțiile publice.

Citeşte mai mult...
 
Sondaj CNIPMMR – Impactul creșterii costurilor pentru antreprenori PDF Imprimare
Esential
Vineri, 10 Septembrie 2021 10:55

Consiliul Național al IMM-urilor din România a realizat în perioada 17.08-03.09.2021 un amplu sondaj pentru a identifica opinia antreprenorilor cu privire la impactul creșterii costurilor pentru antreprenori. Astfel, în urma sondajului realizat, la care au răspuns 760 antreprenori, au rezultat concluziile de mai jos.

1. În ceea ce privește forma de organizare, respondenții au fost 57,9% microîntreprinderi, 28,4% întreprinderi mici, 11,6% întreprinderi mijlocii și restul de 2.1% întreprinderi mari.

 

Citeşte mai mult...
 
Poziția CNIPMMR privind salariul minim brut pe ţară 2022 PDF Imprimare
Esential
Vineri, 10 Septembrie 2021 10:52

Poziția CNIPMMR privind salariul minim brut pe ţară 2022

Consiliul Național al IMM-urilor din România a realizat în perioada 26.08-03.09.2021 un sondaj pentru a identifica opinia antreprenorilor cu privire salariul minim brut pe țară 2022. Astfel, în urma sondajului realizat, la care au răspuns 1108 antreprenori, au rezultat concluziile de mai jos.

1. În ceea ce privește forma de organizare, respondenții au fost 56,5% microîntreprinderi, 27,8% întreprinderi mici, 9,3% întreprinderi mijlocii și restul de 6.4% întreprinderi mari sau alte forme de organizare.

 

Citeşte mai mult...
 
Victor Costache:" Am fost acuzat de fraternizare cu PSD" PDF Imprimare
Esential
Marţi, 31 August 2021 11:00

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, persoane în picioare şi text care spune „PENTRU ROMA”

 

Aseara, intr-o interventie pe care fostul Ministru al Sanatatii, Victor Costache, a avut-o in direct la emisiunea lui Mihai Gadea, a recunoscut ca printre altele, motivele demiterii sale de catre Ludovic Orban, Premier la acea vreme, au fost dorinta sa de a testa masiv populatia pentru Covid19, si a avea niste date obiective cu privire la populatie si imbolnavire, si colaborarea cu prof.Adrian Streinu Cercel, proaspat intrat pe acea vreme in PSD. Astfel, Victor Costache a fost acuzat de "fraternizare cu PSD".

Citeşte mai mult...
 


Pagina 1 din 305

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2021
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Actualitate