Total Media News

Ştiri - Actualitate
Inca o noapte de protest in Romania! PDF Imprimare
Politic
Marţi, 30 Martie 2021 09:40

Ar putea fi o imagine cu 8 persoane, persoane în picioare, în aer liber şi mulţime

In Bucuresti si in marile orase ale tarii noastre, Constanta, Sibiu, Cluj Napoca, Timisoara, s-au adunat mase mari de oameni ce sunt impotriva restrictiilor recente anuntate de Raed Arafat, incepand cu ora 17.00. In Bucuresti, Pitesti si Craiova au existat chiar incidente si persoane legitimate si duse apoi la cercetari suplimentare de catre organele abilitate. In Bucuresti, principalele locuri de protest au fost Piata  Universitatii, Piata Victoriei si Calea Victoriei, ce au strans peste 5000 de sustinatori.

Printre principalele teme de protest ale oamenilor se numara: dorinta de a nu mai purta masca, orele stabilite de inchidere a cafenelelor si supermarketurilor si inconstanta masurilor pe care alesii le utilizeaza in combaterea pandemiei de COVID-19.

In continuare, se anunta proteste mari in toate orasele tarii pana in momentul in care regulile se vor ameliora, din punct de vedere al protestatarilor.

Citeşte mai mult...
 
Nokia and Orange strike global 5G network optimization deal PDF Imprimare
International
Luni, 15 Martie 2021 14:27

                            Nokia logo | Nokia

    Nokia today announced it will expand its Self-Organizing Networks (SON) technology across 5G networks operated by one of the world’s leading telecommunications carriers, Orange. The deal will cover all of Orange’s markets, starting with France and Spain. Nokia continues to offer widespread support for 2G, 3G and 4G spanning more than one million Orange radio cells in Europe, Middle East and Africa.

Nokia SON operates on top of any vendor’s radio technology, enabling Orange to optimize its live commercial networks regardless of who built them. As a key tool in the Nokia network management and optimization portfolio, SON offers Orange the power to automate radio network configuration and optimization processes, as well as improve network performance and efficiency to support the increasing demands of 5G.  

 

Citeşte mai mult...
 
Viktor Orban s-a vaccinat cu Synopharm! PDF Imprimare
International
Duminică, 28 Februarie 2021 15:43

Premierul maghiar a postat o fotografie in care este surprins momentul in care se vaccineaza impotriva Covid19, cu serul chinezesc Synopharm. Postarea pe Facebook a lui Viktor Orban a fost insotita de un mesaj scurt :" Sunt vaccinat".

Ungaria, este unica tara din Uniunea Europeana care foloseste serul chinezesc Synopharm, si printre putinele tari care utilizeaza si " SputnikV", in conditiile crizei distribuirii de vaccinuri ale companiilor contractate de Uniunea Europeana.

Citeşte mai mult...
 
IATA :va fi nevoie de o modalitate de a gestiona digital acreditările de sănătate PDF Imprimare
International
Vineri, 26 Februarie 2021 13:40
                             
   
     IATA  =  290 Member airlines   - the trade association for the world's airlines. Our members comprise 82% of total air traffic.
  "Trebuie să planificăm recuperarea 
 Vom avea nevoie de o modalitate de a gestiona digital acreditările de sănătate și Avem nevoie de standarde globale sigure pentru a înregistra rezultatele testelor și vaccinările  "
     "Brian has described the darkness. Airline financial prospects are worsening as governments tighten travel restrictions. Burning a further $75 billion to $95 billion this year is not something that the industry will be able to withstand without additional relief from governments. And the expectation that the industry will not turn cash-positive until 2022 is yet another reminder of the severity of the crisis.
Citeşte mai mult...
 
Slovacia apeleaza la Sputnik V! PDF Imprimare
Esential
Marţi, 23 Februarie 2021 09:34

Ar putea fi o imagine cu floare

In aceasta goana de la inceputul anului 2021, dupa doze de vaccin, dupa Ungaria, Slovacia este a doua tara din Uniunea Europeana care apeleaza la vaccinul rusesc, Sputnik V. Datorita faptului ca dozele comandate de UE pentru tarile membre intarzie, Slovacia a comandat 2 milioane de doze din vaccinul rusesc, Sputnik V, pentru a completa nevoia existenta.

In trecut, Ungaria comandase 5 milioane de doze, si a fost prima tara europeana care a achizitionat un vaccin care nu a fost recomandat si promovat de UE.  Aceasta actiune a slovacilor nu este intamplatoare, recent ei avand cele mai multe decese raportate din toate statele membre europene, astfel ca actioneaza rapid pentru imunizarea populatiei. De asemenea, Croatia analizeaza serios optiunea de a comanda si ea Sputnik V, din acelasi principiu, a problemelor cu dozele intarziate si comandate.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 1 din 301

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Actualitate