Total Media News

Stiri premium
Măsuri fiscal-bugetare pentru sprijinirea economiei și companiilor afectate de răspândirea virusului PDF Imprimare Email
Joi, 19 Martie 2020 18:24

                Măsuri fiscal-bugetare pentru sprijinirea economiei și companiilor afectate de răspândirea virusului COVID-19, aprobate în ședința de Guvern de miercuri, 18 martie 2020


                        

          Ministerul Finanțelor Publice va implementa un program multianual de sprijinire a IMM-urilor pentru diminuarea efectelor răspândirii virusului COVID – 19, prin garantarea unor credite, subvenționarea dobânzilor pentru aceste finanțări, facilități pentru societățile care întâmpină dificultăți financiare, prorogarea termenelor de depunere a cererilor de restructurare a obligațiilor bugetare și a termenelor de plată a impozitelor locale datorate de populație. Fiscul va suspenda popririle pentru populație, iar IMM-urile care obțin certificat de situație de urgență vor putea amâna plata utilităților și a chiriilor.

    Potrivit actului normativ aprobat miercuri de Guvern, Ministerul Finanțelor va garanta până la 80% din valoarea finanțărilor acordate IMM. Valoarea maximă a creditelor/liniilor de credit pentru finanțarea capitalului de lucru acordate unui beneficiar nu poate depăși media cheltuielilor aferente capitalului de lucru din ultimii doi ani fiscali, în limita a 5 milioane lei. Pentru creditele de investiții, valoarea maximă a finanțării este de 10 milioane de lei.

     Totodată, valoarea maximă cumulată a finanțărilor garantate de stat care pot fi acordate unui beneficiar în cadrul acestei facilități este de 10 milioane lei.

    Pentru microîntreprinderi sau întreprinderi mici, statul va acorda garanții pentru credite/linii de credit pentru finanțarea capitalului de lucru, exclusive dobânzile, comisioanele și speze bancare aferente creditului garantat de stat în procent de maximum 90%. Valoarea maximă a finanțărilor va fi de 500.000 lei pentru microîntreprinderi și de 1 milion de lei pentru întreprinderile mici.

 

Citeşte mai mult...
 
Fotbal
Rapid - FC Arges, sambata aceasta! PDF Imprimare Email
Joi, 19 Martie 2020 12:41

 

Este posibil ca imaginea să conţină: 4 persoane, text

Datorita situatiei in care se afla Romania in plina pandemie de Coronavirus, giulestenii nu au stat degeaba si organizeaza un meci de FIFA20, cu bilete, bani ce se vor indrepta spre centrul de copii si juniori al clubului.

"

Campionatul s-a oprit, competiția e în pauză forțată.
La fel ca și voi, ne e greu fără fotbal, fără băieți, fără Rapid. Așa că am decis să continuăm competiția. Virtual, dar alături de voi și, mai ales, împreună cu voi.

De fapt, ne-am gândit că ar fi bine să vă implicați în competiție!
Lucrurile n-au mers exact cum ne-am așteptat în debutul returului, așa că poate ar fi o idee bună să preluam puterea noi, suporterii. Să facem echipa, să stabilim tactica si așezarea în teren. Să le explicăm noi baietilor ce si cum sa joace. Ce ziceti?

În fiecare week-end, începand cu duminica aceasta, vom avea meci.
Virtual, cu ajutorul baieților de la ESports Rapid București. Pentru ca baieții noștri să nu-și iasă din formă și să nu piardă ritmul de competiție, i-am "transferat" in corpore în echipa vișiniilor de la Rapid ESports.

Primul meci, contra celor de la FC Argeș.

Citeşte mai mult...
 
Stiri premium
Decizii ale Guvernului luate PDF Imprimare Email
Joi, 19 Martie 2020 10:37
                                                  Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană

           Decizii ale  guvernului  :
- suplimentare buget  ptr.  sustinere centre de carantina  si reglementare  norme  metodologice
- suplimentare  bugetul  Min. Afacerilor   Interne
- s-a  asigurat capital  de  lucru ptr UNIFARM
         Masuri  ptr.  sustinere angasjati  si  angajatori :
- O.de Urgenta  - majorare  plafonului  de  garantare    al  IMMurilor- dobinda  subventionata de stat  100%
- rambursarea  TVA  pina  la  9 miliarde
- la  rectificare  sa  creasca  bugetul  ptr.  decontarea  Concediilor  Medicale  -  sa  nu mai  fie  intirzieri catre  firme
- sa  asiguram  plata Somajului  tehnic   din  bugetul  Min. Muncii    - (  =  75% din  salariul  brut  )
    - firme  direct  afectate   ( restrictii  data de  stat )      =  plata ptr somaj tehnic va  fi de 75%
    - firme  indirect  afectate    - plata  ptr. somaj  tehnic  =   75% din  salariu  - Firmele -declaratie  pe  propria  raspundere  , conditie :cifra  de afaceri  sa  fi  scazut cu cel  putin 25%, prin intermediul ANOFM
             Modificare  Cod Penal
      - infractiuni  in  aceasta  perioada - majorare  pedepse  ptr  Fals  in declaratii   privind  coronavirus
      - majorare  pedepse  ptr.  Zadarnicia  privind  combaterea  coronavirus  /  si dosar penal
      - se  intoduce  o  noua  infractiune  : Omisiunea  de a  da  datele  complete  si  exacte  ( nu  da  date despre  alt  cetatean  care  este  bolnav )
*
  Din   punctul  nosru  de   vedere   asteptam formulrea exacta    in  ceea ce priveste    plata    angajatilor  de  catre firmele care sunt  afectate indirect.
  Cam   PUTINE  masuri  economice.
*
Citeşte mai mult...
 
Financiar
BRD amână plata ratelor la creditele populației și companiilor aflate în dificultate PDF Imprimare Email
Joi, 19 Martie 2020 00:27

            

                                   No alt text provided for this image

    BRD AMÂNĂ PLATA A PÂNĂ LA 3 RATE PENTRU CLIENȚII RETAIL ȘI PRELUNGEȘTE CU 3 LUNI DURATA FACILITĂȚILOR PENTRU MICRO-ÎNTREPRINDERI

18 Mar 2020

BRD Groupe Societe Generale anunță astăzi o serie de măsuri în sprijinul clienților săi.

“Ca parte a efortului împotriva efectelor negative ale pandemiei de COVID-19, BRD Groupe Société Générale continuă acțiunile de sprijinire a clienților săi prin noi facilități adresate atât clienților persoane fizice, cât și micro-companiilor. Am construit împreună cu clienții noștri până acum și vom fi alături de ei și mai departe. Le oferim acum clienților care se confruntă cu dificultăți soluții pentru a reduce efortul de rambursare. Vom depăși acest moment împreună”, a declarat Radu Topliceanu, Directorul General Adjunct al BRD Groupe Société Générale, responsabil pentru activitatea Retail.

BRD oferă soluții de sprijin pentru creditele clienților săi.

 

 

Citeşte mai mult...
 
Stiri premium
MĂSURI ptr. prevenirea RĂSPÂNDIRII NOULUI CORONAVIRUS incepând de astăzi 17 martie PDF Imprimare Email
Miercuri, 18 Martie 2020 10:17
               

                                             Imagini pentru masti aer

    Informare COVID – 19 – Grupul de Comunicare Strategică, 17 martie, ora 22.00

MĂSURI GENERALE, VALABILE PE TERITORIUL NAȚIONAL, PENTRU PREVENIREA RĂSPÂNDIRII NOULUI TIP DE CORONAVIRUS

Începând de astăzi, 17 martie, a fost suspendată activitatea de examinare pentru permise de conducere, pentru o perioadă de 30 de zile, cu posibilitatea de prelungire a acestei decizii. De asemenea, sunt reduse la maxim activitățile de relații cu publicul ale instituțiilor din subordinea MAI.

De asemenea, prin ordonanță militară, au fost luate următoarele decizii:

  • Se suspendă activitatea de servire și consum a produselor alimentare și băuturilor alcoolice și nealcoolice, organizată de restaurante, hoteluri, cafenele sau alte localuri publice, în spațiile destinate acestui scop din interiorul sau exteriorul locației.
  • Este permisă organizarea de către unitățile economice de profil a activităților de comercializare a produselor alimentare și băuturilor alcoolice și nealcoolice care nu presupun rămânerea clienților în spațiile destinate acestui scop, precum cele de tip „drive-in”, „room-service” sau livrare la client.
  • Se suspendă toate activitățile culturale, științifice, artistice, religioase, sportive, de divertisment sau jocuri de noroc, de tratament balnear și de îngrijire personală, realizate în spații închise.
  • Se interzice organizarea și desfășurarea oricărui eveniment care presupune participarea a peste 100 de persoane, în spații deschise.
  • Organizatorii evenimentelor organizate și desfășurate în spații deschise, ce presupun participarea a maximum 100 de persoane, sunt obligați să dispună măsuri care să asigure distanța de minimum 1 metru între participanți.
Citeşte mai mult...
 
Financiar
CEC Bank amana pentru o luna plata ratelor la toate creditele acordate persoanelor fizice PDF Imprimare Email
Marţi, 17 Martie 2020 09:16

                    Acasă

    Pe fondul crizei epidemiologice cu COVID-19, CEC Bank, institutia financiara cu cea mai lunga traditie si cea mai extinsa retea din Romania, anunta ca este pregatita sa sustina amanarea pentru 30 de zile a platii ratelor la creditele acordate persoanelor fizice.

    Masura se aplica automat tuturor clientilor care nu dispun in conturile deschise la Banca, la data scadentei, de sumele aferente platii ratelor la credite si limite de credit prin carduri, fara a fi necesare demersuri suplimentare si este valabila pentru toate creditele: pentru locuinte, pentru consum sau pentru limite de credit prin carduri. In acelasi timp, Banca sfatuieste clientii care au acces la solutii de plati la distanta (internet banking sau/si mobile banking), sa isi ramburseze ratele chiar si in aceasta perioada, avand in vedere ca la urmatoarea scadenta vor avea o presiune mai mare asupra bugetului, avand de rambursat si rata amanata, si rata scadenta din luna respectiva.

 

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 157 din 945

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home