Total Media News

Stiri premium
Iranul îşi bate joc de SUA cu jucăria Drone PDF Imprimare Email
Miercuri, 18 Ianuarie 2012 10:10


Guvernul iranian, care a capturat un  avion  Drone american in decembrie, a fost de acord să inapoieze   avionul top-secret spion, dar il  considera  drept o captură.

În loc de original RQ-170 Sentinel Drone , Republica Islamica a declarat marţi că va trimite preşedintelui Obama o replică jucărie mică a avionului.

 

 

                      

 

Citeşte mai mult...
 
Cultura
Vlad Zamfirescu şi Cerasela Iosifescu în Cină cu prieteni Citeste mai mult: Vlad Zamfirescu şi Cera PDF Imprimare Email
Marţi, 17 Ianuarie 2012 10:20

ArCuB – Centrul de Proiecte Culturale al Primăriei Municipiului Bucureşti vă invită sâmbătă, 4 februarie, de la ora 19.00, la spectacolul Cină cu prieteni de Donald Margulies, în regia lui Claudiu Goga.

           

Timp de 12 ani, Gabe şi Karen, au petrecut vacanţe şi week-end-uri împreună cu Tom şi Beth; s-au invitat reciproc la nenumărate cine, şi-au crescut copii, şi-au împărtăşit experienţele de viaţă ca nişte adevăraţi prieteni, aşteptându-se ”să se îngraşe şi să îmbătrânescă împreună”. Un fapt surprinzător le dă viaţa peste cap. Acesta reprezintă un şoc cu efecte neaşteptate pentru ambele cupluri şi, în egală măsură, un prilej al unor reflecţii despre dragoste şi căsnicie, despre natura relaţiilor umane…

Citeşte mai mult...
 
Auto
Trophée Andros 2012 PDF Imprimare Email
Marţi, 17 Ianuarie 2012 09:43

Dacia Lodgy Glace  a  ocupat  primele  doua  locuri  la  Lans-en-Vercors


     Desi  a fost un week-end  cu  suisuri si coborasuri pentru echipa Dacia la Lans-en-Vercors, după o  vineri  tulbure , Dacia Lodgy  a continuat să domine Cursa 2, cu Evens Stievenart susţinând victorie său prima parte a anului.

Alain Prosteste  sigur  ca Dacia  va  cistiga  una - doua etape  la  Andros Trophee, în timp ce Nicolas Prost a fost in  apropiere  - pe  locul patru.

Lupta pentru titlu este la fel de aproape ca niciodată, dar Alain Prost ştie că va putea conta pe sprijinul celor doi competitive coechipieri, Pare şi Nicolas.

 

 

                        

 

 

Citeşte mai mult...
 
Esential
Anul profetic 2012 - generalitati PDF Imprimare Email
Marţi, 17 Ianuarie 2012 08:53

01.01.2012, 00h00' (+2h00GMT), 26E06/44N24
 
Anul 2012 nu este sfarsitul lumii, asa cum se vehiculeaza peste tot, chiar si in paginile revistelor care se doresc de tinuta.

   

 

Este vorba doar despre sincronicitatea dintre sfarsitul a trei calendare fundamentale pentru spiritualitatea umana a acestor timpuri, si anumite aspecte planetare, toate indicand finalul unei ere ceresti, al unei varste din dezvoltarea civilizatiilor terestre, si, totodata, inceputul unei noi etape de evolutie. In acest sens, inclusiv termenul "apocalipsa" trebuie inteles asa cum se cuvine, deoarece el inseamna "transformare". Evenimentele pe care le asteptam cu sufletul la gura, in speranta ca "cineva" ne va scuti peste noapte de propriile lectii la nivel planetar, se vor desfasura ceva mai lent, intervalul rezervat lor fiind cel dintre 2010 si 2030.

Citeşte mai mult...
 
Moto-ATV
Kit de putere pentru ATV PDF Imprimare Email
Luni, 16 Ianuarie 2012 13:11

Quad Works

ATV POWER KITS-STAGE 1 SUZUKI LTR-450 2006-08QW-24-34506. ATV POWER KITS-STAGE 1 SUZUKI LTR-450 2006-08. Fiecare kit cuprinde High-Flow air filter, pre-filter si Quad Works F.I. Powerbox.  
CARACTERISTICI Marca: Quad Works
Categorie: Kituri de putere

 

http://www.atvrom.ro/kituri-putere-quad-works-power-kitsstage-suzuki-ltr450-200608-p-2087.html

 
Monden
Cum te îmbraci la schi ? PDF Imprimare Email
Duminică, 15 Ianuarie 2012 12:34

Stilul personal îşi spune cuvântul chiar şi atunci când îţi alegi ţinutele pentru vacanţa de iarnă. Mersul la munte nu înseamnă să laşi deoparte orice preocupare pentru modă. Ba dimpotrivă! Alege-ţi cu grijă echipamentul, pentru a te simţi cât mai bine pe pârtie şi pentru a te bucura din plin de distracţiile iernii. Iată câteva propuneri !

 

 

 

 

Schiatul primează!

Dacă eşti o fire cu înclinaţii spre sport, aşadar chiar te pasionează schiatul, pentru tine va prima alegerea schiurilor. Deşi nu fac parte din vestimentaţie, schiurile sunt un element esenţial. Merită să investeşti în ele! Alege un model cât mai scump, cu un aspect cât mai rafinat.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 930 din 945

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home