Total Media News

International
Companiile aeriene s-au intrunit pentru a evita un război al carbonului PDF Imprimare Email
Duminică, 12 Februarie 2012 19:07

SINGAPORE (Reuters) -

    Companiile aeriene globale s-au  intrunit  duminica pentru  a  discuta  un acord  -mediat de ONU- pentru a preveni  emisiile  exceesive  de aviaţie între China şi Uniunea Europeană ,  discutii  ce  s-au tranformat într-un război comercial dăunător.

  Apelul   facut  de către şeful Asociaţiei Transportului Aerian Internaţional (IATA), vine pe fondul semnelor că UE ar putea fi dispuse să aiba  o atitudine unilaterală  mai  blinda , care riscă, de asemenea, eforturile de souring să rezolve criza datoriei suverane din Europa, cu sprijinul chinez.

   Într-un interviu, directorul general al IATA Tony Tyler a declarat ca a devenit prins între legislaţiile interne  după ce China a ordonat companiilor aeriene de a nu adera la UE-  piaţa  viatica   din  U.E.,se  bazeaza  pe un  sistem de reglementare a emisiilor de avion.

                                

 

"The Chinese..................

Citeşte mai mult...
 
Monden
Ziua Indragostitilor: idei de tinute pentru orice silueta si varsta PDF Imprimare Email
Duminică, 12 Februarie 2012 11:14

Desi o sarbatoare importata, Sfantul Valentin a devenit la fel de populara ca orice alta sarbatoare romaneasca. Nici nu se putea altfel, mai ales ca vorbim de Ziua Indragostitilor, care exista deja la noi, intruchipata de Dragobete.

 

Asa ca in februarie sarbatorim de doua ori dragostea, pe 14, de Sfantul Valentin si pe 24 de Dragobete si continuam cu celebrarea frumusetii si a feminitatii cu 1 si 8 Martie.

Suntem siguri ca, oricare dintre aceste date sunt importante pentru tine si vei dori sa le sarbatoresti alaturi de partenerul tau si vei dori sa arati impecabil. Diva Hair te ajuta si iti ofera spre inspiratie idei de tinute potrivite personalitatii tale, varstei si chiar si siluetei.

Citeşte mai mult...
 
Stiri premium
Skandenberg cu 1.000 de concurenti , consecutiv .... PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 11 Februarie 2012 08:39
       Un  nou  targhet  pentru  ONCESCU   :  1000 de  concurenti
                   
                        
    Maine  12  februarie  2012     incepind  cu  ora  12,00   la  Sun Plaza    din  Bucuresti ,   Oncescu   incearca - in  prezenta reprezentantilor  Cartii Recordurilor - sa  stabileasca  un  nou   record  :  sa  concureze  , consecutiv , impotriva  a  1 000  de  barbati  la  masa  de  skanderberg.  
  Un  eventual  invingator  al  lui  Oncescu  va  castiga 1 000 Euro.

           
Citeşte mai mult...
 
Invatamant
Orange lansează o ofertă specială pentru studenţii de la ASE PDF Imprimare Email
Vineri, 10 Februarie 2012 13:23

Bucuresti, 6 februarie 2012. Orange România, în parteneriat cu Academia de Studii Economice din Bucureşti, lansează o ofertă dedicată studenţilor de la ASE prin care pot afla notele de la examene prin SMS, imediat ce au fost afişate pe pagina personală. În plus, ei pot primi gratuit informaţii despre modificările de orar, precum şi despre noutăţile din facultatea lor.

 

 

   Pentru a afla aceste informaţii, ei trebuie să se înscrie în comunitatea ASE prin trimiterea numărului matricol prin SMS la numarul 273 de pe cartela Orange PrePay sau de pe abonamentul Orange, taxat cu tarif normal. Numărul matricol este individual şi poate fi găsit uşor pe legitimaţia de student sau pe pagina personală de pe site-ul ASE.

Citeşte mai mult...
 
Auto
LEXUS LA SALONUL AUTO DE LA GENEVA 2012 PDF Imprimare Email
Vineri, 10 Februarie 2012 12:51

·       Premiera europeana a conceptului premiat LF- LC

·       Noul model cu propulsie hibrida GS 450h

·       Gama Lexus F-SPORT ce include doua modele noi


                             

 

Conceptul premiat LF-LC

            Distins cu premiul de design pentru cel mai bun concept la Salonul Auto de la Detroit de anul acesta, Lexus LF-LC, un hibrid sport coupe cu 2+2 locuri, va fi lansat pe piata europeana la Salonul Auto de la Geneva.

Citeşte mai mult...
 
Entertainment
Atelier creatie Praline artizanale - chocolate love PDF Imprimare Email
Vineri, 10 Februarie 2012 09:36

Sambata 11 februarie organizam un atelier de creatie praline de ciocolata, inspirat inevitabil de valul de amor pe care il aduce fiecare a doua luna a anului.

                                  

Chef Daniel Wendorf va fi gazda atelierului, ciocolata va fi cea mai buna couverture din lume de la Valrhona, iar participantii speram sa fie mai indragostiti ca niciodata.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 916 din 947

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home