Total Media News

Ultimele sitiri

Politic
Rezultate finale referendum: 46,24% prezenta la urne; 87,52% pentru demiterea presedintelui PDF Imprimare Email
Miercuri, 01 August 2012 09:50

       Rezultate finale referendum: 46,24% prezenţă la urne; 87,52% pentru demiterea preşedintelui, 11,15% împotrivă

 

                           

Dintre cei care s-au prezentat la urne, 87,52% s-au pronunţat pentru demiterea preşedintelui, iar 11,15% împotrivă.

 

 

 

**  sursa  : AGERPRES

 
Sporturi individuale
Razvan Martin obtine bronzul olimpic la Haltere PDF Imprimare Email
Marţi, 31 Iulie 2012 22:09

Update: In cursul acestei seri , Razvan Marin, nascut in Cluj a obtinut la categoria -69 Kg Haltere , medalia de bronz , el fiind depasit de un Chinez si un Indonezian .Aceast performanta nu vine intamplator intrucat el a obtinut in decursul acestui an si argintul european .

 

Astfel momentan , Romania are o medalie de Aur , doua de Argint si doua de Bronz .

                   

 
Sport
Romania obtine locul 3 la Gimnastica PDF Imprimare Email
Marţi, 31 Iulie 2012 19:57

                                  

     Fetele noastre , Sandra Izbasa , Catalina Ponor , Larisa Iordache, Diana Chelaru , Diana Bulimar  au obtinut medalia de bronz la Londra in cadrul probei pe echipe la gimnastica . Aurul a fost obtinut de Sua , urmata de Rusia , China , campioana ultimei editii clasandu-se doar pe locul patru . Aceasta a fost cea de-a patra medalie obtinuta de delegatia noastra la aceasta editie a Olimpiadei , si prima medalie de bronz. Zilele viitoare , vor concura in finalele pe aparate Sandra Izbasa , Catalina Ponor , Diana Bulimar si Larisa Iordache .

 

La canotaj , Romania de asemena a avut astazi o zi deosebita reusind calificarea in mai multe finale , ce se vor disputa in urmatoarele zile de concurs.

 

 
Auto
Un studiu european dovedeste ca sistemele de securitate activa sporesc siguranta traficului PDF Imprimare Email
Marţi, 31 Iulie 2012 17:43
    Atunci când, la Bruxelles, în 26 iunie, au fost prezentate rezultatele studiului pan european euroFOT concluzia a fost clară: sistemele de siguranţă activă Volvo Trucks ajută şoferii să evite accidentele.
                                  

    Proiectul euroFOT (FOT = Field Operation Test) reprezentand un test real de exploatare s-a desfăşurat pe parcursul a aproape patru ani. La acesta au participat în total 28 de parteneri care, în numele Uniunii Europene, au cercetat sistemele proiectate pentru a ajuta şoferii autoturismelor şi camioanelor să detecteze riscurile, să prevină accidentele şi să conducă mai eficient.

Citeşte mai mult...
 
Cultura
Sorin – Constantin Deaconu – Particularitati ale contabilitatii entitatilor PDF Imprimare Email
Marţi, 31 Iulie 2012 17:33

       A apărut la Editura C. H. Beck volumul Particularități ale contabilității entităților, publicat de Sorin – Constantin Deaconu.

                                           

      Prof. univ. dr. Emil Horomnea de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi spune despre acest volum:„În mod inspirat, în lucrare îşi găsesc o dezvoltare adecvată probleme referitoare la particularităţile privind contabilitatea exploataţiilor agricole, a celor din comerţ, turism, producţie, construcţii montaj şi silvicultură. Pentru fiecare dintre ele, autorul prezintă atât reglementările de strictă actualitate, cât şi tratamentele contabile corespunzătoare.

Citeşte mai mult...
 
Companii
Cavaliere PDF Imprimare Email
Luni, 30 Iulie 2012 21:35

       Articolele de imbracaminte Cavaliere reprezinta cu succes moda pentru barbati in Romania, de foarte multi ani, in dulcele stil clasic – casual.

                                                               

       Cu siguranta domnii pe care-i intereseaza ce scrie pe nasturii camasii lor au cunostinta despre aceasta marca. Ma voi adresa astfel, in special doamnelor in lipsa de inspiratie atunci cand trebuie sa faca un cadou unui barbat. Sigur ca depinde foarte mult de barbat; aparent toti au nevoie de minim o cravata, dar daca e dintre aceia ce merg la petreceri in sacou si camasa descheiata la primii doi nasturi, s-ar putea sa nu guste gluma. 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 853 din 943

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home