Total Media News

Ultimele sitiri

Media-Publicitate
Maratonul de iarna - TAROM- continuă cu o nouă serie PDF Imprimare Email
Joi, 05 Ianuarie 2012 16:35

Descoperă preţurile extraordinare pentru destinaţiile: Amman, Amsterdam, Atena, Belgrad, Beirut, Barcelona, Budapesta, Cairo, Larnaca, Londra, Lyon, Madrid, Roma, Paris, Salonic, Sofia, Viena cu plecare din Bucureşti.

                   

A doua serie a maratonului de iarnă TAROM continuă, începând din 2 ianuarie 2011, cu un număr de 4473 de bilete de avion la tarife începând de la 130 EURO* cu toate taxele incluse pentru un bilet dus-întors.

Maratonul de iarnă este valabil pentru călătoriile dus-întors pentru următoarele destinaţii cu plecare din Bucureşti: Amman, Amsterdam, Atena, Belgrad, Beirut, Barcelona, Budapesta, Cairo, Larnaca, Londra, Lyon, Madrid, Roma, Paris, Salonic, Sofia, Viena. În această ofertă sunt incluse şi călătoriile cu plecare din Cluj-Napoca spre Viena.

Citeşte mai mult...
 
Monden
Cine este noul iubit al cantaretei Lady Gaga? PDF Imprimare Email
Joi, 05 Ianuarie 2012 16:00

Pe cat de inspirata este Lady Gaga in alegerea tinutelor de scena si a extravagantelor costume de strada, pe atat de neinspirata s-a aratat in optiunile sale amoroase.   

 

Insa, cum Hollywood-ul demonteaza orice traditie, iata ca extravaganta cantareata a tintit, de aceasta data, la nivel inalt. Poate nu atat in materie de notorietate, caci frumuselul actor din Vampire Diaries, Taylor Kinney, nu se bucura de aceeasi celebritate (pe de alta parte, insa, nici precedentii nu se inscriau in tiparele succesului de show-biz), dar, cu siguranta, vis-a-vis de sex-appeal, noul iubit "presupus" al lui Lady Gaga ne determina sa ne inclinam capul in semn de aprobare.

 

  

Taylor Kinney si Lady Gaga s-au cunoscut pe platourile de filmare ale videoclipului "You and I" si, de atunci, formeaza unul dintre cele mai urmarite cupluri de blitz-ul paparazzi-lor.

Citeşte mai mult...
 
Stiri premium
CASMARA COSMETICS PDF Imprimare Email
Joi, 05 Ianuarie 2012 14:15

CASMARA COSMETICS este  prezenta  in cele mai luxoase saloane de infrumusetare, clinici de sanatate si centre SPA

 

                    

     .S.C. COSMOPROF S.R.L. - importator exclusiv si distribuitor in Romania si S.C. LEOPATIX S.R.L. - subdistribuitor in Republica Moldova al produselor cosmetice profesionale faciale si

 

Citeşte mai mult...
 
Financiar
Banca Comercială Feroviara deschide a 18-a unitate teritorială PDF Imprimare Email
Joi, 05 Ianuarie 2012 08:35

Banca Comerciala Feroviara a  inagurat   pe 09 decembrie 2011 prima unitate operationala din Constanta, în Bulevardul Mamaia numarul 176 bis şi va fi deschisă zilnic între orele 9.00 şi 17.30.

 

   

Numarul unitatilor Banca Comercială Feroviara se ridica pana in acest moment la 18 unitati teritoriale active. Unitatile Banca Comercială Feroviara oferă clienţilor, persoane fizice şi juridice, o gamă variată şi atractivă de produse şi servicii, în lei şi în valută, inclusiv soluţii personalizate şi flexibile, la standarde ridicate de calitate.

Citeşte mai mult...
 
Stiri premium
Noul COD RUTIER a intrat în vigoare de anul nou PDF Imprimare Email
Luni, 02 Ianuarie 2012 19:16

 

 

Principalele modificari aduse O.U.G. a Guvernului nr. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, republicata, cu modificarile ulterioare (Iulie 2007):


                   


Art. 5 alin. (4) – Se interzic amplasarea constructiilor de orice fel si practicarea actelor de comert pe trotuar sau pe acostament, in parcarile amenajate sau pe partea carosabila, in conditiile in care acestea ar afecta siguranta circulatiei pietonilor si vehiculelor.
Art. 8 alin. (4) – In cazul transmiterii dreptului de proprietate asupra unui vehicul, datele noului proprietar se inscriu in evidentele autoritatilor competente simultan cu mentionarea incetarii calitatii de titular al inmatricularii a fostului proprietar. Pentru realizarea acestei operatiuni si emiterea unui nou certificat de inmatriculare, noul proprietar este obligat sa solicite autoritatii competente transcrierea dreptului de proprietate, in termen de 30 de zile  de la data dobandirii dreptului de proprietate asupra vehiculului.

Citeşte mai mult...
 
Companii
Unior Tepid a sarbatorit prima editie a Zilei Centrului National de Scule PDF Imprimare Email
Joi, 29 Decembrie 2011 09:31

Unior Tepid a lansat sambata 17 decembrie 2011 prima editie a Zilei Centrului National de Scule, sarbatoare care, incepand din acest an, va fi un eveniment de promovare a utilizarii sculelor de mana de calitate si are ca scop sa aduca mai aproape de utilizatorul final informatiile necesare in alegerea corecta a sculelor de mana.

 

   Unior Tepid a lansat sambata 17 decembrie 2011 prima editie a Zilei Centrului National de Scule, sarbatoare care, incepand din acest an, va fi un eveniment de promovare a utilizarii sculelor de mana de calitate si are ca scop sa aduca mai aproape de utilizatorul final informatiile necesare in alegerea corecta a sculelor de mana.

                                     

Citeşte mai mult...
 


Pagina 934 din 945

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home