Total Media News

Ultimele sitiri

Monden
Discover Fabulos India in noul sezon la Taj Restaurant ! PDF Imprimare Email
Vineri, 13 Ianuarie 2012 17:17
 

O suita de noi evenimente va vor capta atentia in acest sezon la Taj Restaurant, noi calatorii intr-o lume fabuloasa, fragranta plina de mister si necunoscute, dar in acelasi timp o lume care se lasa descoperita: India.


             

Discovering the Fabulous India, un nou concept marca Taj Restaurant, va invita pe parcursul urmatoarelor 3 luni intr-o incursiune culinara, artistica si sociala, in care veti fi protagonistii unor demonstratii de rafinament, istorie si arta intr-o forma neconventionala. Va vom aduce mai aproape de o bucatarie cu o istorie de zeci de mii de ani, arome necunoscute, costume si dansuri neintelese, muzica si film, traditie si stil de viata.

Pe langa toate acestea, la Taj Restaurant, Sambata 14 Decembrie, continuam serile muzicale – Cafe Chantant, permanente ocazii de intalnire pentru artisti, interpreti si muzicanti, unde pe ritmuri de pian si instrumente diverse, alaturi de invitati si prezente deosebite, pasiunea pentru muzica, ambientul exotic si arta culinara isi dau intalnire.

Un cunoscut moment in deschiderea noului sezon, Sunday Brunch la Taj Restaurant, debuteaza duminica 15 Ianuarie printr-o diversitate de noi preparate, peste 20 la numar, care va vor da posibilitatea sa descoperiti o sumedenie de secrete ale bucatariei indiene in cel mai autentic mod.

 
IT
Olympus VH-210 - Performanţe deosebite în culori vii Citeste mai mult: Olympus VH-210 - Performanţe PDF Imprimare Email
Vineri, 13 Ianuarie 2012 12:03

Mere, struguri, caise, lychee … unele dintre cele mai colorate şi mai apreciate gustări din lume, sunt de asemenea şi cele de care ne bucurăm cel mai uşor.

Asemeni noii camere compacte Olympus VH-210. Inteligentă, subţire şi foarte simplu de utilizat, te face să vrei să fotografiezi doar pentru că este atât de uşor – şi pentru a te mândri cu aspectul său frumos. Designul minimalist, cu muchiile rotunjite şi suprafeţele complet metalice oferă camerei VH-210 o eleganţă simplă, dar culorile sale interesante sunt cele care o scot cu adevărat în evidenţă. Conceptul organic a reprezentat inspiraţia pentru cele şase variante de culori, denumite după şase fructe: Măr Roşu, Strugure Violet, Caisă Portocalie, Lychee Alb, Kiwi Verde şi Mure Negre. VH-210 combină conturul şi culorile sale atrăgătoare cu funcţii avansate de imagistică, care sunt ideale dacă doreşti fotografii pline de viaţă, obţinute foarte uşor.

Funcţii ca i-Auto şi Modul Beauty aleg automat setările potrivite pentru ca tu să obţii fotografii şi filme de calitate fără niciun stres. 14 Megapixeli şi zoomul optic panoramic 5x (26-130 mm*) se ocupă de restul. Prin intermediul Filtrelor Magice sau a Modului de fotografiere 3D (Roşu & Cyan) poţi crea efecte distractive, pe care apoi le poţi vizualiza pe ecranul LCD de 3”, sau trimite wireless Eye-Fi. Cu astfel de opţiuni, VH-210, disponibilă de la jumătatea lunii Februarie, oferă performanţe incredibile pentru preţul ei.

Olympus VH-210

Olympus VH-210

Citeşte mai mult...
 
Sport
Dubai Duty Free & WTA extinde colaborarea pina in 2014 PDF Imprimare Email
Joi, 12 Ianuarie 2012 13:22
  

  Colaborarea   dintre   Dubai Duty Free & WTA   se  extinde pina   in   2014

 

                   

 

                ST. Petersburg, FL, Statele Unite ale Americii -
 WTA a anuntat astazi ca Dubai Duty Free, leaderul mondial  al retailerilor  din  aeroporturi  , a extins  sponsorizarea  la nivel mondial din tenisul feminin pentru o perioadă suplimentară de trei ani, pina  in 2014.

 

Citeşte mai mult...
 
Stiri premium
Presedintele FR Box, domnul Rudel Obreja a castigat si ultimul proces impotriva AIBA PDF Imprimare Email
Joi, 12 Ianuarie 2012 09:38
  

COMUNICAT DE PRESA :

Presedintele FR Box, domnul Rudel Obreja a castigat si ultimul proces impotriva AIBAFederatia Romana de Box, asistata de avocatul spaniol Josep Vandellos, a castigat si ultimul proces impotriva AIBA 

 

                                    
TAS a decis astfel:

1. Recursul formulat de catre FR Box impotriva Deciziei Comitetului Executiv AIBA din 6 septembrie 2011,  este admis.

2. Decizia Comitetului Executiv AIBA din 06 septembrie 2011, privind excluderea de FR Box, ca membru al AIBA, este anulata.

3. Aceasta decizie este pronuntat fara costuri, cu exceptia taxei de 1.000 CHF platite de FR Box, si care se pastreaza de catre CAS.

4. AIBA va suporta costurile si va contribuii la costurile FR Box, juridice si de alta natura pentru proceduri, iar la cererea FR Box, pentru prezenta procedura, va contribuii cu o valoare de 7.000 CHF. 

 

 


Secretar General
Constantinescu Niculae

 
Financiar
Nivelul de impozitare in Romania! Stiati ca? PDF Imprimare Email
Miercuri, 11 Ianuarie 2012 08:32

BS Professional Solutions este prima companie locala care ofera servicii integrate de consultanta juridica (prin avocatii colaboratori IBS) si fiscala. In medie 43% din cheltuielile salariale reprezinta obligatii fiscale si doar 57% salariul net care ajunge la angajat?

 

                    
Valoarea adaugata (ca diferenta intre vanzarile si achizitiile entitatii fiscale) este impozitata cu 24%?
Profitul si venitul net este impozitat cu 16%?
Impozitele totale pe profit si pe dividendele platite persoanelor fizice duc la impozitarea efectiva a profitului la o rata de 29,44%?

 

Citeşte mai mult...
 
Stiri premium
Arpechim revine la stat? PDF Imprimare Email
Marţi, 10 Ianuarie 2012 09:09

  Conform  focus-energetic.ro  :

                   

     Statul român va prelua în scurt timp rafinăria Arpechim Piteşti, discuţiile purtate în acest sens cu OMV Petrom fiind în fază finală, a anunţat prefectul judeţului Argeş, Gheorghe Davidescu, conform Agerpres. Se pare că, până acum, tranzacţia nu s-a finalizat din cauza pretenţiilor austriecilor: Surse apropiate tranzacţiilor au declarat pentru focus-energetic.ro că OMV Petrom cerea 250 milioane de euro pentru Arpechim, bani pe care statul român nu era dispus să-i plătească, având în vedere că, dacă Arpechim s-ar vinde la “fier vechi”, OMV ar obţine cel mult 20 milioane de euro.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 931 din 945

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home