Total Media News

Ultimele sitiri

Stiri premium
Premierul Mihai Răzvan Ungureanu a cerut sa fie demisa Carmen Ionel PDF Imprimare Email
Duminică, 19 Februarie 2012 10:02

Premierul Mihai Răzvan Ungureanu a cerut ministrului Muncii, Claudia Boghicevici, să o demită pe Carmen Ionel, din funcţia de director general AM POSDRU, pentru management defectuos al Autorităţii, informează Ministerul Muncii, potrivit Mediafax.

                        
                 

Mihai-Răzvan Ungureanu a cerut Ministrului Muncii, Claudia Boghicevici, să o demită pe Carmen Ionel, din funcţia de director general AM POSDRU, pentru management defectuos al Autorităţii pe care o conduce. În acest context, Carmen Ionel şi-a dat demisia din funcţia de director general al AM POSDRU, potrivit unui comunicat al Ministerului Muncii.

Citeşte mai mult...
 
Financiar
Romanii prind gustul platii cu "bani de plastic". Cum a evoluat numarul cardurilor active PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 18 Februarie 2012 09:43

Valoarea platilor cu cardul la comercianti a avansat anul trecut cu peste 30%, la 4,4 miliarde de lei, in conditiile in care si bancile au investit mai mult in retelele de terminale de plata cu cardul (POS), al caror numar a crescut cu circa 18.000 de unitati, se arata intr-un raport al bancii centrale.
         
Pe piata bancara din Romania se aflau in circulatie la finele anului trecut 13.348.529 carduri valide, inclusiv co-branded si cu functie electronica, in crestere cu 6% fata de anul 2010, cand erau active 12.604.226 carduri.

Citeşte mai mult...
 
Entertainment
Cramele Recas lanseaza "Castel Huniade" PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 18 Februarie 2012 09:13

"Castel Huniade" este noua gama de vinuri lansata pe piata romaneasca si internationala de catre producatorul banatean Cramele Recas.

              

Compusa din opt vinuri seci si demiseci, gama este disponibila incepand cu luna februarie 2012 in marile retele comerciale, la preturi in jurul a 17 lei / sticla.

Citeşte mai mult...
 
IT
"Buturuga mica" de la Samsung PDF Imprimare Email
Vineri, 17 Februarie 2012 09:45

Noile Ultrabook Seria 5 vin in Romania

 

Primul Ultrabook de la Samsung a fost prezentat in premiera pe continentul nostru la European Forum 2012 si va ajunge in tara noastra in luna aprilie.\

 

               

Seria 5 ULTRA este capabil sa se inchida in doar 10,5 secunde si sa se redeschida in 2 secunde, iar navigarea pe web se face de doua ori mai rapida decat in cazul generatiei anterioare de notebook-uri.

Citeşte mai mult...
 
Stiri premium
Programul de lucru al bugetarilor, modificat PDF Imprimare Email
Joi, 16 Februarie 2012 08:20

         Programul de lucru al bugetarilor, modificat.

 

                       

 

Programul de lucru al ministerelor, prefecturilor şi instituţiilor deconcentrate din ţară va fi armonizat, iar activitatea acestora se va desfăşura între orele 8.00 şi 16.00. Premierul Mihai Răzvan Ungureanu a declarat, miercuri, la Palatul Parlamentului, că prin circulara emisă de Secretariatul General al Guvernului s-au unificat programele de lucru în instituţiile administraţiei centrale.

Citeşte mai mult...
 
Auto
Bosch intentioneaza sa achizitioneze divizia SPX Service Solutions PDF Imprimare Email
Miercuri, 15 Februarie 2012 12:53

Bosch intenţionează să achiziţioneze divizia SPX Service Solutions şi să îşi extindă portofoliul de diagnoză

                    

                        

      Divizia Bosch Automotive Aftermarket intenţionează să achiziţioneze unitatea Service Solutions a Corporaţiei SPX, cu sediul central în Charlotte, Carolina de Nord (NYSE, SPW). Un contract în acest sens a fost semnat la New York pe 23 ianuarie 2012.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 910 din 943

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home