Total Media News

Ultimele sitiri

Auto
Şoferi mai conştienţi în ceea ce priveşte consumul de combustibil PDF Imprimare Email
Marţi, 21 Februarie 2012 13:49
Peste 50% dintre membrii forumului global Worldtrucker încearcă în permanență să conducă vehiculele cât mai economic posibil. Acesta este rezultatul unei recente anchete realizate pe Web*.
       
 

Economia de combustibil este întotdeauna o chestiune „fierbinte" legată de climat, dar nu numai mediul beneficiază major de pe urma reducerii consumului de combustibil.

Citeşte mai mult...
 
Esential
Ferme mai productive economic cu 20% PDF Imprimare Email
Marţi, 21 Februarie 2012 10:15

Efectele unui mineral din Romania, unic in lume

Dupa aproape un an si jumatate de administrare a dolomitei amorfe la vacile de lapte si taurasi, directorul fermei SC Managra SRL din Satu Mare dar si directorul companiei producatoare de produse lactate ce achizitioneaza lapte de la acesta ferma vorbesc despre efectele pe care administrarea acestui produs le are asupra vacilor dar si in economia fermei.

          

 

"Am inceput administrarea dolomitei amorfe de la Delnita dintr-o intamplare, la inceputul lunii iunie 2010 cand, din cauza lipsei de pe piata a calciului, am fost nevoiti sa ne orientam spre alti furnizori.

Citeşte mai mult...
 
Sanatate
Triunghiul terapeutic impotriva obezitatii PDF Imprimare Email
Marţi, 21 Februarie 2012 10:03

Obezitatea infantila este una dintre cele mai serioase probleme de sanatate publica ale secolului 21! La nivel mondial, in 2010, numarul copiilor care sufereau de obezitate atingea cifra de 42 milioane.



Copiii obezi sau supraponderali sunt predispusi la o greutate corporala mare si la varsta adulta, dar au si o inclinatie catre afectiuni precum diabet, dislipidemie, probleme respiratorii, boli cardiovasculare si probleme ortopedice inca de la o varsta tanara.
Sunt obez sau supraponderal?
"In general, se considera obez un copil a carui greutate depaseste cu 20% greutatea ideala. Excesul cu 10% fata de ideal se defineste cu termenul de "suprapondere". Principalele cauze ale instalarii obezitatii sunt alimentatia incorecta si lipsa activitatii fizice. Doar la un procent minim de copiii obezi, excesul de greutate este secundar unor tulburari endocrine sau unor anomalii genetice", a explicat dr. Corina Paul, medic primar pediatrie in cadrul clinicii Medicover.

Citeşte mai mult...
 
Stiri premium
Târgul Mărţişorului 2012 la Muzeul Taranului Roman PDF Imprimare Email
Luni, 20 Februarie 2012 13:40

 

 Veniţi între 24 şi 29 februarie 2012, la Târgul Mărţişorului de la Muzeul Ţăranului Român.
                               
Peste 200 de meşteri ţărani, artişti plastici şi studenţi vă aşteaptă să târguiţi mărţişoare tradiţionale, mărţişoare de criză şi suprarealiste, vintage și recycle, meşterite din lut, textile, lână, hârtie sau fetru — mărţişoare de toată mâna.

Citeşte mai mult...
 
Sanatate
Totul despre Omega 3 si Omega 6 PDF Imprimare Email
Luni, 20 Februarie 2012 09:37

Prin reclame, pe la emisiuni tv si nu numai, in reviste, peste tot auzim despre Omega 3 si Omega 6, insa nu stim exact ce sunt acesti compusi despre care auzim ca ne fac atat de mult bine si nici in ce alimente se gasesc. Astazi va propun un subiect care, desi este foarte discutat in mass-media, nu stim exact ce este si la ce ne foloseste.

Citeşte mai mult...
 
Entertainment
Piaţa hotelieră din Bucureşti: analiză şi trenduri PDF Imprimare Email
Luni, 20 Februarie 2012 09:24

Asociaţia Tourism Experts Network şi Travel Advisor Media au realizat o analiză extrem de pertinentă a pieţei hoteliere din Bucureşti.

 

Potrivit analizei, Bucureştiul deţine la ora actuală 219 structuri de cazare (hoteluri, vile, hosteluri, pensiuni, apart-hoteluri), dintre care 11 hoteluri de 5 stele, 71 hoteluri de 4 stele, 100 hoteluri de 3 stele, 27 hoteluri de 2 stele şi 7 hoteluri de 1 stea.
Oferta locurilor de cazare din Bucureşti aproape s-a dublat aşadar după anul 2007. La finele lui 2007 Bucureştiul avea aproximativ 6500 camere, un număr insuficient pentru cererea de pe piaţă din acea perioadă, ceea ce îl cataloga ca fiind o destinaţie scumpă atheneeîn comparaţie cu alte capitale europene, mai ales din punct de vedere al raportului preţ-calitate. Spre exemplificare, un hotel de 3 stele din centru, fără restaurant sau facilităţi de tip spa, vindea o cameră single la un tarif mediu de 90-100 euro/noapte, oferind doar cazare şi mic dejun. Acelaşi hotel vinde acum camera cu 45-50 euro/noapte.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 909 din 943

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home