Total Media News

Stiri - Life
Kasta Morrely Fashion Week PDF Imprimare
Monden
Joi, 09 Iunie 2016 13:18


        


     Se implinesc 10 ani de cand ocupatia de manechin exista oficial!
     Iasul sarbatoreste promovand industriile creative prin moda!
     Spune prezent la Kasta Morrely Fashion Week!
     Intre 8 si 10 iunie, la Sala Polivalenta Iasi!
     Designeri renumiti, colectii pretioase si vedete ale momentului!

 

Citeşte mai mult...
 
Hilton Worldwide deschide primul Garden Inn din România PDF Imprimare
Entertainment
Sâmbătă, 12 Martie 2016 16:18


                          

     Primul hotel Hilton Garden Inn din România se va deschide anul viitor în București.

     “Hilton Worldwide a încheiat un acord de franciză cu SC Apex Alliance 1 S.R.L. pentru a deschide Hilton Garden Inn Bucharest Old Town în 2017. Hotelul cu 201 camere va funcționa într-o clădire monument istoric situată chiar în inima centrului vechi al capitalei, pe Strada Doamnei”, se precizează într-un comunicat al Hilton Worldwide.

    România găzduiește deja cinci hoteluri Hilton Worldwide, deschise sub trei branduri hoteliere diferite, iar Hilton Garden Inn Bucharest Old Town va marca debutul acestui nou brand în capitală.


Citeşte mai mult...
 
Modele de verighete din platina PDF Imprimare
Monden
Miercuri, 09 Martie 2016 08:40

  

                                              

        Conform  celor  de  la  http://mireasa-perfecta.ro  ,platina este rara si se gaseste doar in anumite parti ale lumii, insa reprezinta optiunea principala a mirilor, deoarece verighetele din platina sunt rezistente la chimicale, nu se tocesc decat in conditii extreme si nu oxideaza. Prin analogie, multe persoane considera ca acest metal simbolizeaza dragostea adevarata si rara in zilele noastre, care trebuie sa reziste testului timpului. In acest articol, va prezentam diferite modele de verighete platina superbe, dintre care sa va alegeti pe cele ideale:

• Inspiratie celtica
Unele dintre cele mai cautate modele de verighete platina in sunt cele cu design celtic, dar cu un aer contemporan, care contin simboluri si anumite insemne care sa exprime loialitatea si dragostea eterna. Verighetele de acest gen sunt mistice si ascund semnificatii pe care doar anumite persoane le pot descifra, insa pot fi purtate de orice persoana, indiferent de religia in care se afla, datorita frumusetii lor aparte si a simbolurilor universal valabile: ideea de dragoste nesfarsita, sentimentele unificate ale celor doi miri, loialitatea si speranta ca vor avea o casnicie incununata de bucurii si putere pentru a infrunta cu bine orice le va aduce viitorul impreuna.

 

Citeşte mai mult...
 
Ce pietre pretioase ti se potrivesc in functie de zodia ta ? PDF Imprimare
Monden
Luni, 22 Februarie 2016 08:24

 

      

 

    Semnele astrale si Planetele ne influenteaza cursul vietii noastre inca de la nastere si pana la ultima suflare, iar modul in care alegem sa ne petrecem zilele, a fost patronat in mod direct sau indirect de cele mai sus mentionate.

    Berbec
Avand in vedere ca sunteti o persoana plina de viata si mai tot timpul energica, am putea spune ca vi se potrivesc hematitul si rubinul, deoarece ambele au culoarea focului, rosu.

    Taur
Pamantul, care sta la baza zodiei dumneavoastra, va influenteaza in moduri la care nu v-ati fi gandit vreodata. Asa se intampla si in cazul prietrelor pretioase care vi se potrivesc, si anume: jadul sau de ce nu, chihlimbarul.

Citeşte mai mult...
 
Înnoptările înregistrate în structurile de primire turistică în anul 2015 au însumat 23,445 milioane PDF Imprimare
Entertainment
Vineri, 05 Februarie 2016 17:43


                                  

     Mai puțin de 10 milioane de turiști s-au cazat anul trecut în structurile de primire turistică din țară, majoritatea fiind români, potrivit datelor publicate de Institutul Național de Statistică.

      Potrivit INS, sosirile înregistrate în structurile de primire turistică în anul 2015 au însumat 9,898 milioane, în creştere cu 17,2% faţă de cele din anul 2014.

      Din numărul total de sosiri, sosirile turiştilor români în structurile de primire turistică cu funcţiuni de cazare au reprezentat în anul 2015 77,4% (7,664 milioane mai exact), în timp ce turiştii străini au reprezentat 22,6% (2,234 milioane), ponderi similare cu cele din anul 2014 .

      În ceea ce priveşte sosirile turiştilor străini în structurile de primire turistică, cea mai mare pondere au deţinut-o cei din Europa (74,5% din total turişti străini), iar din aceştia 85,6% au fost din ţările aparţinând Uniunii Europene.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 18 din 78

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Life