Total Media News

Stiri - Life
Limuzine pentru evenimente PDF Imprimare
Monden
Vineri, 24 Februarie 2017 11:10

          

          

           Limuzine  pentru  Evenimente

                    

Despre presidentiallimo

O ocazie speciala trebuie sa fie lipsita de stres si griji. Ne-am gandit sa-ti oferim avantajul de-a putea face o rezervare cu cel putin patru ore inainte de evenimentul ales de tine si  pentru a te asigura ca noi acordam importanta momentelor tale, bineinteles ca tu esti cel care decide de cat timp este necesar ca noi sa-ti facem momentul mai spectaculos si mai inedit.

In functie de alegerea facuta punem la dispozita dvs minibar cu:

  • bauturi alcoolice
  • bauturi non alcoolice
  • o sticla de sampanie
  • un mix de bauturi carbogazoase
  • apa plata si minerala

Poti inchiria limuzine pentru momente precum: nunta, botez, o seara de petrecere, un tur al Bucurestiului, o plimbare romantica, balul bobocilor, absolvire, evenimente corporate, transfer aeroport-hotel etc.

Nu numai ca masinile de care dispunem ne pun in evidenta, dar acestea vin impreuna doar cu servicii de calitate precum:

 

Citeşte mai mult...
 
Proiecţiile British Documentary continuă pe 20 februarie în București și în Cluj-Napoca PDF Imprimare
Entertainment
Vineri, 17 Februarie 2017 15:01

 

                                   

 

      Proiecţiile British Documentary continuă pe 20 februarie în București și în Cluj-Napoca, de Ziua Mondială a Justiţiei Sociale, cu un documentar puternic care urmărește evoluția Mişcării Pro-Democrație din Nigeria: „Preţul suprem”. Pe 27 februarie vă invităm să-l cunoaşteţi pe Garnet, din documentarul „Aurul pierdut al ținuturilor scoțiene (Aurul lui Garnet)” şi aventura sa nebunească în căutarea unei comori ascunse.

     Începând cu 23 februarie, British Documentary ajunge şi în Iaşi, unde fiecare documentar va fi precedat de câte un reportaj produs de TVR Iaşi.

 

Citeşte mai mult...
 
Blanuri Flora Nastase PDF Imprimare
Monden
Joi, 09 Februarie 2017 12:28

 

                                     

     Compania Florei Năstase este prezentă pe piața românească din Octombrie 1990.

     Având ca obiect de activitate executarea și comercializarea produselor exclusiv din blană naturală. În decursul timpului, compania a avut mai multe magazine de desfacere, iar ca unic designer al companiei Flora Năstase a fost prezentă show-uri de modă și evenimente mondene, devenind în cei 25 de ani de activitate un brand cunoscut și apreciat de foarte mulți cumpărători. De altfel, acest lucru a făcut posibilă existența atât de îndelungată a acestei companii.
      Cea mai mare satisfacție a Florei Năstase este să se întâlnească cu propriile creații în diverse ocazii, atât pe stradă, la cumpărături sau la evenimente mondene. De altfel, acest lucru a și motivat-o în menținerea profilului acestei companii într-o perioadă dificilă.
Citeşte mai mult...
 
Alpin Film Festival 2017 PDF Imprimare
Entertainment
Miercuri, 25 Ianuarie 2017 14:42

 

              

 

     ALPIN  FILM  FESTIVAL este un eveniment cultural internaţional de film, carte și fotografie, care îşi propune să promoveze civilizația montană cu valorile ei patrimoniale, turistice, ecologice, economice, de educaţie şi sportive.

Pentru prima oară în Romania, un festival se adresează pasionaţilor de aventură, sport şi natură, pentru a le oferi posibilitatea de a-şi trăi  pasiunea într-un spaţiu comun.

Festivalul va prilejui proiecţii de filme, conferinţe, lansări de carte, expoziţii de fotografie, întâlniri cu producători, regizori, sportivi, scriitori sau personalitaţi ale lumii montane din ţară şi străinătate.

Promovăm activ regiunea Valea Prahovei, în special, dar și alte regiuni montane de interes din România.

Festivalul este inspirat de succesul altor manifestări de acest gen din întreaga lume: BANFF (Canada), GRENOBLE (Franța), KATMANDU (Nepal).

 

Citeşte mai mult...
 
HOROSCOP 2017 PDF Imprimare
Monden
Sâmbătă, 24 Decembrie 2016 19:14

 

         

     Avem primele previziuni pentru 2017! Vedetele anului sunt planeta Jupiter si Pluto, doi colosi ai cerului care vor face si desface jocurile din toate punctele de vedere. Jupiter va intra in Casa Iubirii Berbecului pana in octombrie 2017, iar Venus si Marte il trezesc la realitatea pe Geaman. Iata primele previziuni pentru 2017!

HOROSCOP 2017 PENTRU FIECARE ZODIE

 

Horoscop 2017 Berbec

2017 sta sub semnul conflictului. Nu va fi un an in care te vei stabiliza din punct de vedere emotional. Vei avea tot felul de perioade up and down, iar cuvantul care va caracteriza anul va fi INVATARE. Vor creste si nevoile emotionale ale parintilro si vei fi supus unor testari serioase, caci in Casa Caminului va cadea curentul de multe ori.

Pana in luna octombrie, Jupiter va fi in Casa Iubirii si te va incerca din toate punctele de vedere. Vei avea multe relatii, insa toate se vor termina cu suspine. Daca vei fi suficient de atent, vei invata multe din toate esecurile amoroase. Din octombrie incolo vor veni si vestile bune deoarece Jupiter se va muta in Casa Banilor, deci te imbogatesti.

Citeste horoscopul anual pentru 2017 – Berbec

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 16 din 78

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Life