Total Media News

Stiri - Life
Romanian Fashion Philosophy: succesul primei ediții PDF Imprimare
Monden
Miercuri, 29 Noiembrie 2017 16:58
               
         
     Prima ediție Romanian Fashion Philosophy a adus pe scena Palatului Bragadiru 28 de colecții ale unor designeri români și străini, un format realizat în colaborare cu Berlin Fashion Week, și un președinte de onoare în persoana celebrului critic de modă și fondatorul The Fashion Insider, Marcellous L. Jones.
     În premieră la Romanian Fashion Philosophy, au fost prezentate și noile colecții purtând semnătura designerilor Mirela Diaconu, Răzvan Vâlceanu, Claudia Rawlings, Mineli sau Alexievici Couture.
     ”Formatul de la Berlin si Londra a fost foarte apreciat de designerii români și internaționali. În momentul de față nu mai există un eveniment de modă, în România, care să le permită atât de multe designerilor: să aibă propria lansare de colecție, noi să le fim gazdă si să le punem la dispoziție infrastructura, manechinele, mass media etc.” – spun organizatorii Romanian Fashion Philosophy.
Citeşte mai mult...
 
Romanian Fashion Philosophy S/S 2017 PDF Imprimare
Monden
Luni, 16 Octombrie 2017 07:52
           
      HOST:  BUCHAREST
• Romanian Fashion Philosophy
takes place in March and October of each year.
• Bucharest is both Romania’s capital and the largest city in the country. It is also Romania’s cultural, industrial and financial center. Bucharest is the sixth largest city in the European Union by population, with more than 2 million people.
• TheFashionInsider.com
Magazine, an international fashion publication, placed
Romanian Fashion Philosophy on the  list of extremely important fashion events to watch: “ Romanian Fashion Philosophy will grow very quickly into one of  the most impressive in Europe
”. Bucharest  Bragadiru Palace
OCTOBER 2016 EDITION
Citeşte mai mult...
 
Bucharest Fashion Week Spring Edition 2017 PDF Imprimare
Monden
Joi, 20 Aprilie 2017 18:43

 

 

                             

 

              Bucharest Fashion Week se întoarce !

Când? Între 21-23 aprilie 2017 ora 19:00.
Unde? Ambasad'Or Events & Leisure – întruchiparea luxului, eleganței și a rafinamentului.
Cine? Așa cum v-am obișnuit, alături de personalități din lumea modei, atât din România, cât și de peste hotare.

Bucharest Fashion Week revine! Cele mai noi colectii ale sezonului primavara-vara  :

  Laura Olteanu, Nausica Mode, Mineli Boutique, Andreea Dogaru, Anne's Bridal Weeding Dress, By Cristina Oae, Atelierele Ilbah, Brinelli, Bord's by Flower Ferre, Privato, Eugen Olteanu, Wanda's Dream, Mayra Fashion Store, L'Atelier Ioana Calin, Adam&Eva Swimwear, Zevo Bags, Cristiana Maria Purdescu, Felba, Mavaro Bags, Hardcore Fashion, Sorana Darclee by Eos, Alberto Suits and Tailoring, THAÏS & STRÖE.


Citeşte mai mult...
 
Romanian Fashion Philosophy 21-24 martie 2017 PDF Imprimare
Monden
Marţi, 21 Martie 2017 13:15
                
                       
     Dupa succesul primei editii, Romanian Fashion Philosophy (RFP) revine intre 21-24 martie 2017, la Palatul Bragadiru din Bucuresti, in formula internationala consacrata in toamna lui 2016.
      Romanian Fashion Philosophy, o noua filozofie de moda, un concept dedicat promovarii tinerilor designeri, un eveniment de top ce ofera ocazia celor mai talentati dintre absolventii facultatilor de design vestimentar sa se afirme nu doar national, ci mai ales international, prin intermediul canalelor FashionChannel Italia, FNL si Fashioninsider, care vor transmite LIVE, in intreaga lume, cea de-a doua editie a Romanian Fashion Philosophy.
     Prima zi din editia de toamna-iarna 2017-2018 va fi dedicata tinerilor designeri si concursului special organizat pentru ei - Romanian Fashion Design Talent Competition – si supervizat de membrii clusterului Romanian Textile Concept.
      Studenti si absolventi ai facultatilor de moda din Bucuresti, Cluj, Oradea sau Iasi, dar si ai unor organisme private din Capitala – Institutul de Moda Salomeia Truta si Atelierele ILBAH – isi vor prezenta cele mai noi colectii si vor intra in competitie, lucrarile lor urmand a fi analizate de un juriu format din critici de moda si de personalitati ale modei romanesti si internationale. Presedintele Romanian Textile Concept, domna Sara Wechsler, alaturi de fondatorul FashionChannel Italia, Marzio Nocera, si de fondatorul Fashioninsider.com si totodata presedinte de onoare al RFP, Marcellous Jones, va face parte din juriul acestei competitii si va alege cei mai talentati designeri. Acestia vor primi premii insemnate din partea Romanian Fashion Philosophy si a partenerilor.
Citeşte mai mult...
 
Body Art Wellness Club PDF Imprimare
Monden
Vineri, 24 Februarie 2017 22:41

                             Body Art Wellness Club

           Sala de Fitness din Bucureşti, deschisă NON-STOP.
                                 
           

     Body Art Wellness Club, situat în sectorul 4 din București, a pornit de la un principiu simplu: viața noastră agitată, dar de multe ori sedentară, are nevoie să fie echilibrată prin adăugarea componentelor de relaxare și re-vitalizare. Doar astfel corpul, mintea și spiritul se armonizează și generează energia de care avem nevoie.

   Suntem singurul centru Spa & Wellness din București deschis 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Prin urmare, indiferent dacă sunteți la finalul unei zile de muncă, dacă luați o pauză la mijlocul zilei sau sunteți extrem de matinali și vreți să începeți dimineața în forță, atunci puteți să optați pentru unul dintre abonamentele la sala noastră. Zona este ușor accesibilă pentru cei care își doresc o sală de fitness în sectorul 4 sau pentru cei care caută o piscină în sectorul 4, cu servicii adiționale de saună umedă sau uscată. La orice tip de abonament beneficiați de parcare gratuită.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 15 din 78

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Life