Total Media News

Stiri - Life
Aeroportul "fantoma" de 17 milioane de dolari PDF Imprimare Email
Entertainment
Vineri, 21 August 2015 15:37


      Situat in nord-vestul Indiei, aeroportul Jaisalmer a fost finalizat in urma cu doi ani si a costat 17 milioane de dolari.

     De atunci, nu a fost utilizat nici macar o zi, fiind abandonat. Cum se explica esecul acestei investitii?

   Jaisalmer este unul din cele 200 de aeroporturi pe care autoritatile din India intentionau sa le construiasca pentru a incuraja turismul si comertul intre zone indepartate ale tarii, potrivit agentiei Reuters, citata de Business Insider.

   In cele mai multe cazuri, lacomia politicienilor locali a invins, astfel ca aeroporturile au fost construite in zone unde nu exista suficienta cerere pentru a putea fi profitabila operarea de zboruri. De fapt, Jaisalmer este unul din cele 8 aeroporturi pe care India le-a construit in ultimii 10 ani si pentru care a platit peste 50 de milioane de dolari in total, dar care nu au fost folosite niciodata. De ce nu sunt aceste aeroporturi operationale?

 

 

Citeşte mai mult...
 
TIGER CLASSIC CONSTANTA PDF Imprimare Email
Monden
Marţi, 18 August 2015 21:55

                                     

   Sala Sporturilor Constanța va fi, în 22 august, gazda celei de-a VIII-a ediții a competiției sportive Tiger Classic.

   Spectatorii vor putea asista la concursuri și demonstrații sportive de bikini-fitness, crossfit, fitness-bodybuilding, arte marțiale și skandenberg.

   Tot în cadrul acestei competiții, va fi organizată o zonă expo cu aparatură de fitness, spinning, crossfit, produse bio, suplimente nutritive și multe altele, unde spectatorii se pot înscrie la diverse concursuri și tombole cu premii. Sponsorii evenimentului sunt Mens Mentis, Proteina Mea, O1, Nanox Romania, Vitabolic, ProNutrition, Redis, Hymalaia și VIKING GYM.

  

CROSS CIRCUIT

Locatia competitiei: SALA SPORTURILOR CONSTANTA

Inscriere: 21 august, in intervalul orar 19 – 21, pe plaja Crema din Mamaia


 

Citeşte mai mult...
 
Lansare litoralul pentru Toti - 2015 PDF Imprimare Email
Entertainment
Marţi, 18 August 2015 15:15

     

                 


    Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc (F.P.T.R.), Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism (A.N.A.T.) si Asociatia Litoral-Delta Dunarii (A.L.D.D.), lanseaza programul

         "Litoralul pentru Toti", editia de toamna 2015

           Programul special „Litoralul pentru Toti” suscita de la an la an un interes crescut din partea turistilor, carora le venim in intampinare cu sejururi in extrasezon pe litoralul romanesc, la cele mai avantajoase preturi.

           Pentru a veni in  sprijinul turistilor, lansarea acestei editii beneficiaza de aceleasi tarife maximale din editia de primavara, ceea ce inseamna ca aceste pachete pot avea si preturi inferioare acestor plafoane tarifare.

 

Citeşte mai mult...
 
Vacantele la mare se ieftinesc cu pana la 30% din 20 august - 14 august 2015 PDF Imprimare Email
Entertainment
Vineri, 14 August 2015 11:46

 

                       

 

    Tarifele hotelurilor de pe litoral se vor diminua cu până la 30% începând de la jumătatea săptămânii viitoare, urmând să ajungă la 90-210 lei pe noapte pentru un hotel de 3-4 stele din Mamaia și la 70-190 lei pentru o structură similară în stațiunile din sud.

 
     "Sărbătoarea Sfintei Maria aduce cel mai aglomerat weekend pe litoral. Spre deosebire de anii precedenți, sărbătoarea cade sâmbătă, deci nu sunt zile libere suplimentare, ceea ce va face să fie un sfârșit de săptămână obișnuit din punct de vedere al încasărilor pe litoral. După această dată, tarifele încep să se diminueze treptat, astfel că după 20 august scaderea va ajunge la 30%", a declarat Dragoș Răducan, Prim-vicepreședintele executiv al Federației Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR).
Citeşte mai mult...
 
Suedia a câştigat finala EUROVISION 2015 PDF Imprimare Email
Monden
Duminică, 24 Mai 2015 08:54


                 

     Suedia a câştigat finala EUROVISION 2015, cu piesa "Heroes", interpretată de Måns Zelmerlöw. România, reprezentată de trupa Voltaj, cu melodia "De la capăt/ All Over Again", a ocupat poziţia 15-a. Finala a avut loc sâmbătă seară, la Wiener Stadthalle.

      Cea de-a 60-a ediţie a concursului Eurovision s-a desfăşurat la Viena, în Austria, după ce artistul travestit Conchita Wurst a câştigat ediţia din 2014 a competiţiei, cu piesa "Rise Like a Phoenix".

      Ediţia din 2016 a concursului Eurovision se va desfăşura în Suedia, după ce cântăreţul Måns Zelmerlöw a câştigat competiţia din acest an, cu piesa "Heroes", care a obţinut un total de 365 de puncte.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 10 din 66

Abonare newsletter
Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Life