Total Media News

Stiri - Life
Tunsori 2013, intre creativitate si originalitate PDF Imprimare
Monden
Marţi, 03 Iulie 2012 14:59

     Chiar daca esti ocupata cu organizarea vacantei si ingrijirea parului pentru soarele puternic, cu siguranta iti faci timp si pentru trendurile ce urmeaza in sezonul racoros.

             

    Hair stilistii au stabilit liniile in materie de tunsori 2013, iar Style and the city.ro iti prezinta principalele trenduri. De la parul lung la tunsorile futuriste si the wet look afla totul despre par pe site-ul Styleandthecity.ro!

Citeşte mai mult...
 
Antonia are o noua piesa: I Got You (You're My Man) PDF Imprimare
Entertainment
Miercuri, 27 Iunie 2012 18:48

Daca ati ajuns la suprasaturare cand vine vorba de melodia ei impreuna cu Vunk, Pleaca, stati linistiti. E momentul ca o noua piesa a Antonia - I Got You (You're My Man) sa "ne bantuie" vara la radio si, speram, si la televizor, in cazul in care va beneficia de un videoclip.

 

            

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=AxInqzEG3G8

 

                      

  Melodia este produsa de Deepside Deejays si este un cantec usurel, de vara. Vocea curata a Antoniei impresioneaza din nou pe I Got You, dar melodia beneficiaza si de o parte rap, care ni se pare a fi facuta in stilul lui Kesha.

Citeşte mai mult...
 
Seiko Astron. Primul ceas solar cu GPS din lume PDF Imprimare
Monden
Miercuri, 27 Iunie 2012 13:27

Ceasul care stie zonele de fus orar.
In sfarsit, cautarea pentru ora precisa, oriunde in lume, a luat sfarsit. Creand propriul receptor GPS patentat ce consuma minimum de energie, Seiko a reusit sa creeze un ceas ce poate receptiona semnale GPS si identifica zonele de fus orar, date despre ora si data folosind o retea globala de sateliti GPS. Ceasul recunoaste toate cele 39 de zone de fus orar de pe glob. Acest ceas inovator se numeste Seiko Astron. Asemeni predecesorului sau din 1969 - primul ceas quartz de mana din lume - noul Seiko Astron incepe o noua era a tehnologiei orologere. Seiko Astron va fi lansat simultan pe toate pietele din lume in aceasta toamna. Ar putea fi acesta cel mai inteligent ceas creat vreodata?

                     
Seiko Astron GPS Solar. Primul ceas cu adevarat global.

Citeşte mai mult...
 
Costumul in business: Cum si cand trebuie purtat PDF Imprimare
Monden
Luni, 25 Iunie 2012 19:44

  Pentru oamenii din mediul de business este foarte importanta imaginea, inclusiv vestimentatia. De aceea ar trebui sa stie ce si cand sa poarte. Pentru a afla mai multe despre ce inseamna croitorie la comanda, dar si ce reguli trebuie respectate de directori cand isi aleg un costum, DailyBusiness.ro a stat de vorba cu Alexandru Dragan (foto), managing partner si consilier in imagine Sarto Made to Measure.

                                  

Alexandru Dragan a precizat ca, in general, oamenii de business nu se pun in valoare cu ajutorul hainei si incalca mai multe reguli elementare ce tin de vestimentatie, care trebuie aleasa in functie de conformatie, personalitate si activitatea desfasurata. Pe scurt, trebuie personalizata

Citeşte mai mult...
 
Eveniment Strike Zone 24 iunie 2012 PLANET SWIM & GYM ! PDF Imprimare
Entertainment
Sâmbătă, 23 Iunie 2012 13:49

 

                           Un concept fitness nou !

        

                        

 

                 

Aparut de 10 ani in Italia si 1 an in Romania, Strike Zone reprezinta un concept fitness  care imbina 4 faze inr-o singura ora de antrenament, respectiv : prima parte este dinamica de tip cardio, a doua parte dedicata tonfierii foloseste Forta ca si calitate motrica, dupa care urmeaza ultimele 2 faze in care se folosesc tehnici de echilibru si Yoga.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 56 din 78

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Life