Total Media News

Stiri - Life
S-a deschis cel mai mare ştrand cu apă sărată din România. PDF Imprimare
Entertainment
Luni, 30 Iunie 2014 22:02

       Cel mai mare ştrand cu apă sărată din România, având o suprafaţă de aproximativ 5.200 de metri pătraţi, a fost deschis, sâmbătă, la Praid (Harghita), investiţia, în valoare de 1,55 milioane de euro, fiind realizată integral din fondurile salinei din staţiune, transmite corespondentul MEDIAFAX.

                             

   Ştrandul de la Praid a fost amenajat pe amplasamentul unui vechi ştrand, deteriorat şi închis de câţiva ani.

   Potrivit şefului Serviciului Turism de la Salina Praid, Ilie Colorian, ştrandul se întinde pe o suprafaţă de 5.200 de metri pătraţi, din care luciul de apă este de 1.942 de metri pătraţi.

   Ştrandul are două bazine pentru copii, pornind de la 60 de centimetri adâncime, care creşte treptat până la 90 de centimetri şi apoi până la adâncimea maximă de 1,20 metri.

Citeşte mai mult...
 
Miss Delaware pierde COROANA pentru the Miss America PDF Imprimare
Monden
Vineri, 27 Iunie 2014 20:50

DOVER, Del. —

     Pageant officials say the woman named Miss Delaware less than two weeks ago will lose her crown because she's older than the Miss America organization allows.

                           


  Twenty-four-year Amanda Longacre was crowned June 14, WDEL-AM, reports. Longacre will turn 25 on Oct. 22, before year's end. According to its website, Miss America pageant rules require contestants to be between the ages of 17 and 24.

   Carolyn Nelson, media relations coordinator for the Miss Delaware organization, tells The State News in Dover that Longacre did nothing wrong and had accurately reported her birthdate on applications.

   Longacre will lose the $9,000 scholarship. She tells The State News that she nown has nothing to show for her efforts in competing in the pageant.

Citeşte mai mult...
 
Concert de percuţie „Prietenii Muzicii” PDF Imprimare
Entertainment
Miercuri, 28 Mai 2014 17:56

        Miercuri, 4 iunie 2014, începând cu ora 19:00,

         Prietenii Muzicii vă invită la un concert de percuţie (marimba şi vibrafon), în interpretarea Irinei Rădulescu, a lui Alexandru Munteanu şi a lui Patrick Cojerean.

                   

    Evenimentul va avea loc la Casa Universitarilor (str. Dionisie Lupu, nr. 46 – strada paralelă cu str. Pitar Moș).     

      Marimba este un instrument construit din plăci de lemn de palisandru, acordate și dispuse în ordinea înălțimii, înzestrate cu tuburi rezonatoare, care întăresc și prelungesc sunetele, mecanism asemănător cu cel al vibrafonului, în care sunetele sunt produse de niște lame metalice.

Cele două instrumente muzicale au ca „strămoș” comun balafonul, care este de origine africană.

Citeşte mai mult...
 
Interviu cu un designer târgoviştean foarte cool !- LUCHIANA GROPESCU PDF Imprimare
Monden
Sâmbătă, 24 Mai 2014 08:29

           De data aceasta am conturat articolul în jurul unui designer ce activează în provincie, unul care a reuşit să-şi câştige respectul clienţilor nu doar prin frumuseţea creaţiilor, ci şi prin atitudinea pozitivă pe care o afişează de fiecare dată când cineva intră în showroom-ul târgoviştean Lucky Boutique.

                                              

   Luchiana Gropescu este optimismul în persoană, dispusă să rişte, să experimenteze şi care nu se dă în lături de la nici o provocare. Cu 2 colecţii lansate deja,  ne-a spus că acceptă cu mare entuziasm şi contribuţia clientelor la crearea diferitelor obiecte vestimentare, de aceea în showroom-ul pe care îl deţine se află şi atelierul.

    La întrebarea: care este genul de femeie ce te inspiră? Ea ne-a răspuns simplu: “eu; dacă astăzi mă identific cu une femme fatale, mâine pot fi întruchiparea unei copile, de aceea creaţiile mele sunt atât de diversificate.”

Acestea fiind spuse vă las să citiţi interviul ce urmează şi să admiraţi o parte dintre creaţiile ei, mai multe găsiţi pe Lucky Boutique, iar în scurt timp aceasta va deschide un showroom şi în Bucureşti.

So stay tuned & like Lucky Boutique  !!!

Citeşte mai mult...
 
VLC MountainSports PDF Imprimare
Entertainment
Vineri, 23 Mai 2014 14:30
      UnuGrup și Direcția Județeană de Sport si Tineret Vâlcea își propun prin proiectul VLC MountainSports să organizeze un eveniment care se adresează participanților de toate vârstele atrași de practicarea sportului într-un cadru natural și prin care să promoveze zona turistică Voineasa – Mălaia.
 
                                 
     Descriere zonă
     În nordul judeţului Vâlcea,  la 24 km de vărsarea râului Lotru în Olt, este situată localitatea Mălaia, una din cele şase comune ale Ţării Loviştei, comună aşezată într-una din depresiunile Văii Lotrului.  Deşi este aşezată într-o regiune muntoasă, altitudinea la care este situată localitatea Malaia nu depăşeşte 460 m, iar clima este blândă. Populaţia actuală a comunei este de aproximativ 2075 locuitori.
     Aşezată de-a lungul Văii Lotrului, cel mai mare afluent al Oltului în Ţara Loviştei, Mălaia este străjuită la sud de Munţii Căpăţânii, la nord de Munţii Lotrului, la est se învecinează cu oraşul Brezoi, iar la apus cu localitatea Voineasa.
     După o tradiţie locală, destul de veche, satele de pe Valea Lotrului au fost întemeiate de patru haiduci, de la care îşi trag numele, astfel: haiducul Breazu s-a aşezat aproape de vărsarea Lotrului în Olt întemeind satul Brezoi, actualmente oraş; fratele său întru haiducie Mălai a urcat mai sus pe firul Lotrului şi a întemeiat satul Mălaia. Alt frate al lor Ciungu, a mers pe Valea Latoriţei (Latoriţa este cel mai mare afluent al Lotrului) şi a întemeiat satul Ciunget; iar cel mai de sus, aproape de creierul munţilor, a urcat Voinea, cel care a întemeiat satul Voineasa, azi o frumoasă staţiune de odihnă şi tratament.
Citeşte mai mult...
 


Pagina 28 din 78

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Life