Total Media News

Stiri - Life
Care sunt cele mai populare costume de baie din 2014 ? PDF Imprimare
Monden
Vineri, 08 August 2014 15:42

         Decupajele senzuale care au facut furori de-a lungul timpului, se regasesc in vara lui 2014 pe cele mai nonconformiste costume de baie.

                                                            

   Pentru ca invariabil in fiecare vara adaugi un nou costum de baie in garderoba, ce-ai zice ca urmatorul sa fie unul negru, cu decupaje sau transparente seducatoare ?

  Si vedetele adora aceasta tendinta. InnaDelia si Antonia sunt doar cateva dintre divele autohtone care si-au achizitionat deja un costum de baie cu decupaje senzuale. 

  Iata ce costume de baie trebuie sa porti in acest sezon in functie de stilul tau:

  Costumul de baie cu decupaje senzuale

  Costumul de baie negru, din doua piese, adulat de-a lungul timpului de milioane de femei din generatii diferite, a fost reinventat in acest sezon intr-o maniera noua si extrem de seducatoare. Designerii ne propun costumele de baie cu decupaje senzuale care contureaza armonios sanii sau dezvaluie discret cateva portiuni de piele la nivelul slipului.

 

Citeşte mai mult...
 
RowmaniaFest, Festivalul Internațional al Bărcilor cu Vâsle PDF Imprimare
Entertainment
Luni, 28 Iulie 2014 15:32

      RowmaniaFest, Festivalul Internațional al Bărcilor cu Vâsle, este anul acesta la ediția a IV-a.

 

                      

    Ne bucurăm să vă invităm la Tulcea, în perioada 29-31 august 2014 pentru 3 zile de vâslit, concerte pe faleză, dezbateri și apoi, pentru alte 4 zile, între 1 – 4 septembrie, pentru o expediție cu bărci în Deltă, până la Sfântu Gheorghe.

   Pregătim concerte pe alese și întreceri pe apă cu distracție, așa cum v-am obișnuit. Căpitan la bord este Ivan Patzaichin, iar plăcerea unui weekend pe apă este garantată.


Ce este ROWMANIAFEST și de ce merită să veniți, în barcă, alături de noi:

Citeşte mai mult...
 
AZi se deschide ACVAMANIA - singurul parc acvatic gonflabil din Romania PDF Imprimare
Entertainment
Vineri, 25 Iulie 2014 15:25

               Azi  se  deschide   ACVAMANIA   !

             

      Programeaza-ti si tu o iesire la distractie, in singurul parc acvatic gonflabil din Romania, amplasat pe Lacul Mogosoaia, la doar 10 minute de Bucuresti!
     Zilnic intre 10.00 si 20.00 poti testa traseul ACVAMANIA, plimbarile in caiace, canoe sau hidrobiciclete, cu scuterele submersibile, SUP sau catamaranul gonflabil... 
    Distractia incepe de azi  la ACVAMANIA   
    Vino  si tu cu prietenii sau familia!
Citeşte mai mult...
 
6 Sfaturi pentru Lunile de Vara PDF Imprimare
Monden
Sâmbătă, 19 Iulie 2014 07:41

        Stilistii de la Catalin Botezatu Store iti vin in ajutor

          6 Sfaturi pentru Lunile de Vara

                                              

 

    Lunile de vara, calduroase si pline de adrenalina, pot deveni o bataie de cap pentru barbatii care nu sunt dispusi sa-si sacrifice o zi din timpul lor incarcat de joburi si evenimente pentru achizitionarea vestimentatiei potrivite.

    Acum se contureaza din ce in ce mai clar idea unei garderobe pe masura unui sezon lipsit de prejudecati, astfel ca stilistii CB STORE vin in ajutorul barbatilor cu cateva propuneri si sfaturi vestimentare pentru vacanta.

Citeşte mai mult...
 
Miss European Tourism 2014, PDF Imprimare
Monden
Luni, 07 Iulie 2014 13:20

           “Miss European Tourism 2014”

                   a fost desemnată vineri seară la Buşteni.

                       

   40 de concurente din mai multe ţări s-au întrecut la frumuseţe la concursul internaţional care a avut loc la Castelul Cantacuzino. Aspirantele la miss au defilat în costume naţionale specifice ţărilor din care provin, dar şi în alte ţinute. 
   Blonde, brunete sau roşcate, dar mai ales tinere şi foarte sexy, cele 40 de participante la finala concursului “Miss European Tourism 2014” s-au străduit să-i convingă pe membrii juriului că sunt cele mai frumoase reprezentante ale ţărilor din care provin. 
În spectacol, concurentele au prezentat costumele naționale ale țărilor din care provin, diferite colectii de lenjerie intimă, dar și tinute elegante, de seară. Cea mai aşteptată a fost cu siguranţă proba în care fetele au defilat în lenjerie intimă. În ciuda celor zece grade Celsius, arătate de termometre, concurentele au încălzit atmosfera, iar spectatorii au uitat de frigul de afară.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 27 din 78

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Life