Total Media News

Stiri - Sport
Hotărâre de Guvern din 24 iulie 2018 ptr. modificare HG 1447/2007 PDF Imprimare Email
Sport
Miercuri, 25 Iulie 2018 09:06


Hotărâre de Guvern 62 din 24  iulie  2018 ptr. modificare HG 1447/2007

pentru modificarea şi completarea Normelor financiare pentru activitatea sportivă aprobate prin Hotărârea Guvernului nr.1447/2007

Hotărâre de Guvern 62 din 24 iulie 2018 (PDF) 

Citeşte mai mult...
 
Mascotele Tokyo 2020 au fost denumite oficial - Miraitowa si Someity PDF Imprimare Email
Sport
Marţi, 24 Iulie 2018 13:22
     
   In cadrul unei ceremonii care a avut loc in cadrul complexului Tokyo Midtown Hibiya, Comitetul de organizare a Jocurilor Olimpice si Paralimpice de vara de la Tokyo, din 2020, a prezentat oficial numele mascotelor olimpice: Miraitowa si Someity


    Mascota Tokyo 2020 -  Miraitowa, o combinatie a cuvintelor nipone ”mirai” (viitor) si ”towa” (eternitate), este un personaj zambitor inspirat din benzile animate japoneze, colorat in alb si negru, cu ochi albastri.
Mascota Jocurilor Paralimpice 2020 – Someity a fost denumita dupa o varietate de flori de cires numit Someiyoshino, care se aseamana fonetic cu ”so mighty” (atat de puternic ) din limba engleza.
 
Mascotele au fost prezentate prima oara in februarie, dar numele lor a fost prezentat in premiera, ieri, pe 22 iulie 2018.

 

Citeşte mai mult...
 
Colosseum Tournament PDF Imprimare Email
Arte martiale
Luni, 23 Iulie 2018 13:18
Colosseum Tournament
Cei mai buni tineri sportivi din Romania se vor lupta pentru a deveni Campion in Arenele Colosseum Tournament
Fotografia postată de Colosseum Tournament.
Citeşte mai mult...
 
Ana Maria Popescu a obtinut, la Wuxi, medalia de argint in proba de spada feminin individual PDF Imprimare Email
Sporturi individuale
Luni, 23 Iulie 2018 11:31

              

 

    Ana Maria Popescu a obtinut, la Wuxi, cea mai buna performanta mondiala din intreaga ei cariera, cucerind medalia de argint in proba de spada feminin individual. Ea a cedat la mare lupta in finala contra italiencei Mara Navarria, oboseala fizica spunandu-si cuvantul, dar a lasat o impresie puternica si certitudinea ca locul ei este in topul scrimei mondiale.

Mi-as fi dorit sa fie aur. Dar desi capul a mers pana in finala, m-a dus bine pana acolo, fizicul a ramas undeva in urma. Aceasta medalie este pentru toti cei care m-au sustinut si au crezut in mine, in primul rand pentru domnul antrenor Dan Podeanu, pentru curajul si nebunia lui de a porni la drum impreuna, in septembrie, a declarat Ana Maria intr-o transmisie in direct pe pagina de facebook, imediat dupa incheierea finalei. Nu s-a terminat aici, urmeaza competitia pe echipe. Sper sa facem si acolo o figura frumoasa. Pana atunci insa voi avea prima mea zi libera din ultimele trei saptamani si vreau sa ma bucur de odihna

 

Citeşte mai mult...
 
ISA Moves SUP Dispute to CAS Arbitration PDF Imprimare Email
Sporturi individuale
Joi, 19 Iulie 2018 08:19
ISA Moves SUP Dispute to CAS Arbitration
The Women's Distance Race takes to the water at the 2017 ISA World SUP and Paddleboard Championship in Copenhagen, Denmark. Photo: ISA / Sean Evans
      The International Surfing Association (ISA) has referred the ongoing dispute with the International Canoe Federation (ICF) over the governance of StandUp Paddle (SUP) to the Court of Arbitration for Sport's (CAS) Arbitration process, seeking a resolution in the best interests of the athletes and the sport.

The ISA and its National Federations have invested considerable time and money into the sport since 2008; organising the annual ISA World StandUp Paddle Championships, growing the discipline in new markets, and working for SUP's inclusion in a range of multi-sport events.
Citeşte mai mult...
 


Pagina 9 din 321

Abonare newsletter
Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Sport