Total Media News

Stiri - Sport
2011 - un an bun pentru tenismena romanca Monica Niculescu PDF Imprimare
Sport
Joi, 12 Ianuarie 2012 13:31

Auckland, Noua Zeelandă -

A fost un sezon  bun   anul 2011  -  pentru   tenismena  română Monica Niculescu, care a intrat in US Open clasata  pe locul nr.68, şi a terminat anul  pe  nr.30.

Acum, ea speră să continue ritmul ei  bun si  în 2012 şi în această săptămână ne aduce un  mini  interviu pe  blogul  WTA de la Auckland.

   

Hi everyone,

The doubles today was a tough match against good opponents, but I enjoyed it a lot. Me and Alizé played very well with big shots and good interception at the net. All the match was very close but at the end, two points made the difference.

Citeşte mai mult...
 
Dubai Duty Free & WTA extinde colaborarea pina in 2014 PDF Imprimare
Sport
Joi, 12 Ianuarie 2012 13:22
  

  Colaborarea   dintre   Dubai Duty Free & WTA   se  extinde pina   in   2014

 

                   

 

                ST. Petersburg, FL, Statele Unite ale Americii -
 WTA a anuntat astazi ca Dubai Duty Free, leaderul mondial  al retailerilor  din  aeroporturi  , a extins  sponsorizarea  la nivel mondial din tenisul feminin pentru o perioadă suplimentară de trei ani, pina  in 2014.

 

Citeşte mai mult...
 
Cris "Cyborg" Santos, suspendata pentru folosirea steroizilor anabolizanti PDF Imprimare
Sport
Sâmbătă, 07 Ianuarie 2012 14:13

Campionana Strikeforce, Cristiane "Cyborg" Santos a fost suspendata de Comisia Atletica a Statului California pentru folosirea unor substante interzise.

 

                                                      

     Santos, 26 de ani, a testat pozitiv pentru steroidul anabolizant stanozolol, mai cunoscut ca Winstrol, la testul anti-doping efectuat cu o zi inainte de lupta in care si-a aparat cu succes titlul in fata lui Hiroko Yamanaka, pe 17 decembrie in San Diego, California.

     "Santos a oferit o mostra de urina, sub supravegherea unui reprezentant al CASC, iar aceasta mostra a fost trimisa la World Anti-Doping Agency din cadrul Universitatii California, din Los Angeles", titra declaratia oficiala a CASC, care a aflat rezultatele pe 23 decembrie.

Pe langa suspendarea de un an de zile, retroactiva din 16 decembrie 2011, luptatoarea braziliana a fost amendata cu 2500 dolari, iar lupta cu Yamanaka a fost declarata "no decision". Lupta, care a fost co-main eventul galei Strikeforce "Melendez vs Masvidal" a durat doar 16 secunde, dupa ce Santos a demolato pe contracandidata sa japoneza.

"Principala noastra grija este grija pentru sanatatea luptatorilor" a declarata ofiterul executiv al CASC, George Dodd. "Agentii anabolizanti si alte substante interzise nu ii supun la un risc doar pe cei care le folosesc, ci si pe adversarii lor. Comisia nu va tolera sub nici o forma folosirea lor."

Directorul executiv al Strikeforce, Scott Coker, a declarat ca organizatia sa va astepta finalizarea procedurilor CASC, la care Cris are drept sa faca apel, inainte de a lua o decizie in privinta viitorului ei.

Dana White a fost insa mult mai categoric. "Ea isi va pierde titlul" a spus el intr-un inteviu pentru ESPN. Ba mai mult, el a lasat sa se inteleaga ca intreaga divizie la care Cristiana lupta ar putea fi desfiintata.

 

 

 

 

 

sursa  :Natiunea MMA

 
Zotta spune că Pancu va rămîne la Rapid, jucătorul e hotărît să plece: "S-a terminat povestea!" PDF Imprimare
Sport
Sâmbătă, 07 Ianuarie 2012 13:15
 

Daniel Pancu este supărat că nimeni din conducerea Rapidului nu l-a contactat pentru a discuta despre prelungirea acordului şi e decis ca la finalul campionatului să se despartă definitiv de formaţia giuleşteană.

 

 

În ciuda hotărîrii jucătorului, preşedintele clubului, Constantin Zotta, este de altă părere şi afirmă că "Pancone" va rămîne la Rapid în continuare, inclusiv după ce va pune ghetele în cui."Daniel Pancu va rămîne la Rapid pînă la finalul carierei şi după aceea, iar acest lucru nu se îndeplineşte doar dacă nu vrea el. Între Pancu şi Rapid nu se pune problema unui contract.

 

Am discutat cu el şi înainte şi după Sărbători despre această problemă", a declarat Constantin Zotta.Citeşte şi: ŞOC Rapidul îşi pierde simbolul! » Pancu: "S-a terminat, în vară plec definitiv!"

 
Schlierenzauer si-a vazut visul cu ochii. Victorie in Turneul Celor 4 Trambuline PDF Imprimare
Sport
Sâmbătă, 07 Ianuarie 2012 08:20

Dupa ce a ratat continuarea cursei pentru marele slem prin clasarea pe locul doi la Innsbruck, Schlierenzauer si-a concentrat intreaga atentie asupra etapei finale de la Bischofshofen si a luptei pentru intaietate cu Thomas Morgenstern.

 

 

                                   
Acesta din urma a castigat etapa finala cu o saritura ce a masurat 135 de metri si care i-a adus 138.7 puncte.

Norvegianul Andres Bardal s-a clasat pe locul al doilea, cu 136.5 puncte, in timp ce Schlierenzauer a fost al treilea, cu 128.4 puncte.

Cum diferenta dintre Schlierenzauer si Morgenstern era de 17 puncte inaintea etapei de la Bischofshofen, locul al treilea i-a fost suficient lui Schlierenzauer sa obtina victoria la general in a 60-a editia a turneului.

Vremea a dat peste cap programul etapei finale a competitiei. Dupa ce calificarile care trebuiau sa aiba loc joi au fost anulate si reprogramate pentru vineri, organizatorii au renuntat la spectaculosul format knock out, programand etapa ca una obisnuita de Cupa Mondiala.

In cele din urma cortina a fost trasa peste editia din acest sezon a turneului in urma rezultatelor consemnate la finalul primei manse, dupa ce caderile masive de zapada au dat mari batai de cap organizatorilor.

Schlierenzauer este al zecelea saritor austriac care castiga Turneul Celor 4 Trambuline, iar Austria a egalat Finlanda la numarul de victorii.

In afara bataliei pentru prima pozitie, etapa de la Bischofshofen a avut o insemnatate aparte si pentru japonezul Noriaki Kasai. La 39 de ani acesta a participat in a 400-a etapa de Cupa Mondiala din cariera.

 

 

 

 

 

                                                           Sursa : Onlinesport

 


Pagina 486 din 488

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport